Jako ciekawostke dodaje http://otomoto.pl/bmw-750-il-indyvid...C25107897.html
Wersja do druku
Jako ciekawostke dodaje http://otomoto.pl/bmw-750-il-indyvid...C25107897.html
Auto kolegi Krzywy
Ładny opis.
Hehhhe dobre Krzywy.
Bankowo sie sprzeda :)
niemam cisnienia na sprzedaz, nie oddam za darmo, naszło mnie ostanie na x5 i tylko dlatego wystawilem ogloszenie, poczekam do konca i jak nie to jeszcze z 2 lata pojezdze, jak patrze na te wszystkie "maliny" za 15 tys zl to mnie krew zalewa...
Pierwsze X5 jest dla mnie bardzo ładne takie jeszcze typowe BMW z mocną i klasyczną linią tej dużej budy,
Ale skolei twoje E38 jest unikalne więc chyba troszke szkoda sprzedać jak by się dało to X5 kup za gotówkę hehe.
Ja zdecydowanie wolał bym e38 X5 jakoś mnie nie urzeka wręcz odpycha, ale to tylko moje zdanie :d
Nie chodziło mi o to że masz drogo (bo nie masz drogo) czy o to że muszisz pilnie sprzedać, nie spodobało mi się w twoim ogłoszeniu nadgorliwe używanie słów NIE KUPUJ TEGO AUTA i tyle :)
Co do przygody z BMW to też chodziło mi o mnie, dlatego bym nie kupił, na tą chwilę też myślę o jakiś dwóch latach i zmianie marki :) pozdro:)
Tylko jak ktos jezdzil 7 i to w dobrym wypasie , ciezko znalesc zastepce . Ja sie nosilem z wymiana z e38 na x5 . Jezdzilem kilkoma i szalu nie ma . Za to e65 zrobila mnie na mietowo w kilka chwil ;)
Na jakiej podstawie to mówicie? Dla mnie materiały w E65 są lepsze niż w E38, i to o wiele.
Heheh mialem e38 z 97 roku i nie bylo tam ani jednego wytartego przycisku . E65 z 2002 a juz przyciskow wytartych 4 . Chodzi mi o te na podlokietniku i od otwierania schowkow . Poprostu smiech na sali . Ale i tak mimo wszystko nigdy bym nie zamienil e65 na e38 . System dynamic drive poprostu rewelacja uklad kierowniczy rewelacja ogolnie jestem bardzo zadowolony ze zmiany . A co do X5 to nic innego jak 5 tka e39 w budzie suv . A dobrego wypasa bardzo ciezko trafic . Aha i tylko na + e65 dokladnie 745 powiem tylko ze auto juz mam troszke czasu i srednie spalanie na poziomie 11.5 litra benzyny poprostu fenomenalne .
użytkuje i e38 i e65, wchodząc do e38 mam wrażenie ,że ten samochód jest dla mnie "uszyty",świetnie się w nim czuje , prowadzi się go "po staremu" , po prostu wiąze się z nim ,spajam ....natomiast wchodzac do e65 i nim jadąc czuje się jak w statku kosmicznym i mam poczucie ze obcuje z czym wyjatkowo luksusowym i ciężkim i jak na nie patrze to dziwie się ,że mnie na nie było stać :) ..sumując : obydwa sa świetne ,tylko kazdy inaczej :)......co do X5 : pierwszego modelu bym już nie kupił , wydaje się jakis "starawy"