http://moto.allegro.pl/bmw-e38-735i-...206863156.html jak w temacie :D
Wersja do druku
http://moto.allegro.pl/bmw-e38-735i-...206863156.html jak w temacie :D
Czy forumowa nie wiem ;)
Z rzeczy na szybko
-poducha pasażera
-(może się mylę ale...) przednia zawiecha
-fotele i kiera mówią o dużym przebiegu...
-za to przyciski multi funkcji raczej powinny być adekwatnie zużyte (może niesprawne)
Trochę zmęczona ale cena...
A mnie ciekawi ten drewniany kołek pod kołem.
Czyżby to był przyrząd BHP.
Cegła w pakiecie do auta? Najgorzej jak auto jeszcze mokre od mycia. Zajeżdżasz na miejsce, a tam auto po krzakowaniu;)!!
Dodam jeszcze że wręcz uwielbiam to jak auto jest do sprzedania a komornik się świeci.Z własnego doświadczenia to miałem taki przypadek jak pojechałem oglądać E-39 i gość do mnie mówi że niemożna się przejechać bo paliwa braknie.
Na bogato, ma się rozumieć:cool:
Gościa przycisnęło i sprzedaje bo pilnie wyjeżdża za granicę. Chyba, że to czteroślad. Sądząc po poduszcze pasażera, bardzo prawdopodobne.
Ale bieda...
Zastanawiam się nad skrzynią. Skoro automat, to na P, powinno blokować. W tym egzemplarzu P to C(egła).:lol:
Wojtku auto nie jest odpalone !!!! ma tylko przekręcony kluczyk w pozycji 1 . nie wiem jak u Ciebie jest, ale jak mam odpalone auto to jeżeli lewarek jest w pozycji P to nigdzie nie odjeżdża , sprawdź może cos u Ciebie jest nie tak :) A od siebie kiera wytarta na maxa !!!! znowu burdel w aucie. chyba było jakies ostre rżnięcie na fotelu pasażerki bo trocin od groma :)
Wojtku ale jeżeli lewarek jest w pozycji P to moja mimo że jest odpalona to ją sam diabeł nie ruszy to coś mi tu nie pasi i jeszcze jedno czy nie wydaje wam się że poducha kierowcy ma też jakiś inny odcień czy już źle widzę.
Opony "rowerowe" z jakiejs trojki zapewnie letnie wiec na sniegu mimo P zjechalaby w dol wawozu stad i ta cegla pod kolem :D
szkoda ze pepsi MAX mu zamarzła :)
poducha sie świeci. chyba ze zdążył zrobić zdjęcie w ciągu sekundy po przekręceniu kluczyka . Pewnie ma ten aparat co go teraz reklamują ze robi zdjęcia jeszcze przed naciśnięciem przycisku :P
Ciekaw jestem czy D ciągnie. Chyba że wersja FLINSTON's. :D
jak by mial sprzynie bez steptronica to by włączył sobie snow i nie było by problemu :)
Chyba nie nadążam za narzuconą przez Ciebie konwencją. OK na poważnie. U mnie jest tak samo i powiem więcej tak jest we wszystkich autach z automatyczną skrzynią biegów. Ale rozumiem - znowu taka mała przypierdalanka - szkoda.
Kluczyk jest w pozycji 2. Być może auto ma nieodpalony silnik, ale tego nie wiem.
I to chyba w tym temacie byłoby na tyle.
Auto nie jest odpalone. Obrotomierz stoi, kontrolka oleju świeci się.. Po prostu ulep straszny.. Ręcznego nie ma, P nie trzyma :D Chyba że jest odpalony to nie działa też obrotek i nie trzyma też ciśnienia :P