-
Witam wszystkich
Witam wszystkich. Mieszkam w Kencie w UK. Kilka tygodni temu stałem sie posiadaczem BMW 735iA z 97 roku, szukałem 740iA no ale życie tzn cena;)!! zweryfikowała wybór, kupiłem auto po dobrych pieniądzach. Srebrny metalik (albo metalic:) ) Trochę uboga:smile: w środku jak na 7 no ale przebieg ma nie wielki 185000 km udokumentowane, sterta rachunków i podoba mi się:p. Jest to moja 4 BMW, mam 525 tds E34, miałem 530iA E34 i 524td E34. Komfort jazdy w porównaniu do 5 jest zauważalnie lepszy no i jest szybka:D Jedyny problem to spalanie 18l/100km przy spokojnej jeździe w większości (75%) po trasie ale po podłączeniu pod komp wyszło że lambda padnięta to mam nadzieję że jak wymienię to spalanie spadnie. W niedługim czasie zamierzam zainwestować w kable do podpięcia pod kompa, więc jeśli ktoś z UK albo okolic:p będzie chciał sprawdzić autko nie ma sprawy.
Pozdrawiam
-
siemanko
wrzuć zdjęcia swojej bejcy:cool:
-
Witam kolejnego emigranta :)
-
Postaram się wrzucić kilka fotek ale autko potrzebuje dopieszczenia bo nie wygląda powalająco na razie:)
-
hejka bandegras ;) Wrzuć teraźniejsze zdjęcia i po SPA będzie porównanie ;)
-
witam i czekam na fotki przed i po.
-
Siemanko,gratulacje,pozdrawiam.
-
-
Miałem zabrać się za robienie tej blacharki a tu zonk. Po zatankowaniu do pełna okazało się że dziura w zbiorniku:(. Zbiornik wyjęty i przy okazji tego wymienię uszczelniacze mostu bo leją. Ciągle walczę z telepiącym się silnikiem i spalaniem na poziomie 18l:(
-
Cos na te 185 tyś to za dużo z nia problemów...
-
Heh, no wiem ale sprawdzałem przebieg, a tu w UK żeby oszukać to trzeba co roku na przegląd jechać ze zmniejszonym. A jeszcze takie OT bo nie chcę zakładać tematu oddzielnego. Czy spalanie jakie komputer pokazuje to ogólne a nie na ekonomizerze to liczone jest na jakiej podstawie? Tyle ile przez silnik "przepłynie" czy na podstawie odczytów z czujników w zbiorniku i przejechanym dystansie? I drugie;)!! Czy u Was też telefon komórkowy zostawiony w aucie włącza alarm?