Witam.Zaczynam moje kochanie ubierać na czarno i będe dodawał na bieżąco fotki.Prosze pisać prawde i się nie szczypac.A zmiany będą dokonane :D pozdrawiam
Wersja do druku
Witam.Zaczynam moje kochanie ubierać na czarno i będe dodawał na bieżąco fotki.Prosze pisać prawde i się nie szczypac.A zmiany będą dokonane :D pozdrawiam
czarna jak piekło
bardzo ladnie tylko nic nie widze
Dla mnie super. Przyciemniałeś lampy czy to tylko złudzenie? Do tego jeszcze czarne lampy na tył + czarne felgi i będzie super
otworz oczy ;DCytat:
Zamieszczone przez nino
nie no Robert mega wyszlo :)
Wygląda nieźle tylko zdjęcia troche za ciemne :)
Wieczorem moja też jest ciemna jak węgiel ;D
Prosimy o fotki w dzień ;)
Fajnie, fajnie. Ale prosze - zrób zdjecia z dziennym swiatłem :)
witam.Narazie lepszych fotek nie posiadam.Ale bedzie ok w sobote malowanko już fachowo.
a co zrobiles z lampami ?? ok.... juz wiem........ ciekawe czy do mojej by pasowalo......
a ja poczekam na wypowiedz eksperta w dziedzinie "maxi shadow" mr. TROLU
robi wrazenie, zwlaszcze te lampy... chyba tez sobie tak zrobie :)
Wygląda ciekawie :D
tzn ja mam jeszcze jeden pomysł ...
widziałem już parę dobrych shadow (nie tylko e38) i jedna rzecz którą ja bym wykonał (gdybym robił shadow) to wyciągnął bym wentylator klimy (wyczyścił i zapuścił również czarnym sprayem).
Obudowa wentylatora klimy jest taka jasniejsza od całej reszty i bardzo rzuca się w oczy :)
I jeszcze tablice rejestracyjną :D
Zapowiada się ciekawie tylko coś na te fotki całego auta (w dzień) nie możemy się odczekać.
To juz lepiej wrzucic caly samochod do kontenera z Cosmosschwarz, bedzie full shadow line :D
Ladny czarnuch(nie jestem rasista) :D
czesc
fajnie się prentuje Twoje auto - robi wreżenie
a ja jestem
:D
lampy nie siweca gorzej przez to ze tak pomalowales(czym malowales?)
Jak dla mnie super sie prezantuje!!! Jak możesz to dawaj to jak naj szybciej na glebe!!!!! Wtedy bedzie mega super!!!! Pozdrawiam
wlasnie to jest najlepsze ze nie ma roznicy :DCytat:
Zamieszczone przez phdream
a kiedy reszta ?
kurde czy wy naogladaliscie sie filmow o ghost raider??? :D
ale tak wogole autko mega piekne
postojowe slabiej widac troche kwestia jak mocno zrobisz na czarno ..
Dlugie swieca duzo slabiej bardzo duzo .. bynajmniej u mnie ale ja zrobilem ciemne ;-)
xenon swieci normalnie poniewaz swiatlo wychodzi z soczewki , wiec szkielko mozna zamalowac calkowicie na czarno ..
Kolega spaikowy ma przydymione wszystkie cztery szkielka ..
Ja mam przydymione tylko od dlugich.. natomiast te od soczewki mam zamalowane calkowicie na czarny mat wytrzymujacy temp 650stopni :)
Ładnie, ładnie... witeczka.
Witam i pozdrawiam