-
Cześć 728 ;)
Witam wszystkich!
Od 2 tygodni jestem użytkownikiem mojej 7-demeczki. Kupiłem ją w Polsce ale była świeżo sprowadzona z Niemiec. Choć przebieg już nie mały a silnik przez użytkowników 7 uważany za zbyt mały w dodatku golas na wyposażeniu to jedna rzecz mnie przekonała: serwisowany do końca w niemieckim ASO ;))
Na forum, poza szukaniem odpowiedzi na trapiące mnie pytania, spedzam czas przy porannej kawie studiując co moją bmw bolało, boli lub boleć może ;))
Pozdrawiam użytkowników- szczęściarzy posiadających swoje 7-er!!!! :))
-
Witamy na forum a w kwestii silnika to jak mówi stare przysłowie "małe jest piękne" .....pozdrawiam i życzę samych miłych i nie zapomnianych wrażeń z użytkowania 7er...
-
Witam serdecznie, a wedlug mnie to najmniej awaryjny silnik w naszych autkach.
-
W I T A M :D
silnik 2,8 to najlepszy silnik do 7 oczywiście poza tym V12
-
Witam kolegę. Silnik jest mi znany ( mam w swojej E39 taki i jestem bardzo zawodolony ) i z takim silnikiem szukam E38 dla siebie. Pochwal się swoją "małą". Daj jakieś zdjęcia i opis. Pozdrawiam
-
Witamy. Mi również 7 z tym silnikiem spisywała się rewelacyjnie-2 lata użytkowania 0 problemów. Pokaż nam autko.
-
Witaj.
Powodzenia w użytkowaniu. Jakieś mody w planach? :)
Też posiadam 2,8i, bezawaryjny w 100% i jak dla mnie strzał w 10 :) Co prawda myślę nad zmianą na coś sportowego, ale jak będę wracał do E38 to tylko do 2,8 :)
-
Cześć
też miałem 2.8 - rewelacyjny silnik
pokaż parę fotek 7er
-
-
-
Siemanko! Silnik 100% bezawaryjny.Moze słabszy niz 4litrówki< ale sie jezdzi a nie grzebie sie co chwile .(a to to,a to tamto) Gratulacje. Dobry wybór.
-
Witam witam:) Tez posiadam 2.8 i jak narazie spisuje sie baaardzo dobrze;) pozdrawiam