witam moze byliby chetni na spot w nl w den haag lub inne propozycje,wiem ze ostatnio bylo organizowane cos takiego ale nie dosledzilem tematu i sie pogubilem wiec fajnie byloby sie zjechac buniami w jedno miejsce...co wy na to??
Wersja do druku
witam moze byliby chetni na spot w nl w den haag lub inne propozycje,wiem ze ostatnio bylo organizowane cos takiego ale nie dosledzilem tematu i sie pogubilem wiec fajnie byloby sie zjechac buniami w jedno miejsce...co wy na to??
To jest bardzo dobry temat i w odpowiednim miejscu :) Tamto spotkanie to już historia :)
Wiem wiem. Mój błąd. Zwracam honory. Może i ja się kiedyś do NL wybiorę to i na spot bym się wybrał.
Sam bym chętnie odwiedził stare kąty :)
Ja byłem dwa razy ( Den Haag, Amsterdam, Amersfoort - mój tato mieszka tam większą część roku ) i chętnie tam wrócę ( zwiedzić Rotterdam ). Piękny kraj.
fajnie by bylo a den haag to doskonale miejsce na taki spot nad morzem przy zachodzie slonca pieknie by sie prezentowaly beatki,odrazu sesja zdjeciowa by wpadla tyle ze w monster moglibysmy wjechac niemal na plaze tj 10 km od den haag...moj kolega holender tez sie pisze na tego spota wiec nic innego nie pozostalo jak zbierac chetnych i ustalic date ja mysle ze kwiecien bylby doskonaly ja i kolega juz sie meldujemy a wy???
Na ostatnim spocie padła propozycja by powtórzyć gdzieś w okolicach kwietnia :)
Haga i okolice to też fajny teren :) myślę że jak najbardziej można by się znów spotkać.
Pozatym w kwietniu beatki mogłyby już zaprezentować się w "kolekcjach letnich" :D
Mamy czas więc na spokojnie coś się zorganizuje - ekipa w NL jest zgrana (ostatnio frekwencja 100%) więc będzie dobrze.
A i może by zaprosić (jeśli są) kolegów/koleżanki z sąsiedniej Belgii - rzut beretem :)
czemu nie jesli sa chetni to zapraszamy rowniez z niemiec im wiecej bialych blach zjednoczonych w nl tym lepiej no i jeszcze jak sa to beatki pzdr
Ja swoją Łaciatą przyprowadzę dopiero jakoś tydzień po świętach. Jeśli chcecie to można zrobić coś wcześniej tylko oczywiście ktoś musiałby mnie odebrać po drodze.
~wysłane poprzez Tapatalk
A ja jestem w PL.:Dpo powrocie się odezwę co i jak;)!!
a z jakich okolic jestes???moge cie zabrac po drodze na tego spocika:-)
Ja bazuję w Schijndel.
~wysłane poprzez Tapatalk
patrzylem wlasnie i ja mam do hagi po prostej a do ciebie w dol wiec moze ktos z bredy sie znajdzie a jesli nikt sie nieznajdzie to zajade obecnosc obowiazkowa hehe zreszta kocham miny holendrow jak widza e 32 na pl :-)spoko damy rade pzdr
ostatnio jeden wiatrak z lekką dozą zazdrosci określił własciciela e38 na pl blachach jako: "asociall hond"
Po krótkiej wymianie zdań okazało się że on też jest asocjalny bo też ma beate ale e39 :))
witam jest juz coraz cieplej wiec sadze ze spocik juz niedlugo co wy na to??
Witam:smile:Co z tym spocikiem i kto jest chętny??Ja jak najbardziej za TAK:Dtylko nie wiem jak wam,ale mnie by pasowało 10.03 lub 11.03 dlatego że 17-tego lecę do Pl.
czekam na wasze propozycje.
Dla mnie oba luuuz ;)
no to luzik:Dczekamy na inne wypowiedzi/propozycje;)
Ja bede w okolicy Bredy 13tego :)
kurde początek tygodni,lipa:(w tygodniu z tego co się orientuje,to 2 osoby odpadają na starcie(praca).No chyba że plany Ci się zmienią i pojawisz sie w weekend ;)
a ja w piatek jade do pl zmienic tablice,zawieszenie przod,uszczelke pod kolektorem,hamulce,i olej:-) i bede w hol 11 marca lub juz 10 tego jesli spot odbylby sie 11 to bede 10 w nl
No ja już do PL powróciłem a z chęcia Part II :D bym zaliczył, tak że mam nadzieje że z ekipą NL kiedyś w PL jeszcze zawalczymy:D
no to lipa,jeden odpadł:(ale to nic damy rade,może ktoś się jeszcze odezwie:p
to co moze jakies konkrety kto na 100% chetny i sie wstawi???i co zostaje den haag czy jakies inne propozycje??
jak dla mnie może być Den Haag!!Jutro jeszcze zadzwonię do Pawła i dam znać.czy się zjawi.Listę można zrobić:smile:zobaczymy co z tego wyjdzie:D
Adus81+kierowca(Ola):D:D:D
Adus81+kierowca(Ola):-D:-D:-D + tuczi77 (na gapę, ale nie na krzywy ryj ;D)
1.Adus81+kierowca(Ola) 2.tuczi77 3.czarnulka(angela)+lucas
no i czekamy na decyzję PawlaG
Nie dam się przecież prosić :D
Zjawię się i ja :)
Teraz tylko obmyślam plan na kierowce :) Adus wie w czym rzecz...
To chłopcy i dziewczęta jak Den Haag?? Myślcie nad dobrą miejscówką i dogrywajmy szczegóły :)
I termin - Niedziela?
Będzię ktoś jeszcze...?
Napisałem Matiemu PW. Zobaczymy czy się odezwie.
hej no ja miał bym nawet dwóch kompanów w e39 każdy i zony e46 ale moje e38 ciągle nie na chodzie... w ten weekend planuje ją odpalić dopiero.. puki co mam skrzynie silnik i chłodnice na miejscu ale jeszcze kolektory pierdoły tłumiki wał chyba ze mnie ktoś na sznurek weźmie :D.. a gdzie i kiedy dokładnie chcecie robić spota... Sheveningen piękne jest nieopodal den hag...
Moja propozycja jest taka:Race Planet Delft 2616LZ Kleveringweg 18. Załącznik 4204Załącznik 4203 http://www.raceplanet.nl/karten/delft/274 Po małych okrążeniach można posiedzieć tam w barze,lub zorganizować coś na parkingu:D a dzisiaj poznałem chłopaka z e38.On chyba też wpadnie.Co wy na to??Zapomniałem.Niedziela 11.03. ;) myślałem zeby spotkać się troszkę szybciej,niż ostatnio,gdzieś o 13:00.
Myślę że to baardzo ciekawa opcja :)
Jestem za :)