Witam czy zna ktoś przeszłość tego auta, albo dowiadywał się już w związku z tym ogłoszenie: http://otomoto.pl/bmw-730-C24727282.html ??
Jest sens się interesować czy cena wskazuje na to, że będzie to trup ?
Wersja do druku
Witam czy zna ktoś przeszłość tego auta, albo dowiadywał się już w związku z tym ogłoszenie: http://otomoto.pl/bmw-730-C24727282.html ??
Jest sens się interesować czy cena wskazuje na to, że będzie to trup ?
V8 za 3k to musi być padaka, ja bym ją odpuścił.
ale na czesci by sie oplacało tak czy siak, tylko ciekawe czy fotele w elektryce
Autko ładne, felga idealna jak dla mnie do e32 cena śmieszna więc nawet gdyby coś było do roboty ( a będzie.. na bank) to i tak jest ok.
trzeba samochód oblukać i napewno zadzwonić do gościa i się jak najwięcej o nim dowiedzieć póżniej wnioski wyciągać
napewno nie jest idealne,brak lusterka od strony kierowcy i napewno coś tam wyjdzie,może kasy mu brakuje i chce się pozbyć,po co ma auto mu wisieć na alledrogo długo jak może dać dobrą cene i zaraz mu pójdzię
No dokładnie szukałem czegoś w dobrym stanie, ale jak ją zobaczyłem - te felgi, szeroki czarny grill to zastanowiłem się czy nie byłoby dobrą opcją kupić ją i wydać nawet te 2k na remont mechaniczny, niż szukać jakiejś co wygląda jak od dziadka, ma motor w dobrym stanie i walić kasę w wygląd. Sceptycznie podchodziłem do niej, ale skoro tak mówicie to zadzwonie spróbuję coś wypytać. Jakbym nią wrócił w całości do domu (a mam 700km ;p) to już bym się cieszył i sobie dłubał bo piękna jest <3
Pytanie kolejne - dlaczego ona tak siedzi przodem ? Może być obniżana ? Bo to chyba nie seria ?
P.S.
@kal!ber zniszczyłeś mnie :D od kilku dni gapię sie jak głupi na nią co godzinę a nie zauważyłem brak lusterka :E :E no ale to tam drobnostka. Największy ból to automat i jakby doszło co do czego, to zastanawiam się co z tym fantem zrobić - chyba jedynie swap mi zostaje
P.P.S.
Na pewno na niską cenę wpływa też praktycznie już brak przeglądu i oc
wiesz już wczoraj patrzyłem na nią a dopiero dzisiaj wyczaiłem brak lusterka,może jest ktoś z okolic by podjechał i luknął na nią hmm.2tyś nie wiem czy wystarczy tak na serwis zależy co w niej siedzi na dzień dobry proponuje dokręcić pompe oleju (jak się już na nią zdecydujesz)
wg mnie to naprawde ładne i zadbane e32 kosztuje co najmniej 8 tysi, tego egzemplarzu nigdy nie doprowadzisz do ideału, widziałem niejedną e32 kupioną za 3-5 tysięcy to wyglądało to mniej więcej tak: części eksploatacyjne (hamulce, opony, oleje itp) na granicy śmierci, na niemal każdym elemencie karoseri jakieś niedoskonalości, połowa wypisanego w ogloszeniu wyposażenia nie działa. Jeśli szukasz e32 żeby doprowadzić ją do ideału to sobie odpuść ale jeśli tylko aby się premieszczać z punktu A do punktu B to można ją obejżeć i mże jak wsadzisz z 2 tysie w to żeby bezpiecznie się tym jeździć to może sie okazać ciekawa opcja
2tys to przeważnie trzeba wlozyc w te co stoją powyżej 10k na allegro...
podejrzewam ze w aucie za 3k, dwa tysiaki trzeba bedzie wsadzic tylko po to, zeby nie stwarzać zagrożenia na drodze.
e32 to nie Golf, tutaj wszystko kosztuje, czy to doposażanie ubogiego egzemplarza, czy remontowanie zaniedbanego.
Z reguły taniej wychodzi kupić auto juz wyposażone i w bardzo dobrym stanie niz robic wszystko samemu
To nie ma być auto na 10 lat tylko do czasu dozbierania na E38 także nie musi być w stanie perfekcyjnym ;) ot tak, co by posłuchać V8 czasami i na zakupy wyskoczyć :D ;p potrafi ktoś po tym niewyraźnym zdjęciu powiedzieć coś o wyposażeniu patrząc na przyciski pod radiem ? Ja jeszcze mam małą wiedzę o E32 nie wiem do czego normalnie tam one są
Powiem Ci tak... ja się połaszczyłem na moja poprzednią 7er i kupiłem ją za nie duże pieniądze... Dopiero po jakimś czasie wyszły różne niespodzianki (które musiałem zrobić) , ale pod koniec padły mi Panewki . Owszem - zrobiła ok 30K KM bez żadnej awarii ale padała ( a jeździłem spokojnie) . Więc lepiej poczekać i kupić coś upatrzonego lub od kogoś z forum tak jak ja to zrobiłem .
Pozdro!
co do wyposażenia to nic ponad przeciętnego na fotach nei widać
2 tysie to jak to juz to ktos napisał trzeba włożyć w te powyżej 10 koła w taka za 3 to chyba 20 zeby na cos wyglądała na poczatek same opony bo pewnie łyse to ajkieś 2koła a gdzie reszta??? oleje filtry świeczki pewnie jakieś cewki, serwis automatu pierwszy dobry serwis V8 to koło 2-3k tak naprawde na tip top :)
Panowie byłem tydzień temu w Sokółce przejazdem i zadzwoniłem z ciekawości, auta już niema zostało sprzedane już dawno tylko ogłoszenie patrze dalej sobie wisi:)
no to sobie pozwiedzałem Białoruś :(
Potwierdzam - sprzedane.