Witam.Jestem Seba z miejcowości Osiek w Kuj-pomorskim.Moja e38 to 740iA z 94 roku,koła 19' z oponami 245/45/19.Reszta jak na zdjeciach.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego i innych modeli siódemki!!!
Wersja do druku
Witam.Jestem Seba z miejcowości Osiek w Kuj-pomorskim.Moja e38 to 740iA z 94 roku,koła 19' z oponami 245/45/19.Reszta jak na zdjeciach.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego i innych modeli siódemki!!!
witam
:]
Witam
czy to ty założyłeś te... blendy, dzaszki, spojlery itp? czy poprzedni właściciel?
w środeczku auto bardzo ładne jednak te "udoskonalenia" z zewnątrz nie podchodzą mi :/
pozdr.
Witam.Spoilery zakładałem sam ! (polska produkcja !! tandeta jakich mało,ale teraz juz za pózno!!)Ogólnie mnie nie podoba sie przedni !!Pozdrawiam.
Witam serdecznie :)
Witam,
no do tylnego tez brakuje ci odpowiedniego "kopyta" - albo raczej dwoch :D
Cytat:
Zamieszczone przez popo
Tobie zaś kultury i przedstawienia się w odpowiednim dziale - popo...... :? :?
Witam Devil...
witam :)
witam
Witam.
Pozdrawiam.
siemanko
witaj :D
witaj DEVIL masz ladne autko ale jak ktos wczesniej zauwazyl ten przedni spoiler to ;( a blenda tylna mi sie akurat podoba :D
zycze milego uzytkowania i malo awarii
Nigdy nie jest za późno :) Najwyżej cały zderzak out i załóż coś normalnego:)Cytat:
Zamieszczone przez Devil
Witam i pozdrawiam
Witam serdecznie :)
Fajne E38... gdyby nie przód :/ :roll: W środku za to fajnie zrobiłeś - podoba mi się.
Pozdro!
witam, zderzak przod faktycznie troszke...
Dobra !! Juz wiem ze wam sie nie podoba!! Poczekam az mi ktos "zdejmie" przynajmniej dostane pare złotych !! Pozdrawiam. Ps. W waszych tez bym pare elementów zamienił !
mow smialo co sie niepodoba, do tego jest to forum aby wymieniac poglady, :D pozdro
...Ave witam...spojlery czy cos tam out i bedzie git...
sie ma devil. Widzę że jestes z okolic brodnicy. To niedaleko ode mnie .
hehehe... jaki fajny pług! :viva: