Auto Świat zorganizował plebiscyt na fan club roku ,nie wiem czy on jeszcze trwa , można zagłosować...
Trwa jeszcze (dziś pierwszy dzień głosowania), zauważyłem regulamin.
Oto link:
http://www.auto-swiat.pl/fankluby/bmw
Wersja do druku
Auto Świat zorganizował plebiscyt na fan club roku ,nie wiem czy on jeszcze trwa , można zagłosować...
Trwa jeszcze (dziś pierwszy dzień głosowania), zauważyłem regulamin.
Oto link:
http://www.auto-swiat.pl/fankluby/bmw
Oddałem 3głosy :p Jeszcze dwa wieczorem Edyta odda :D
Hahaha! Widzę że temat się rozkręca 7 głosów!
dorzuciłem cos od Siebie:P
Hehe...czytam AŚ ale o tym nie wiedziałem...:p
Ps. ode mnie również 3 głosy poszły....:D
5000 uzytkowników i 15 głosów. Bmw dublin 200 członów i głosów blisko 170
Spokojnie!Damy radę, potrzeba troszkę czasu może?-Oddawać głosy!!!!!
zagłosował ;)
Poszedł głosik i ode mnie ;]
głosy oddane :D
zagłosowała ;D
Dałem 3 i zaraz jeszcze 1 :)
Głos poszedł .... ale Renault Laguna Klub Polska to my nie pobijemy :D ani SAAB-A
swoją drogą o ile Laguna popularne auto o tyle SAAB raczej do rodzynków polskich dróg należy a jednak prężny mają zespół albo wiele IP :D
Jak tak będzie się chwalić po ile głosów powysyłaliście, to nas wreszcie zdyskwalifikują. ;D
Że tak powiem jeszcze 6 głosów i awansujemy do trzeciej dziesiątki.Głosujcie panowie bracia i szanowne waćpanny!!!
No i ode mnie poleciał :D
Głosować !!!!!!!!!!!!!!!! :D
Ha 2 miejsce jak narazie ;D
No mam nadzieję ,że będziemy w pierwszej 10 :) ja swoje "3 grosze" też dorzuciłem ;)
Również się dołączam.
Koledzy i koleżanki . Zrobiłem co w mojej mocy i trochę głosów już wpadło ;) Promowanie naszego klubu idzie w dobrym kierunku :) Obecnie jesteśmy na 26 pozycji
Oddałem 3 głosy :)
I ja i ja! Też oddałem :569::-!!
Głos oddany :)
Dzis zostanie utworzony specjalny adres mailowy ktory bedziecie mogli podawac przy glosowaniu.
Nie bedziecie musieli potwierdzac informacji ktora dotrze na skrzynke, odbedzie sie to automatycznie, raz na 24H.
Nazwa uzytkownika przed @ moze byc dowolna, ilosc oddanych glosow takze z tym ze za kazdym glosowaniem nazwa przed @ musi byc inna.
Poleciały głosy , ilość pominę :D
Głos oddany x2:p
Poszło i ode mnie :)
Ja tez oddalem narazie jeden ale to dopiero poczatek
I ja dodałem coś od siebie
Jeszcze 23 głosy i jesteśmy pierwsi w grupie BMW , na razie otwieramy trzecią dziesiątkę w klasyfikacji generalnej...
Przy 905 aktywnych użytkownikach powinniśmy mieć lekkim ch.1800 głosów (głos użytkownika +głos żony , dziewczyny , kochanki itp.) ,To dawałoby nam miejsce w pierwszej dziesiątce.
Hmmm...no faktycznie nieźle nam idzie to głosowanie...jak na tak dość skromny klub...:D
Ale tak sobie pomyślałem...że można by to jeszcze rozpropagować, bo nie sądzę aby wszyscy z forum o tym wiedzieli...:p
Chodzi o to, żeby w miarę możliwości administracja wysłała takie info o tym głosowaniu do wszystkich, którzy są zarejestrowani na 7er...;)!!
Nie żebym znów marudził bo głosik oddałem ale zastanawia mnie sens takiego plebiscytu... Tym bardziej, że jedna osoba może oddać 4364783246780439217398217 głosów czyniąc tym swój fanclub " fanclubem roku".
Heh...a czytał kolega przemol regulamin tegoż plebiscytu...
Panie i panowie przypominam że można jeszcze zagłosować w plebiscycie na najlepszy fan club samochodowy !!!
I ode mnie też poszedł.
poszło i ode mnie :)
ja+żona+2 dzieci + pies sąsiada :D:D:D.....poszło :laugh:
No już 17 miejsce w generalce :D ale to jeszcze nie to na co nas stać ?!
!!!!!!!!!! Głosować i jeszcze raz Głosować !!!!!!!!!!!!
Pokażmy na co nas stać ;) kaman dziewczęta i chłopaki :)