ocencie czy spoko czy wiesniacko ;)
Wersja do druku
ocencie czy spoko czy wiesniacko ;)
dalszy ciag
jakosc wykonania - perfekcyjne :)
wyglad - kwestia gustu nie obrazam ani nic - mi nie podchodzi
dla mnie bardzo ładnie :D
nastepny element
niestety ja mam podobne zdanie jak Trol - nie podchodzi mi -ale doklanie rzecz gustu ;)
a ja jak Olej- ladne :D
a mi sie podoba...warunek : nie moze sie to odklejac..jesli tak jest jak wyglada...to mega!!
trolu a ty mowiles ze tez robiles w kolor nadwozia...zapodaj foty
juz powlna wizja przodu
daj foty dobrej jakosci...
Ja bym sobie czegoś takiego nie zaaplikował. Ale jestem znany z konserwatywnego podejścia do tematu. ;D
zajefajnie! Opisz jeszcze technikę wykonania
jak dla mnie to średnie i żadnych uczuć we mnie to nie budzi :)
Wyglada schludnie ładnie i powabnie :) szkoda ze to okleina a nie prawdziwy carbon.
Ale jak to mowia inni - obleci :]
fota dobrej jakosci ;) - klapke tez zrobie tylko musze radio zdemontowac zrobie to mykiem zeby nie roznierac konsoli bo i tak sie klapka nie spuszcza.
hmm za duzy plik a nie mam zadnego graficznego progsa zeby zmniejszyc jakosc moge na maila podeslac komus zeby to obrobil jak chcecie albo zainteresowanym
uzyj painta ;D ;)
co do fotek - ściągnij sobie jednen z najlepszych i najpopularniejszych: irfanview.com.
A w ogóle to najlepiej używaj jakiegos serwisu hostującego (imageshack.us, photobucket.com...) - będziesz mógł wstawiać dowolną ilość fot w dowolnie dużym rozmiarze ;)
tak wyglada tylne oswietlenie
a tak uchwyty do jazdy po naszych drogach ;)
no i na to nie bylem przygotowany ;) musze skolowac odkurzacz ;) hahah
tu obiecana fota wysokiej jakosci ;)
http://img165.imageshack.us/img165/3240/p1040741mk7.jpg
podoba mi sie ;)
jak to robisz..masz taka specjalna suszarke?
nabijasz sie czy pytasz serio ?
patrzcie jak rozebralem drewno z konsoli ;) nikt chyba tak nie rozebral jeszcze ;)
albo jestem taki glupi albo taki odwazny ;) hahah
a tu pierwsza klapka ;) bo z druga narazie male problemy ze zdemontowaniem i pojawila sie irytacja wiec odsune na pozniej bo nie chce rozwalic ;)
a z czego mam sie nabijac?
sam kiedys robilem do e34 takie cos... i robilem to zwykla suszarka..niestety potrzebna byla taka mocniejsza.. wtedy pieknie sie to trzyma i przylega do czesci...
dlatego pytam..
e bo sam ju znie wiem czy sie smiejecie czasem z tego czy serio sie podoba ;) suszarka jest made in china ;) wsadzam do auta i pozniej sloneczko i temp reszte ladnie dociaga. jedyne co musze miec do tego to totalny spokoj dlatego robie to jak nikogo nie ma w domu zeby sie skupic i moc glosno klac ;)
ja robilem podobnie...i mam nadzieje ze tobie sie to bedzie trzymac...bo ja po jakims czasie zerwalem to..bo odklejalo sie.. :x
mi sie to bardzo podoba...chyba nawet bardziej niz drewno...ale nic nie przebije drewna fortepianowego..
jakbym tylko mial mozliwosc kupienia prawdziwego karbonu to chyba nie sadzisz ze bym oklejal. moze wkoncu ktos wpadnie na pomysl zrobienia takich rzeczy do e38. no coz odklei sie to cos sie pomysli nowego ;) hmm a jaki czas? tydzien dwa rok? bo kurde tydzien to ja to bede robil ;)
prawdziwy karbon...to tak jak te drewno w naszych e38 :what:
mi po okolo miesiacu odchodzilo...dlatego potrzebna jest zgrzewarka...
no to jazda ;) haha zobaczymy bo moja mi truje ze glupi jestem ze takie rzeczy robie bo to strata czasu jak po miesiacu zaczne znowu wszystko rozbierac to mi powie a nie mowilam a to najgorsze jak zona ma racje hahahah. pomaluje to na kolor nadwozia najwyzej
nastepny szczegolik
Gratuluje Indywiduala... ;)
http://img122.imageshack.us/img122/3941/p1040745gg6.jpg
tu nastepny postep
@ Michas
jaka technika wykonales ten carbon look ? Czy to jest jakas folia ?
Podaj jakies zrodlo .....
Pozdrawiam
Sebek
Mam do ciebie pytanie czy wlozyles do konca to radio.Ja swojej Alpiny nie moge do konca wcisnoc i jak bede calosc skladal to dopiero bede chcial upchnoc wszystkie kable. Czy cos wycinales tam w srodku albo czy jest jakies doiscie z boku zeby te kable poukladac jak sie zaczyna wsuwac radio.
Pozdrawiam
Wykonie naprawdę godne podziwu.
Mi nie pasuje tylko ta gałka zmiany biegów :razz: