Co Wy na to?
Kilka osób było zainteresowanych tą datą. Miejsce do dogadania. Potrzeba tylko chętnych.
Wersja do druku
Co Wy na to?
Kilka osób było zainteresowanych tą datą. Miejsce do dogadania. Potrzeba tylko chętnych.
Z autami czy bez? Ja bym był za tym żeby się piwo napić ;)!!
Wedle woli i możliwości myślę.
Siemka. Tak jak proponowałem ostatnio jestem za wieczornymi godzinami :) Bo niektórzy mają szkołę ( jak ja ) . . Ja jestem za sobotą :) Co wy na to ?
w sobotę jestem na wsi i latam z piłą po lesie :) ale niedziela dla mnie ok tym bardziej, że i tak będę w wawie
To może Niedziela wieczorem ?
tym razem 100% niedziela jestem :) niestety nie BMW ale będę więc dopisywać się :)
Proponuję 20.30 w niedzielę - jakieś pomysły co do miejsca ? Cargo ? Może jakiś parking w CH ?
Ma być w weekend ładna pogoda chyba więc śmiało można by na cargo spotkać się. dla mnie 20.30 ok ale nie wiem jak inni
Mnie Cargo też pasuje ( blisko z szkoły będę miał ;) )
Mi niedziela nie pasuje, wolalbym zdecydowanie bardziej sobote, godzina 20.30 jak najbardziej i rowniez jestem za piwkiem^^
Ok. to proponuję zrobić głosowanie ( akurat ja się dostosuję ) bo pasuje mi wieczór :D . . piwko jest nie głupim pomysłem . Tak wiec piszcie propozycje.
sobota x2 (Przemo tez raczej bedzie za sobota:P)
a Miejsce ?
to wypijcie i za mnie piwko w sobotę w takim razie :)
Dla mnie niedziela
ja też w niedziele mogę wieczorem
pozdro
Okej - ale niedziela Cargo czy niedziela gdzieś na piwko ?
gadałem z Przemkiem to i on może w niedziele by jednak podjechał więc teraz już dokładnie trzeba ustalić.
ja proponuje niedziele o 20.00 cargo :)
Ja jestem za 20.30 - do 20 mam szkołę :(
Mi równiez pasuje niedziela wiec chetnie podjadę nawet na 20 czy 20.30 na Cargo.
hehe no to ustalmy 20.30 niedziela cargo
W sumie to i ja do Was moge dołączyć :P i tak pewnie w niedziele będę na cargo. Tylko
o tej porze będzie pełno narodu na cargo.
To możemy w jakimś konkretnym miejscu się ustawić . Ew mogę pogadać z kolegą aby zajął miejscówkę bo on często przyjeżdża z klubu bmw swoją E30
Zobacze moze i mi sie uda dotrzec tylko ze bede bez fury, rowniez jestem za piwkiem.
Moglby ktos napisac dokladny adres miejsca spotkania ?
może gdzieś wcześniej się ustawić i wjechać kolumną :D
ja będę Pandą więc trzymam się z tyłu :)
To umówmy się równo 20.30 za światłami (pod wiaduktem na Wirażowej) i tam sobie wjedziemy kolumną :) . Kolego tom_0808
tom_0808 to jest róg ul. Wirażowej i Poleczki
ja wpisuję się na listę obecności :)
ja również się dopisuję, będę przed 2030 na wirażowej. Paweł, a może Cię zgarnąć, żebyś nie musiał męczyć pandy? Pandy są pod ochrona przecież.
jakbym był w domu to byłoby super z tym, że żonka powiedziała, że też chce jechać i poznać kilku podobnych wariatów jak ja :) a jak będę w wawie to już dojadę tam na miejsce. Dzięki Rafał za propozycję :)
Jeśli prognoza się sprawdzi to ja będę na dwóch kołach. Ale będę :D
no i git po mału ekipa powiększa się
Iście prawdopodobne że się pojawię :smile:
Ale naprawdę może być duży problem z miejscem do zaparkowania.
a moze by tak zmienic miejsce spotkania na bardziej przystepne gdzies blizej centrum, moze ch. arkadia ? to i na browarka mozna by skoczyc.
A może CSW -parking przy Zamku Ujazdowskim ??
Hej.Jak by była CH Arkadia to ja chętnie też się stawie.No może byc też Cargo...
Ten Parking w CH Arkadia - nie jest złym pomysłem :) i jest oświetlenie dobre aby fotki porobić :) . a Zawsze można iść na piwko ;)
Jakie oswietlenie daj spokuj lipa jak nic. Arkadia to nudy jak cholera
Ja jestem za cargo albo zamek ujazdowski ew to i to :)