Witam,
Chciałem się zapytać czy warto zwrócić uwagę na to auto, może ktoś coś słyszał o nim.
http://allegro.pl/bmw-745-e65-i2571488143.html
Ten tyłek taki jakis poliftowy czy mi sie wydaje? I nie ma zdjęcia od tyłu...
Pozdrawiam
Witam,
Chciałem się zapytać czy warto zwrócić uwagę na to auto, może ktoś coś słyszał o nim.
http://allegro.pl/bmw-745-e65-i2571488143.html
Ten tyłek taki jakis poliftowy czy mi sie wydaje? I nie ma zdjęcia od tyłu...
Pozdrawiam
jak kojarzę to auto wisi na allegro od paru miesięcy , poproś sprzedającego o vin i więcej zdjęć bo na aukcji sie nie postarał. Mogła mieć przygodę ale nie musiała, bo tylna klapa jest poliftowa.
Rocznik 2002 a klapa z poliftu wiec nie ma opcji że nie była zmieniana
Adasio coś mi tu śmierdzi tył jest napewno poliftowy tylko rocznik... gość się rozpędził...:cool:
jednym słowem lipa, cena mówi sama za siebie
no i skoro menu navi w polaku to ...to było robione, bo z tego co wiem to wtedy nie było jeszcze menu.pl
A co ma niby menu PL do liftu ? Przed i po lifcie nie było polskiego. Ktoś sobie przerobił i tyle, tak jak ja mam u siebie. Zapłacilem facetowi 1500zł, przyjechał i jest wszystko PL. Przedlift czy polift nic tu nie ma do rzeczy.
ale się czepiacie komuś podobała się klapa po lifcie więc założył ,wielkie mi halo .co do menu to 1000 pln kosztuje zmiana jezyka w całym menu w65
Za 1000zł nie zrobią, 1400-1500 trzeba dać
euro_tuned, a kto pisał że coś ma do liftu? Nie zrozumiałeś, rozmawiałem z kolegą któremu sterowniki poleciały po tym zabiegu. To była uwaga co do ewentualnej sytuacji a nie że coś tam lift ma :fie:
A twojego stwierdzenia że nie było w E65 to nie byłbym taki pewny ...choć nie mam takiej 100% informacji. Mozliwe że te co widziałem to wszystkie miały wgrywane:D
gość chciał przyjechać do mnie do domu i zrobić za 1000 pln ,w tym mamy całe menu wraz z zegarami i najnowszą mapą navi oczywiście oprócz lektora sterowania głosem ,rzecz jasna że dawał gwarancje na usługę
Mnie za 1500zł zrobili ale strowanie głosem też oczywiście nie jest po polsku, nie da się mówić do auta po polsku ani słuchać. W PL mam Idrive, zegary, i lektora navi. Ale jak widać 500zł przepłaciłem..
Roobs zorzumiałem, że myślisz iż skoro polskie menu to znaczy, że jest poliftowy środek. Ale już nieistotne skoro się wyjasniło.
A co fabrycznego menu polskiego to wg mnie na 99% nie było takiego ani przed ani po FL.