Witam Panowie. Gdzie znajdę w bagażniku ( w którym miejscu) znajduje sie centralka ze można było włożyć karte sim??
e38
Wersja do druku
Witam Panowie. Gdzie znajdę w bagażniku ( w którym miejscu) znajduje sie centralka ze można było włożyć karte sim??
e38
otwórz klapke po lewej przy zmieniarce tak jakbyś chciał wymienić żarówkę centralka jest w samym tyle dość niewygodnie wkłada się tą karte
dzięki kolego już ide sprawdzić.
no i dupa........wkładam kartę i nic, okazuje sie ze w srodku była karta orange, ale nic nie dział ( oświeci sie na 2 sek i na wyświetlaczu pokazuja sie kwadraciki w żadku 2 sek i koniec show..:(
tez tak miałem kupiłem nowa kartę i działa
ja wlasnie wkładałem nową z t-mobile ( bo ponoc ta działa zawsze) i niestety tez nic ani orange ani t-mobile, ani pod słuchawką ani w bagazniku;(
a dobrą stroną włożyłeś
U nas w e38 działa karta z PLAY, spróbuj ją wsadzić pod telefon w podłokietniku! :)
wkładałem i tak i tak nie dział, ok kupie dziś karte play i może zagada
ja dziś kupiłem kartę, włożyłem w centrale w bagażniku i działa. wkładasz chipem karty w stronę wnętrza bagażnika
kupiłem karte z play........DZIAŁA!!!! Po raz kolejny Panowe dzieki za podpowiedż!!!!
Mam ten sam problem gdzie ta centralka?
Miałem wszystko wymontowane bo naprawiałem wzmacniacz, który jest na samym tyle za fizelina ale nigdzie nie zauważyłem centralki do której można wsadzić karte sim :distrust:
telefon w aucie mam nokia 3110