TeDe sprzedaje swoją 7er. Nie wiedziałem ze jeździł on dieslem :D
http://otomoto.pl/bmw-730-C26987721.html
Wersja do druku
TeDe sprzedaje swoją 7er. Nie wiedziałem ze jeździł on dieslem :D
http://otomoto.pl/bmw-730-C26987721.html
zerwać tą folie i okleić na czarno czy biało, przemalowac felgi i mamy fajną 7 z bardzo fajnym wnętrzem
Tapicerka koloru brąz wspaniale komponuje się z kolorem nadwozia. Styl, wdzięk i szyk...
Pozdrawiam
Koko
I taka to właśnie osoba prowadzi w programie OPT dział wiejski tuning.
"Wolno i nisko jak mówi pismo"
Załącznik 4983
kiczowate to 7er jak cały Tede :cool:
Za darmo bym jej nie chciał,na prawdę.
powiem szczerze że na kolana nie powala !
Jak zmienia na nowszą to oby z F-ką czegoś takiego nie odwalił :D
nawet jakby mi dał cały kontener tych koszulek i autograf samego Tupaca to bym nie kupił tego auta
dokładnie - pościągać to i owo i inne auto.
Ten facet powinien tą swoja 7er powiesic w pierwszym żedzie wiejskiego tuningu na tej swojej tablicy-hahahaha.co za pacan!!!!!
Jeśli w dalszy ciągu będzie obraza właściciela pojazdu ,a nie omawianie auta będzie wesoło :D
W tej E38 jak widać już zabraklo miliona dolarów na zaślepkę do haka...a jesli chodzi o E65...no cóż,jaki pan taki kram...generalnie fajne auto totalnie zwieśniaczone...drogo zwieśniaczone dodam.Poziom konwersacji na filmiku...totalne dno.Pozdrawiam.Oooo...jeszcze nie zauważyłem wcześniej,że chyba chalogenów w białej brak...pewnie Swarowski jeszcze ich nie dostarczył:D A tutaj można się uśmiać trochę http://www.google.no/url?url=http://...71V_rmOxXLU2HA
Nie wiem jak można tak spie...ć taki samochód. Wrrr
ADASIO się zamyslił, spodobało mu się więc zamyślił się raz jeszcze :D
i ciekawi mnie ilu z WAS ( krzykaczy co szczekają "auto paskudne,brzydkie zwieśniaczone,za darmo nie chce")
podeszło by do Tede i powiedziało by mu to face to face gdyby np miał zagrać 3 kawałki na kolejnym zlocie 7 ER ????
śmiem obsatawiać w ciemno że każdy by się zachwycał pod niebiosa i każdy chciał by haka z nim wychylić bo wtedy był by cool ziomek z fajna 7
( zwłascza jak by pijane i chetne świnie przywiózł )
OJJJ Panowie - nie ładnie tak na koledze z forum psy wieszać, a podobno forum to ludzie a nie samochody - sami sobie przeczycie
Co do samego auta - wg mnie mialo być takie ( mocno odjechane i mocno kontrowersyjne) i takie właśnie jest
Ponoć o gustach się nie dyskutuje - ale chyba poza tematem TEDE I JEGO 7 :confused:
Popieram w całej rozciągłości.
Po osobach publicznych fajnie i łatwo się wiesza psy.
Szkoda, że cała opinia o takich ludziach jest budowana poprzez to, co się widzi na pudelkach i tego typu portalach.
Auto miało się wyróżniać z tłumu i być kontrowersyjne. No i takie właśnie jest.
A jeśli komuś się to nie widzi, to co za problem ściągnąć z auta folię i jeździć normalnym, srebrnym e65 ?
To i ja cos powiem od siebie . Auto nawet obleci ... Ale slaby wypas no i dizel a co do osoby Tedego wel "Pedeusz " to napewno bym nie chcial zeby jakies kawalki na zlocie spiewal . A haka to bym z checia wychylil z Peja .
Ja bym poodklejał tylko te drobne nakklejki i znaczki, środek bardzo w moim guście a wypas niestety kiepski, ale to nie e66 :)
A ja jako sąsiad i fan Tedego bardzo złego słowa nie powiem. Kolor pstrokaty, kółka fajne, ale wolałbym lekko inny wzór i może kilka stickerów bym się pozbył. Tak to główną wadą jest... silnik. Jakoś do diesle zamiłowania nie mam, ale "rapsior" dużo jeździł to logiczne, że wybrał diesla. Ma też aktualnie starego range rovera. Na 99% kupi teraz albo e65 po lifcie, albo może szarpnie się na f01. :cool:
No to już jest jazda po bandzie, albo nawet za bandą.
Niech w dalszej wymianie poglądów z kolejnych dyskutantów chamstwo nie tryska jak z hydrantu - PROSZĘ !!!
PS
Usunąłem kilka postów, których poziom intelektualny znacznie odbiegał od standardów jakich powinni się trzymać użytkownicy tego Forum.
Ciekawe, ilu z Was zastanowiło się co myślą o Was ludzie kiedy wkładacie koła 21" (co za debil, jak tym jeździć po Polsce?) albo tankujecie LPG (j****y szpaner, na 7 ma ale na Pb już nie, pozer), albo podcinacie zderzak żeby końcówki wypuścić (taaa, pewnie 1.6, ale końcówki to se 4 pier*****ł wieśniak z beemwu)... Mam Was dalej dołować? :D
I wątek jest o aucie a nie RychoPe vs. Tede - zapamiętaj jeden z drugim ;)
Taki Tede to osoba publiczna mozna o nim sobie pisac ile sie chce tak samo jak i komentowac jego auto . Oczywiscie wszystko w ramach dobrego gustu .
P.S Na temat tworczosci wlasciciela auta z naglowka tematu mam juz dawno wyrobione zle zdanie .
Mnie się nie podoba to auto. Przede wszystkim z tego powodu, ze włożono dużo kasy w kolor, koła itp a auto w środku jest kompletnie gołe. Przód samo podgrzewanie, nawet to nie są siedzenia pełny komfort bo nie ma regulacji ustawienia boczków. Ogólnie jestem na nie.
Zostawmy juz temat Pana T faktycznie bo to nie o tym tutaj mamy sie wypowiadać.Sorry za moja wczesniejsza wypowiedz,ale nie trawie gościa. Myśle ze większość forumowiczów zgodzi se ze stwierdzeniem iż styl w jaki auto zostało przerobione nie pasuje do BMW 7er.
Moim zdaniem jakiekolwiek tuningowanie 7er nie jest na miejscu. Taki wygląd jak ta e65 pasuje mi bardziej do jakiegoś japończyka. Sam mam u siebie diodowe lampy z tyłu i to również uważam za zbędny gadżet. Uważam, że tak zrobiona 7er zasługuje na miano wiejskiego tuningu.
OK - już wszyscy wiemy, że Tede sprzedaje swoje kontrowersyjne auto. Wiemy też mniej więcej jakie panują o tym aucie opinie.
Zamykam temat.