Wie ktoś skąd można ściągnąć Mape PL i Menu PL do "7 e38" (BMW navigation MK2,NAV2) :)
Wersja do druku
Wie ktoś skąd można ściągnąć Mape PL i Menu PL do "7 e38" (BMW navigation MK2,NAV2) :)
Nia ma polskiego menu do MK2.
Jest tylko do MK3 samo menu i do MK4 menu + lektor PL.
Co do mapy - na otwartym forum nie podajemy linkow do piratow.
sebek
Ja mam MK1 i kupiłem mape polski i Europy wschodnie do E38, u mnie nie działa mogę odsprzedać, bo i tak jest mi zbędzna, bo kupiłem całą inną nawigacje dodatkową już w 3D. :cool:
Witka.sebek mylisz sie co do pl menu na allegro oglaszaja sie kolesie co maja spolszczone softy.wlasnie pracuje nad pl menu i glosem do mk1 i mk2 wiec prosze ocierpliwosc.jak cos dam znac.pozdro z WRC!!!
Koledzy mam mapke 2008/1 jak jest różnica od tej 2008/2. Pewnie jest jeszcze bardziej dokladna? Jak moge prosic na priva- gdzie lub skąd taka mape sciągnąć?Dzięki
podpinam się z prośbą jak by ktoś mi mógł podesłać na PW linka skąd mogę ściągną aktualną mapę polski!!!
koledzy ja też bym się podpiął pod temat, mógłby ktoś mi wysłac na PW jakiekoś linka z mapami do MK2 siedze już tyle czasu i nie mogę znaleźc. Byłbym bardzo wdzięczny.
I tak trzymać! :) Też się zainteresowałem tematem... Od paru dni szukam informacji :cool: Trzeba wreszcie pokazać palec tym cwaniaczkom z allegro... Maro daj na priv telefon do siebie :DCytat:
Zamieszczone przez MARO777
Mam dla wszystkich ważna informacjie ściągnąc można tą mape na 2007 i 2008 rok na torrentach org w wersji cd i dvd ale jest jeden mały problem. Nagrac to graniczy z cudem bo jest dobrze zabezpieczona wszystko jest tam opisane ja niedługo będe przegrywał od kolegi mape polski z 2008 roku cd z lektorem i dam wam znac jak mi wypali( wszystko zależy od nagrywarki odpowiedniej czystej płyty i programu clone cd wersjia 5) Jak u mnie pójdzie to moge komuś coś wypalic :) Pozdrawiam.
Cześć Maro! Jakieś postępy..? Daj znać czy udał Ci się projekt ;)Cytat:
Zamieszczone przez MARO777
Alcohol120 polecam, sprawdzone :DCytat:
Zamieszczone przez maciek266
Z tego co wiem to ludzia udaja się na clone cd a nie wiem jak na innych programach ale kto wie polak potrafi :)
tez bym Prosil o podanie linka gdzie moge sciagnać mapke i aktualizacje do bmw e39 97rok. wydaje mi sie ze czytnik to MK2 pozdro :) z gory dziekuje
Ja ostatnio ściągałem z rapida ostatnia z 2008 na CD, niestety siadła mi nagrywarka, jak przetestuję czy dziala, o ile nie wykasowalem linkow z pogramu którym pobieram pliki z rapida to bez problemu podam. Ale wolałbym je podać na forum to i tak rapid wiec nikt źródła nie zniszczy... nie chce pisac 10 PW dziennie :/ jezeli administracja wyrazi zgodę to zamieszcze linki
tez cos sciagam wiec zobaczymy czekam na linki:)
Mapka śmiga bez zarzutu. Miałem możliwość przetestować :)
DB zawsze kojarzyło mi sie z mapą niemiec :) powiedz jaka to wersja tej mapki??? jesli jest mozliwość gdzieś to sprawdzić...
Jak powiesz gdzie to sprawdzę :) kojarzę, że w opisie downloadu była to wersja ostatnia w 2008 roku. a DB nie wiem co znaczy ale coś ma związek z wersją 4:3 na 16:9 może jest coś inne... (głowy nie daje że o to chodzi)
Ogólnie jest tam cała masa państw m. in. Polska i to bardzo, bardzo dobra mapa. Do tej pory nie trafiła mi się zewnętrzna navi o tak dobrych i aktualnych mapkach jak ta co jest fabrycznie w BMW
PS. Zajrzałem do twojej pasji nr 2 :) No max :)
Jak by powiedzieli w reklamie Skody o Tobie i Twoich pasjach... Wiesz co dobre... :D
heh powiedzmy, że ten adres znalazłem gdzieś w świecie :D ;p
Chcesz dostać linki do map europy w tym Polski na płycie CD???
napisz na ten email navi.bmw@op.pl i poczekaj na automatyczną odpowiedź :)
Proszę nie rozsyłać tego maila po za forum 7er a już na pewno nie podawać na innych forach niż to.
Pozdrawiam
Ja we wrześniu ściągnąłem mapę 2008 z torentow wypaliłem programem nero na najmniejszej prędkości na płytkę werbatima i wszystko działa jak należy ;D ;D ;D
Polska jest dość dokładna i jak dotychczas zprowadzila mnie wszędzie naprawdę polecam.
