Może jakiś maly spocik w przyszły weekend a dokladnie w niedziele :) Proponowalbym zabrze lub katowice.
Wersja do druku
Może jakiś maly spocik w przyszły weekend a dokladnie w niedziele :) Proponowalbym zabrze lub katowice.
ja chętnie :D
To juz jest nas dwoch :) Proponuje niedziele w godzinach popoludniowych a co do miejsca czy beda to katowice czy zabrze to jeszcze w tygodniu uzgodnimy
Panowie ja dolaczam sie bardzo chetnie i generalnie w tym momencie po 8 tyskich wszystko mi jedno gdzie mam dojechac :D
no w końcu jakaś propozycja... bo już na łeb dostaję.. :D
ja też chętnie ale w niedziele odpada :(
ja tez sie pisze byle pogoda dopisala moze byc niedziela moze byc sobota tylko miejsce jakies trzeba by ustalic
Poczekajmy z decyzja odnosnie miejsca do czwartku ew piatku kiedy bedzie wiadomo ilu nas bedzie :D
Tez sie pisze :)
Mamy wstępną listę proszę dopisywać :D
1. Olejus
2. Nino
3. Kronos
4. ADASIO
5. Aldik
6. Ja :D
Zastanawiam się nad jakimś zalewem w okolicy jakby pogoda dopisała u mnie jest fajny ale nie wiem czy będzie wam się chciało przyjechać do TG, zresztą może macie jakieś inne ciekawe propozycje
Cytat:
Zamieszczone przez goldfighter
Zamorduję Was. Musi akurat być ten weekend. Sam z chęcią czekam na jakiś spot w mojej okolicy a tu akurat w sobotę mam ślub i pewnie w niedzielę też nie bardzo.
Może tak w pierwszą niedzielę sierpnia - sorki że mieszam :|
Tak wogóle to fajne miejsca na spotkanie to: Zalew Sosina - Jaworzno-Szczakowa, Zbiornik Imieliński w Imielinie, Tychy-Paprocany. Szczególnie polecam Sosinę.
Pzdr
Chester
W ten weekend spotkaja sie Ci co moga a Ci co nie to dla nich zrobimy specjalny termin sierpniowy :D
Pieknie to ująłeś :)
Mamy wstępną listę proszę dopisywać :D
1. Olejus
2. Nino
3. Kronos
4. ADASIO
5. Aldik
6. Ja :D
7.ELVIS 50/50
Propozycja na pogodę : zalew Nakło-Chechło, Boguchwałowice (Przeczyce), Dzierżno(Pyskowice). Na niepogode M1 Zabrze
Termin Niedziela 27.07. godzina 14-15
i co Panowie szykujecie sie czy jak bo cisza nastala i nie wiem co dalej??
Ja bede - myślałem np w Katowicach na Dolinie 3 stawy w Panderozie, fajna knajpka nad stawem z parkingiem :)
o tez prawda jest gdzie ustawic 4 kolka i widok bedzie ladny oczywiscie zalezy wszystko od pogody bo zapowiadaja tajfun powodzie i inne kataklizmy
wiatjcie tak ja mysle ze ta PONDEROZA jest ok ewentualnie mozemy pod silesia sie spotkac i potem wszyscy razem gdzies pojechac wszystko w zaleznosci od pogody ja w kazdym razie jestm chetny zwart i gotowy ale trzeba cos ustalic konkretnie kiedy gdzie i o ktorej
silesia w niedziele to masakra w bialy dzien to moze panderoza godzina 15? co wy na to chopy? wstepnie ustepnie mi pasuje o kazdej godzinie
Decyzja zapadla Ponderoza niedziela godzina 15 :D
jakieś szczegółowe namiary proszę :DCytat:
Ponderoza
http://mapa.pf.pl/linkdotejstrony.html#S-tBxezgKv7 Dolina Trzech Stawów a gdzie dokladnie jest tam ponderoza nie wiem :)
tak jak jest na tej mapce, którą wysłałeś. Na ulicy Trzech Stawów - na wysokości napisu z nazwą ulicy (Trzech Stawów) to przy ostatniej literce "w". Dojazd jest wyłącznie od Aleji Murckowskiej - z drugiej strony sa to jedynie alejki parku więc nie za bardzo można dojechać.
Czyli z A4 skrecamy w Aleję Murckowską w stronę Sosnowca (uwaga przebudowa węzła). Jak już zjedziemy to na pierwszy zjeździe (oczywiście nie zawracając znowu na A4) zjeżdzamy z Murckowskiej - gdzieś na wysokości cmentarza który będzie po prawej stronie. Jak juz zjedziemy to będzie skrzyżowanko w prawo lub w lewo - więc wybieramy lewo i znowu na pierwszym skrzyżowaniu w lewo tak aby przejechać pod Aleją Murckowską. jak już przejedziemy pod nią to znowu w lewo i po chwili ukazuje nam sie Panderoza po prawej stronie a po lewej mamy parking.
Mam nadzieję, że jasno to napisałem :)
Pzdr
OK. Pasuje. Panderosa 15. Tylko moja sugestia może jakieś łatwiejsze miejsce na spotkanie bo sam nie wiem gdzie to dokładnie jest...
To ja też bede :D
faktycznie dojazd do PONDEROZY jest zamotany troszke a teraz jak tam buduja wezel to juz masakra wiec moze jakies inne miejsce do spotkania latwiejsze w dojezdzie a potem pod panderoze podjedziemy moze np na BP na A4 to kolo CAMPANILE HOTEL ? jak myslicie czy od razu pod ta PONDEROZA?? napiszcie co i jak zeby wszyscy wiedzieli jak i gdzie i o ktorej
pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia :o :o
Ok to pod tym hotelem się umówimy tak bedzie najlatwiej a potem razem podjedziemy pod miejsce docelowe :D ciekawe czy spot wypali i ilu nas dojedzie ;)
ok to stacja bp w kierunku wroclawia godzina 15 niedziela
ja bede na pewno kto dalej???
Ja jako pomyslodawca spotu bede napewno :D
ja tez 15 niedziela stacja bp
No ja też potwierdzam że bede :D
Będę.... jak Tommy Lee Johnes w Ściganych....
udało mi się złożyć moją E38 do kupy (mega dzięki szwed :) ) i jutro będę o 15:00
Z żonką dzisiaj w krótką podróż poslubną śmigamy i niestety nie uda nam się przybyć. Ale następnym razem nie omieszkam być :)
ja jednak też pozostane w domu ... zderzak na jednej śrubie od belki nie przeżyje autostrady ...
szkoda.
Kolega Kronos i Olejus nas zawiedli :P
Noo zawiedli zawiedli ehh Ogólnie uważam że Spocik pierwsza klasa, myślałem że pogadamy z max 2 godzinki i tyle a przedłużyło sie do zmorku :)
Dziękuje wszystkim od siebie za przybycie i ... dozobaczenia myśle w krótce :)
Jak mi coś tam wyszły jakieś zdjęcia to jutro dożucę od siebie!
Hej :D Było fajnie!!! Szkoda że musiałem wczesniej jechać! Dzieki za przybycie i pozdrawaiam!!!! Ps. MOTYW Z MERCEDESEM BYŁ SPOKO :D GOŚCIU BEDZIE NAS PAMIETAŁ DŁUGOOOO DŁUGOOOO HI HI :)