no comment, ale musialem zrobic ta fotke :x
Wersja do druku
no comment, ale musialem zrobic ta fotke :x
No fachowy gustowny lexus look :)
Wątpię, aby w takim stanie trafiła z Holandii... takie rzeczy to tylko w Polsce... Festyn rzondzi! ;D
ja na rejestrację patrzę i nie komentuję ....
Oj żebyś się nie zdziwił udając się za zachodnią granicę :]Cytat:
Zamieszczone przez KubicaPL
yyyyyyy w Niemczech się z czymś takim nigdy nie spotkałem. W Czechach również. Dalej nie byłem :DCytat:
Zamieszczone przez Gasper
Festyn pelna geba. Jak mozna tak spaskudzic zwyklego paska...
W niemczech jest pełno takich samochodów. Ba! Nawet dużo gorzej popsutych :D
auto w stulu jak tego nie robic ;)
To napisałeś w formie żartu ??Cytat:
A co do passata ..hmm pewną analogie widze w np czarnym shadowlinie E38 z chromowanymi nerkami ;D --- wszystko czarne i nagle chrom :x
Tak ;) (jestem laureatem konkursu ortgraficznego :P)Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
Bez obrazy ale lampy lexus najlepiej wygladaja w .......... LEXUSIE! :D
chciałeś powiedzieć, że KIEDYŚ wyglądały - teraz juz nie właśnie przez takie passaty obrzydło mi sie to i kojarzy tylko z wiejskim tjuningiemCytat:
Zamieszczone przez Wachaczi
Czasem jak widze E36 z lexusem z tylu to bym zygnol na klape :razz:
krzywy pokaż fotkę swojego E36 :P - tylko z tyłu :)
No i się wydało :)
Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
juz taką kupilem :hah:
o kurw* ! Zmieniłeś już te lampy?!
Dobrze że masz jasny kolor auta to tak nie bije po oczach :)
OOO MAJJJJJJ GAAAAD!!!! Brzydactwo :razz:
Sorry ale masakra to wyglada jednak zdania sa podzielone :]
Jesli Tobie sie podoba to olej takich burakow jak ja :D :D
Mialem srebrnego Fiaciora i zanim kupilem alu pomalowalem se felgi na niebiesko, kazdy gadal ze lipa a mi sie podobalo i lalem na ludzi hihi
pozdro :D
bardzo chetnie zamienie te lampy na zwykle z bialym kierunkiem :-) a ze wies to wiem :D
Cytat:
zmieniłem :D
No i ori lepsze o 100% Teraz to wygląda ;)
z białymi kierunkami wyglądałaby młodziej i bardziej "elegancko"!!! Miałem taką w zielony kolorze z białymi :cool:
Zgadzam się, w tym kolorze nadwozia białe kierunki byłyby fajne :) (zresztą chyba z przodu masz białe :D) Ale dobrze, że zmieniłeś te gej-looki :D Teraz jest o niebo lepiej ;)Cytat:
Zamieszczone przez ArekLand
mimo iż jestem zwolennikiem fabryki, z białymi wyglądało duuużo lepiej
cytat z forum Lexusa...
"Gdzie kupie lampy a'la VW" :hah:
Mój kolega kupił Passata Bo ma niebieskie podświetlenie :hah:Cytat:
Zamieszczone przez swobi.
no ostatnio widziałem czarną callibre z takimi lampami z tyłu - troche dziwnie wyglądała.
Ale jakiś czas temu (tak ze 3 tyg.) to miałem lepszy motyw:
wracałem sobie z pracy i przede mną jechała czarna e36 z rej. SZ xxxxx, a z tyłu klosze clear z allegro chyba, świeciły bardzo jasna czerwienią.
A jak wcinsnął hamulec, to sie uśmiałem - światła się rozjaśniły bajecznym różem.
Dalej be zkomentarza :hihi:
A ja ma takiego kumpla z E38 który nie jest w klubie i co maiał akwarum w bagażniku po zakupie lamp z allegro (opisywałem w innym temacie) i on podłączył te lampy tak, że mgielne świeciły jako postoje ,postoje jako STOP a Stop jako postojowe i jeżdził tak z 2 tygodnie a jak mu o tym powiedziałem to sie oburzył. Później poszedł zobaczyć jak to jest u mnie i poprzekładał. Choinka ładna :hah: dobrze, że kierunków z wstecznym nie pomylił :razz:
Ładniejszy niż Passat :) i z gustem - moim skromnym zdaniem :)
czy to kogoś z rodziny ? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Gioco
Nie .... wpadł mi w oko, w wakacje, parkował obok naszego domku. Cyknęłam fotkę, ponieważ spodobało mi się delikatne przerobienie pospolitej astry. nie widać tego na zdjęciu - w środku miał ładne, czarne skórzane siedzenia, zero pseudo drewna - wszystko dopasowane.Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
Nie jestem miłośniczką jakichkolwiek przeróbek ale ta mi się spodobała :)
Taka zwykła bez znaczka ;)
No w sumie ja też nie iwdze tu żadnych przeróbek oprócz wymienionego znaczka ;)
Jeśli Opel to tylko OPC - ale to i tak ostateczność. Ogólnie daleko od Opli się trzymam ;D
Taka po prostu Astra :)
Dokładnie - taka po prostu Astra, podobnie jak i tytułowy Passat. Astra ma wymieniony seryjny grill i założone szerokie - dużo większe niż w standardzie opony a Passat tylko i wyłącznie odpustowe światła.Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Chyba wyrwałam sie przed orkiestrę ale myślałam, że może być interesujące przeciwstawienie pseudo przeróbek dwóch konkurentów. Jedna i druga malutka. Jedna rażąca po oczach tandetą, druga - jak dla mnie - nawet przyjemna dla oka.
Nawet tak! Ale to Łopel! :PCytat:
Zamieszczone przez Gioco
Poprzednio jeździłem Łoplem (vectrą B). Wszystko było piknie ale jaku zaczęła się pierd.... to miałem jej dosyć. Poza tym jakoś nie było mięty miedzy nami :DCytat:
Zamieszczone przez radoshb
A ja się doszukiwałem na grilu znaczka "Kamei " bardzo popularnego w tego typu autkach :)