Witam ,
Posiadam MK1 navi , i mam mnustwo innych posciagane mapek i tlumaczen ale zadna u mnie nie smiga .
Jezeli posiadacie jakis link lub gotowce bylbym wdzieczny za podzielenie sie informacja ,
Z gory dziekuje
Pozdrawiam
B.
Niestety ale linki podane w mailu już nie działają :/ można to ściągnąć jeszcze z innego miejsca ??
Kurcze ja robiłem UpGrade ale przepiłem linki ;/
Napisz do ROBERTO może ma je jeszcze w skrzynce.
Ogólnie dzisiaj wystawiałem kilka aukcji na Alledziwnie i już mi się nie chce męczyć przed kompem :)
Może jutro lub dzisiaj wieczorem załaduje mapki na dużo lepszy serwer bez limitów, kodów, czasów oczekiwania i całych innych ściem jakie mają serwery typu rapid
Przy okazji też zaktualizuję mail o ile jeszcze pamiętam hasło :(
Będe bardzo wdzięczny :) Pozdrawiam ... W razie czego pisz
Na portalu www.odsiebie.com odnajdźcie profil coboss ;)
Potwierdzam użyteczność plików ;]
Jak dla mnie wypas
Witam !
Jak z tym polskim menu wkoncu jest do mk2 ?
Istnieje mozliwosc zmiany tego czy nie ?
Prosze o odpowiedz bo nie usmiecha mi sie teraz zmieniac na mk3 lub najlepiej odrazu na mk4
by miec tylko PL menu i czarne tlo ...
pozdrawiam , grabol .
Grabol - mogę Ci pomóc tak jak Ty mi chciałeś pomóc z lampami Black Hella. Wyślij mi czytnik i przelej kaske, ja Ci wgram softa, odeślę czytnik i będziesz miał PL menu :)
Wyczowam jakis zal w Twojej wiadomosci ale nie pamietam naszej rozmowy z BH ...Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
Pisz co jak i za ile to sie dogadamy .
Ja na MKII się nie znam. Soft jest tylko pod MKIII sprawdzany był na MKII i nie działa.
Chłopaki,
szukam map 2009/2010 na MK I, jeśli ktoś może pomóc proszę info na PRIV.
Z góry senkju ;)
no wlasnie moze ktos ma jakies mapy PL bo ja mam tylko nie miec heheh ;)
MOD: Zredaguj swoją wypowiedź. Przecinki i Shift nie bolą. A z powyższej wypowiedzi nic nie wynika....
Zapraszam do Kg albo Koszalina ,to sie pobawimy i wgramy pl menu
Ps: narazie dziala na mk2
przemo9999, Witam. Posiadam bmw 745 z grudnia 2002.Jezdze tym samochodem juz 2 lata. Jak na razie samochod spisuje sie nienagannie.Dokupilem na poczatku na allegro nawigacje na cd/taki ma czytnik/ ale mapa do tej pory zdazyla sie zdezaktualizowac tzn. brakuje w niej wybudowanych obwodnic czy kawalkow autostrad. Poza tym pokazuje na wyswietlaczu droge w postaci bialej wstegi w odroznieniu od zwyklych nawigacji takich doczepianych gdzie to jest kolorowo a nawet w 3d. Czy istnieje obecnie jakas nowsza wersja ktora by pasowala do mojej beemki.Poniewaz ja jestem starsza osoba i nawet nie wiem czy yen post do Pana dotrze - jestem zainteresowany nowa nawigacja a juz szczytem marzen byloby otrzymac ja z polskim lektorem. Gdyby chcialo sie Panu odpisac ale na moj adres mailowy bo tylko tam potrafie go odczytac. Oczywiscie nie za friko.
ryszard.rabenda@poczta.onet.pl Pozdrawiam Pana - Rabenda
Posiadam takie plyty oryginalne na 2010 r. Jesli ktos ma klopot z navi sluze pomoca.
Mój znajomy ma i wgrywa softy do wszystkich navi do e38 po polsku, wszystkie z lektorem oprócz mk1 (samo menu po polsku). No ale niestety nie jest skłonny do rozdawania tego za darmo :P
know-how kosztuje niestety :)
Nie spodziewam się wszystkiego za darmo :)
Lektor jest istotny :cool:
Grabol menu po Polsku działa na mk 2 tentowane u mnie Dzięki Krzychu :D :D :D
Panowie, proszę o nie pisanie postów w stylu mam do sprzedania menu, wgrywa kolega itp.
Większość ludzi mająca menu nie zrobiła tego sama. Albo jest skopiowali od jakiegoś dobrodusznego Kolegi albo je kupili w celach w pełni zarobkowych. Mnie samemu zdarzyło się dobrodusznie przekazać za darmochę w dobrej wierze wiedzę jednemu koledze i zrobił z tego business. Nie tędy droga. OK, jeśli ktoś się pomęczył i sam coś stworzył, jeśli pokryje swoje koszty, odsprzedając za niewielkie pieniążki...niech będzie. Ale to co się dzieje na tym polu, czy to kodowanie czy tez navi czy cokolwiek, to największa przesadą jest. Ci co śledzili niektóre wątki na bmw forum polska to wiedzą co się dzieje.
Ma ktoś menu - od tego jest allegro.