Witam widział może ktoś, albo oglądał? http://otomoto.pl/bmw-750-stan-idealny-C23830478.html
Być może w przyszłym tyg wybiorę się na oględziny wygląda ciekawie. Dzwoniłem do gościa zarzeka się, że prawe drzwi były malowane, ktoś zarysował
Pozdro
Wersja do druku
Witam widział może ktoś, albo oglądał? http://otomoto.pl/bmw-750-stan-idealny-C23830478.html
Być może w przyszłym tyg wybiorę się na oględziny wygląda ciekawie. Dzwoniłem do gościa zarzeka się, że prawe drzwi były malowane, ktoś zarysował
Pozdro
Ja nie jestem pewny prawdziwości tego stanu idealnego po tym jak obejrzałem fotke silnika...
Silnik wygląda trochę na mokry pewnie wcześniej go myli, ogólnie ładnie się prezentuje 100 km mam do niej w przyszłym tyg się przejadę powiem co i jak:)
Nie o mycie i plakowanie chodziło (zapewne) w tym komentarzu odnośnie zdjęcia silnika.
Nawet nie o to czy czysto czy nie - cokolwiek ktoś tam wedle tego sobie wróży.
Podstawowa kwestia przy M70 - nieszczelny podwójny dolot, generujący problemy przy tej jednostce, ktoś opędził sztukowaniem z czegośtam, połowa zaślepek zgwałcona.
Dobrze wiedzieć że mamy jeszcze szansę nabycia idealnego v12 za 8 tys.
Ta 750 sprzedaje się już grubo ponad pół roku, co chwilę się znów pojawia w ogłoszeniach, nawet zdjęć nie zmieniają.
napisz do Jarka - to jego teren:D
marcin728 oglądał ją jak stałą za 10tyś podobno bieda straszna jak za tą cenę. zrobię kolesiowi reklamę i zajadę swoją :D może nawet dziś i powiem wam co z nią ,ale z opowieści marcina to szału nie robi
Ok fajnie z twojej strony:) może zawsze da się coś ugryźć z tej ceny, Jeśli oczywiście jest coś warta zachodu. Jak patrze na 750 to w większości stoją po pół roku. Jeszcze jest ten HL w innym wątku opisywany za 9tyś, ale nie wiem co on by miał, lecz kolor mi nie podchodzi
spoko jak ją obadam to napisze tu swoje spostrzeżenia :)
ok w takim razie czekam na spostrzeżenia
Pozdrawiam
Może być kiepsko, ale jeśli nie ma tam tony szpachli, a da się spolerować to jestem w stanie sam ogarnąć. Pojadę z czujnikiem grubości lakieru na pewno i sprawdzę czy igła kuje;]
Podejdź do tematu na spokojnie, ten samochod powinien byc o połowe tanszy...
Chyba jednak ją sobie odpuszczę...
byłem oglądac jakies miesiąc temu przod ma inny odcien lakieru od reszty a jak poprosiłem zeby go potwierali to nie bo do szefa trzeba zadzwonic i on przyjedzie udostępni do oględzin zaczeli mi wciskac ze to najbogadzsza wersia bo szyby elektryczne ma i skora :) a zachwile gosciu mowi mi tak a niechcesz pan audi kupic takie wisniwe ładne tam stoji :):):) jak dla mnie to kasa za wysoka ale drugi raz juz niejechalem zeby obejzeć moze jarek cos więcej wypatrzył :)
a przypomialo mi się ze jakies 3miechy temu w tym komisie spalil się samochod ktos cisnoł w niego butelką z benzynką lub innym wynalaskiem tekze proponuje dobrze sprawdzic papiery :):):) bo diabli wie ale ktos ostro się wku..ił na tego goscia ;)
Komis ubezpieczony więc tą butelką to pewnie sam rzucił ;)
wczoraj gadałem z marcinem i wspominał że była u nich na warsztacie ta 7 padł wsteczny ale ponoć już przy skrzyni ktoś grzebał bo było kilka nowych śrub , poza tym świeżo wycięte katy spawy jeszcze bez rudej :D
Dziś chciałem podjechać to obejrzeć... podobno sprzedana
hahaha wczoraj była w warsztacie jakoś nie chce mi się wierzyć że już sprzedana
Dobrze, że sobie odpuściłem:) Dzięki za sprawdzenie
Pozdrawiam
Widać coś kręcą Panowie.