Byłby ktoś chetny?
w tygodniu ostatecznie w sobote, miejsce mi praktycznie obojętne.
hm?
Wersja do druku
Byłby ktoś chetny?
w tygodniu ostatecznie w sobote, miejsce mi praktycznie obojętne.
hm?
A chętnie, ale chwilowo leje :(
Może jednak końcówka tygodnia ??
Jestem zaaa.. :)
No to gdzie i o której ??
Niedziela przed obiadem ?? ;D
hehe. przed obiadem? Ty Wojtku jadasz o dziwnych porach więc odpada :D :D
po srodzie ma już byc ładna pogoda i całkiem ciepło... więc CZWARTEK??? GODZINA 18.15 ???
HM... gdzie? MOŻE DA SIĘ GDZIEŚ WJECHAĆ W POBLIŻE STADIONU NARODOWEGO???
To czwartek :)
Hugo zaproponował miejscowke to poleci 0,5h wcześniej ogarnąć dokładne miejsce ;D
Ciekawe czy do czwartku odzyskam auto haha :D
a nie daloby rady cos blizej weekendu ? ja od piatku do niedzieli bede w wawie ( mam spot na uczelni :) ) i chetnie bym sie zjawil.
no w czwartek to nie wiem , ale w piątek już będę w WPI więc może i ja bym podjechała :) piątek piątek ! ;D
ja bym pozostał przy czwartku jednak;)
a ewentualne możliwe miejscówy dookoła "wielkiego koszyka" oblukam dziś:)
mi taż wszystko jedno kiedy :smile:
ewentualnie czy nie ma ktoś sterownika ASB 5hp30 na podmiankę żeby sprawdzić czy jest u mnie winien :)
pozdro
Zdecydujcie coś wreszcie, bo nie wiem na którą obiad obstalować !! ;D
wykonałem rekonesans okolic stadionu, ale sie nie udał bo trafiłem na czas przed "meczem". wszędzie pozamykane. od strony wybrzeża wjazd tylko dla VIPów i mediów a od str al. zielenieckiej wszystko w budowie i bez wjazdu:(
pogoda złagodniała wiec plener chyba zostaje. MOŻE TORWAR???
http://mapy.google.pl/maps?saddr=52....p=0&sz=19&z=19
Nie powinno być wielkiego tłoku chyba. nie ma żadnego meczu.
jutro (czwartek) 18.15 pasuje????
1.hugo
2. ???
3
Może być i Torwar :) Co do pogody to może być mżawka (taka jest prognoza), ale to nam nie będzie przeszkadzać ;D Zademonstruję moją nową kurtkę !!
1. hugo
2. WojtekD
3
1. hugo
2. WojtekD
3. KAMILOS
pozdro
PS Wielka prośba jak ktoś ma sterownik ASB 5hp30 na podmiankę żeby sprawdzić czy jest u mnie winien :)
1. hugo
2. WojtekD
3. KAMILOS
4. grabol & GreenGermanStyle7er ;D
Witam
Szkoda że dopiero teraz to zobaczyłem bo bym przyjechał autkiem do pracy a tak muszę tłuc się do domu półtorej godziny a potem w godzinach szczytu znów wracać się do centrum ... jeśli ktoś będzie tak dobry to niech napisze swój nr. komórkowy bo jak znam życie to się zgubie w okolicy :P
Może ktoś będzie miał przy sobie coś do inspekcji kompa ?? Może da rade przeprogramować trochę ten samochód i sprawić żeby nie pojawiały się błędy postojówek :p
Pozdrawiam
jakbys sie zgubił albo gdyby lało jak z wiadra i nie było nas widać to dzwoń 500 047 077
a co do kompa to chyba tym razem nikt nie bedzie miał :(
Dzięki ... przyjadę ale mogę się spóźnić :p
Spot spot i po spocie ;)
najwazniejsze, ze nie padało i było ciepło :D
Wszystko uwiecznilem fotami które przekazalem Hugdziowi który ogarnie je dla nas.
Dzieki za miłe spotkanie i poznanie "Nowych", do następnego :cool:
No i ten "shejk" na Legii ;D
Dzięki za spotkanie, ale następnym razem najwcześniej zaczynamy o 19:00 (godzinę jechałem 10km na spot) ;D
No i jedna z pierwszych fotek z mojego smartfona ;D
Załącznik 4377
spocik niezwykle sympatyczny.
dziekuje dwóm stałym bywalcom i dwóm swiezo poznanym sympatycznym userom. :)
przez moment na spota nadział się kolejny świezo poznany stary forumowicz który akurat szedł na trening i natrafił na pierwszy w swym życiu spot 7ER.PL :D
kilka fotek z kalkulatora od Grabola :D
furki i lista obecności:
grabol
wojtekD
kamilos
maxdamage
hugoslawek
i przez chwile chyba kolega ze skierniewic "positiv"
Załącznik 4378Załącznik 4379Załącznik 4380
Załącznik 4381Załącznik 4382Załącznik 4383Załącznik 4384Załącznik 4385Załącznik 4386Załącznik 4387Załącznik 4388
oraz chlanie wódy na Legii : :D :D
http://img850.imageshack.us/img850/2...ecie201210.jpg
http://img838.imageshack.us/img838/5...ecie201211.jpg
fajnie było i wcale nie bylo źle z pogodą. nara robaczki
hehe, miłe miałem zaskoczenie widząc spota 7er po drodze :D Szkoda, że czas mnie gonił i nie mogłem zostać dłużej i z każdym pogadać. Pozdrawiam.
Ja tez dziękuje za miłego spota, pierwszy i nie ostatni :smile:
a co to za szejk bez lodu he he
pozdro
2 duże zdjęcie i mina HUGOSŁAWEK - b e z c e n n a ;)!! ta z gatunku o "TY MI TU NIE..."
Przy najbliższej nadarzającej się okazji idziemy razem na mecz Legii :)
Gratki za spota Panowie;) Jeśli traficie na mecz to biada tylko czy kibicom czy piłkarzom ? ;D Po za tym taki spocik na pewno będzie ciekawy ;) Powodzenia w realizacji ;)
Całkiem sympatyczny spot :)