Tym razem Pudzian vs Sapp - oj bedzie bolalo...
Mammed tez nie bedzie mial latwego przeciwnika walka zapowiada sie interesujaco :)
Wersja do druku
Tym razem Pudzian vs Sapp - oj bedzie bolalo...
Mammed tez nie bedzie mial latwego przeciwnika walka zapowiada sie interesujaco :)
Patrząc na ostatnie walki Sappa jestem spokojny bo więcej przegrał a to już nie ten Sapp który pokonał Ernesto Hoost'a, a odnośnie Mammeda to jest prawdziwy fighter i tanio skóry nie sprzeda chodź trzeba przyznać, że przeciwnika ma z górnej półki, ale historia pokazuje że nie jest łatwo z nim wygrać. Tak czy inaczej będzie na co popatrzeć ;)!!
Mammed miał już przypadki, że wywijał się w ostatniej chwili. Poza tym jest to zawodnik, który używa mózgu a nie tylko mięśni. Jest dobry technicznie i tak w sumie czekam kiedy będzie mógł zaprezentować się na gali UFC ( podobno są wstępne rozmowy ), bo nie ukrywajmy KSW ma się nijak do takiej federacji jak UFC. Co do walki Pudzian - Sapp to uważam podobnie jak tequila1909. Sapp najlepsze czasy ma już za sobą, teraz to jest taki chłopek pokroju Najmana, a Pudzian z tego co pokazują to ostro ćwiczy ( ostatnio widziałem zdjęcia z treningów z Silva, który obił legendę MMA Fedora Emelianenko ).
Dokładnie tak jak mówicie. Sapp już swoje najlepsze czasy ma za sobą jednak mimo wszystko uważam że ciosy będzie dużo lepiej znosił niż pudzian. No zobaczymy.
NIE SPAĆ,NIE SPAĆ:D walka tuż,tuż
Hehe...no właśnie zapomniałem...ale jeszcze coś się obejrzy...;)!!
Pudzian- walka do przodu- zero widowiska. The Beast przyjechał po $
Khalidov- rewelacyjny prawy, nie dał się nawet uszkodzić i zmęczyć :medit:
Materna- dusza wojownika :] najlepsza walka wieczoru !
Heh...ogólnie warto było oglądać...ale nie sądziłem, że Pudzian da radę...:D
Jestem tego samego zdania co sennapowieka . Tylko dodam ze po Pudzianie bylo widac niezadowolenie , kompletnie rozczarowal BoB
Przed walką powiedziałem do kumpla...
Sapp przyjechał tu żeby zrobić widowisko,tak samo jak było z najmanem(wyzwiska itd).Sapp już dawno osiągnął co miał osiągnąć a przed pudzianem niby wszystko stoi otworem.Myślę że gdyby sapp tylko chciał to by ta walka tak szybko się nie skończyła.
A widac było ewidentnie że nawet nie miał się ochoty bronić...
Zobaczcie sobie walkę sappa i thomsona. Thomson tak mu nawkładał strzałów ale sapp jeszcze wstał i pokazał że ma siłe do walki...
Uważam tak jak Maciek że najlepszą walką wieczoru,była walka Matta.Bardzo podobała mi się jego postawa...