Witam...
jestem zainteresowany zakupem E65.i tak dopytuję wszystkich o wszystko:)
mam tu taki model z motorem 3,6 lecz nie ukrywam ze wolałbym i poszukuje z motorem 4,4
no ale...co wy na to...?
http://allegro.pl/piekne-bmw-seri-7-...768541249.html
Wersja do druku
Witam...
jestem zainteresowany zakupem E65.i tak dopytuję wszystkich o wszystko:)
mam tu taki model z motorem 3,6 lecz nie ukrywam ze wolałbym i poszukuje z motorem 4,4
no ale...co wy na to...?
http://allegro.pl/piekne-bmw-seri-7-...768541249.html
Jest srebrne i ma uszkodzony zderzak.....
Tyle można powiedziec ze zdjęć. Nie ma fotek wnętrza ani nr VIN więc to wróżenie z fusów.
no jakaś tam jedna focia wnętrza jest ale nie zbyt wyraźna ;/
poprosiłem o więcej zdjęć na meil.. no kolor ma byś srebrny tylko szkoda że nie ma LOGIC 7 :( i MOTORKA 4,4 :(
Nic nie można powiedzieć, nawet nie napisał że to 735i, biedne ogłoszenie. Zdjęć malutko. Wnętrze to wielka niewiadoma.
Przed kolizją była wystawiona przez komis za 45tys. Wisiała dosyć długo, fotki były inne i wyglądała na nich przyzwoicie
no wiem obserwowałem ją dosyć długo.... była wystawiona w komisie i prywatnie. nie jest to do końca to co bym chciał...ale tak na pierwszy rzut nie stoi źle....
tylko czy nie za mały ten silnik 3,6???? ;/
utargowałem z gościem już na 34 tyśki... w tym że do pomalowania jest ten prawy rożek i pęknięta przednia szyba ;/
Zapytaj Jakuba co sądzi o motorze w 735i, bo chyba będzie najbardziej wiarygodny w tej kwestii.
jak go mogę znaleśc????
Ja też miałem silnik 3,6 u siebie :D
I byłem zadowolony.
witaj Bezi mówisz ze motor 3,6 wystarcza?
oczywiście, mocy mi nie brakowało , po autostradach spokojnie 240km/h sie jechało , przyśpieszenie w porządku , spalanie też. Ja kupiłem taki silnik ponieważ miałem okazję, jakby był 4,4 też bym kupił. Ale jeżdząc ponad rok 3,6 nie odczuwałem braku mocy, z mechaniki również nic nie robiłem, także jak dla mnie to silnik może być. 272konie to jednak nie jest mało.
no to spoko...tu właśnie też poklikałem z Jakubkiem i tez mnie przekonywał ze 3,6 motorek do normalnej jazdy w zupełności wystarcza... a jakby trafiła sie okazja z 4,4 to czemu nie mocy nigdy nie za wiele :)
4,4 oczywiście zacny silnik, podobnie jak 4,8 po FL, z tym że gdyby Ci się trafił egzemplarz dobrze wyposazony z 3,6 to ja bym się nie zastanawiał. Sam mam 4,0 polift czyli jakby rozwinięcie tego 3,6 i narzekać nie mogę. Oczywiście mocy nigdy za dużo, i 6.0 V12 dopiero w pełni by mnie zadowolił ale do codziennej jazdy to spokojnie wystarczy ;) a i odgłos V8 także będziesz miał.
acha no czyli słyszę sporo pochwał co do silnika 3,6...to dobrze
bo więcej jst z tym motorkiem.... a i przyznaje racje ze jak fajny wypasik to zabójcza jazda nie potrzebna.;:)hehe ale moc też czasami potrzebna..
tylko tak szukam autka z tym LOGIC 7 podobno fajny dodatek do miłej jazdy.....
W tych granicach cenowych znajdziesz dużooo innych ofert, w tym przede wszystkim 745i jeszcze z LPG :)
Ja miałem 745i - złego słowa na silnik nie mogę powiedzieć, NIGDY mi nie brakowało mocy, ani frajdy z jazdy, ale wiadomo "w miarę jedzenie apetyt rośnie", ale budżet to już nie żeby np. kupić np. takie 760i F01 i jeszcze to "zalać" :)
W tym momencie w serii 7 w pełni bylbym zaspokojony jeśli chodzi o moc w F02 760Li tak jak Arman ale tak jak pisałem wyżej. Trzeba zejść na ziemię i na codzień 3,6 jest ok.
No to spoxik....
szukamy dalej 3,6 a jak wpadnie w promocji 4,4 to nic nie zaszkodzi parę kucy więcej :cool:
ps.
mam jeszcze jedno pytanko bo często widzę na Allegro ludzie piszą że odzywa się wanos .... i że to nie przeszkadza w dalszej jeździe...
co to jest i jak to rozpoznać? to jakieś stukanie w silniku,brzęczenie?????