Panowie mam pytanko czy ktoś na poctawie zdjęć może powiedzieć mi czy te autko jest warte zakupu czy może lepiej sobie darować?
Czy może ktoś zna te auto? Proszę o pomoc z góry dzięki:smile:
http://moto.allegro.pl/bmw-750-long-...511892359.html
Wersja do druku
Panowie mam pytanko czy ktoś na poctawie zdjęć może powiedzieć mi czy te autko jest warte zakupu czy może lepiej sobie darować?
Czy może ktoś zna te auto? Proszę o pomoc z góry dzięki:smile:
http://moto.allegro.pl/bmw-750-long-...511892359.html
auto forumowicza Ginspiration....
wygląda eleganciusio...
wg mnie warto podjechać i oblukać, poczytać też posty właściciela, wiadomo będzie jakie były problemy o ile były.
Podjechać mogę bo akurat jestem w Tarczynie/k Warszawy wiadomo że właściciel wszystkiego nie powie na temat auta.
Bardziej chodziło mi o pomoc w zakresie czy ktoś zna te auto, czy widzć coś na zdięciach czego ja nie widziałem gdyż nie którzy mają dar widzenia na zdięciach np. różnych odcieni lakieru lub coś źle spasowane itp. itd. Ja niestety się nie znam na blacharce i lakiernictwie więc mogę coś przeoczyć
Nie każdy wie o co chodzi ale jeśli ktoś się skusi niech się nie powołuje na forum 7er.;)
Czuję że to auto na żywo będzie zostawiało wiele do życzenia. Jak robili polifta to mogli bardziej się postarać. Wyposażenie fakt,bdb ale wizualnie to uważam że jest baaardzo przeciętna
To było te 100 kg mięśnia?? :)
Dzuda jestem tego samego zdania , nie wklejamy linków z poza otwartego..
spasownie maski widać gołym okiem na przodzie prawa i lewa strona różne szczeliny, a zderzak przed lift, boki po lift i światła z migaczami polift, panel środkowy przedlift, po navce widać że będzie to zapewne mk2 a nie mk3, brak progów poliftowych itp plus lpg ciekawe na ile silnik wykończyło, ciekawe jak z skrzynką w tym aucie, a odnośnie zamieszczonego linku to do interpretacji własnej każdy aby mieć jakieś pojęcie nt. sprzedającego ponieważ to raczej forumowicz od nas nie jest - jak widać widnieje banned http://7er.pl/member.php/3266-ginspirations ale to nie temat tego posta.
3 cia strefa klimatronika zapewne dostawiona
na plus lodówka
pod znakiem zapytania kondycja v12 tki
auto w sprzedaży od początku lipca
tutaj temat że v12 nie odpala w połowie lipca a dwa tyg później na allegro w sprzedaży dalej że wszystko jest ok, dziwne prawda ?
http://7er.pl/showthread.php/24586-750-nie-odpala
biorąc pod uwagę całokształt podejżewam że nowy właściciel będzie miał bardzooo ciekawe przygody z tym autem
ostatnio pisał coś o problemach z odpalaniem w upały, niby coś o stacyjce.
sam byłem zainteresowany nim, ale nigdy od właściciela nie usłyszałem odpowiedzi czemu się upiera że to polift skoro jest z 98r, jak twierdził jest to wersja specjalna na pokazy i dlatego polift :)
z drugiej strony dostałem od jednego z forumowiczów info by odpuścić sobie ten egzemplarz, za duża rzeźba, i bity.
w 98r były już polifty...
wiem że były, ale nie z przedliftowymi progami, poza tym NIVO siadło (widać po zdjęciach), a ktoś inny potwierdził
panel przycisków chyba z przedlifta, atrapa poduszki w kierownicy ma jakoś inny kolor niż kierownica
oczywiście ja nie oceniam auta że nie warto, pisze to o czym sam zostałem poinformowany
po pierwsze 750 z gazem :-D nie polecam i to nie z jednym a z dwoma instalacjami
po drugie jakaś rzeźba ja mam grudzień 1998 i już pełen lift i n73n a tu progi z 1994 pewnie jest 1998 styczeń po strzale i lift założony a pierwsza rejestracja pewnie grudzień
\
po trzecie jaka cena takie auto pewnie sprzeda za 16000 pln wiec odliczajac gaz jakieś 6000 chce 10 000 a to za "po liftowca ' zarejstrowanego podejrzanie tanio
po czwarte cos jest nie halo bo już na allegro jest z pół roku najmniej bo obserwuje z ciekawości akurat v12 !!
tak byly ja mam grudzien 1998 ale niemiecka produkcja i jest po lift pełny
hmmm to jest to nadnaturalnie szybkie cudo na 2 instalkach lpg za 16k po lifcie??? pewnie drugie tyle wkładu na początek ale to tylko moja poroniona opinia :)
No nie pełen tylko pierwszy lift...chyba że dokładka na pełen...zewnętrznie owszem ale potem były jeszcze zmiany w środku...a co do tego auta z linku to pisze,że rok produkcji 2000 potem ,że grudzień 1998 a pierwsza rej. w 2000...a kogo to obchodzi kiedy rej...rok produkcji to rok produkcji i to nie jest grudzień 1998 bo we wrześniu już wszedł lift czyli światła,kierunki podswietlane klamki i inne progi...zatem to jakiś szczepan skoro w papierach ma grudzień 1998.
Piotrek no bo będe się gniewał...wątpisz w moje możliwości.Odrazu mówiłem że przód jest nie halo....wiesz zresztą że ze mną szukanie auta to masakra...:D:D:D:D:D:D:D:D
Widać po przyciskach od grzania tyłka że to przed lift
Piter nie wątpie w twoje oko które wszystko zobaczy ;)!! chciałem zasięgnąć opinii jeszcze innych forumowiczów którzy wiedzą co i jak .
Jeśli chodzi o szukanie z Tobą auta to naprawde masakra i dla tego szukać w PL nie będziemy przytargamy z DE :D
Taw w ogóle już znalazł się dobry anioł stróż który mi powiedział co i jak więc dziękuje jemu za info a z tym autkiem to odpuszczam sobie dzięki wszystkim za wyrażenie swych opinii ;)!!