http://moto.gadu-gadu.pl/57007948568...tm_medium=main nie miałem czasu poszukac na e bayu, wiec chetni na zakup moga juz jej szukac :D
Wersja do druku
http://moto.gadu-gadu.pl/57007948568...tm_medium=main nie miałem czasu poszukac na e bayu, wiec chetni na zakup moga juz jej szukac :D
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1989-BMW-750iL-Only-3k-Original-Miles-Garaged-Original-Owner-Showroom-Amazing-/290659163917?pt=US_Cars_Trucks&hash=item43aca2df0d
Z tym przebiegiem, o ile jest realny, to normalna cena :)
Tak jakby nowe '89 750iL, w słonecznej Kalifornii z pewnością uchowało się ich kilka.
Ale jak na 750iL to wypas trochę lipa...
Numer podwozia WBAGC8310K3056771
Kod typu GC83
Typ 750IL (USA)
Typoszereg E E32 (2)
Seria 7
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 4
Silnik M70
Pojemność skokowa 5.00
Moc 220
Napęd HECK
Skrzynia biegów AUT
Kolor SONDERLACKIERUNG (490)
Tapicerka SADDLETAN VOLLEDER (0238)
Data prod. 1988-12-29
S209A LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%) Blokada dyrefencjału
S240A LEATHER STEERING WHEEL Kierownica skórzana z pod.pow.
S439A Zierleisten Aluminium hochglaenzend Listwy wewnętrzne chrom mat.
S488A LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera
S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera
S640A CAR TELEPHONE PREPARATION Instalacja pod montaż tel. uniwers.
S694A PREPARATION FOR CD CHANGER Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD
S835 TOURISTEN-AUSFUEHRUNG
S985 US-RADIOERGAENZUNGSSATZ
Listwy wewnętrzne chrom mat ?Ciekawe jak to z bliska wygląda.Ma też 3 stop i dobry kolor:cool:Tak jak Kafarek..Gdybym miał też bym dał..
No fakt z Vinu biedna, ale czemu nie ma napisane że el. tylna kanapa czy tunel w skórze? O szyberdachu też nic nie ma a wątpię żeby był dokładany;p
W ogóle ten kolor tapicerki kojarzy mi się z tym HL indyvidual co był wystawiony w PL a potem na mobilach za nie małe pieniądze.
Środek mega kozak! Jednak nie mniej wolałbym tą niebieską z texasu co kiedyś pokazał Maciek
Musiałbym oszaleć mając 162 tyś zł i przeznaczając je na e32,chyba,że na koncie byłoby kilka milionów złotych wtedy to już inna bajka :D
Komora silnika nie wygląda jak na przebieg 5000 km (chodzi o szary nalot na plastikach). Nawet jakby stał tyle, to nie zapaskudziłby się tak, a tylko lekko okurzył.
Bema piękna środek wspaniały bardzo piękny kolor skór nieporówywalnie lepszy od musztardy. Cena duża i mała. Chciałbym taką.
No to teraz jechać po nią i założyć gaz zwykły na śrube u nas w pl :P
a ja za tą cenę poszedłbym w stronę High security :)
Hehe dobrze kombinujesz bo za 139 000 jest na Allegro znane już E38 Pancerne :-)
Czarku tylko e32 :)
Ok ale to już w DE. Ciekawe czy jest teraz coś takiego na Mobile.de ?
"pancerki" na naszym rynku okazuje się, że nawet szyby mają zwykłe :) a gdzieś wyczytałem, że ori szyba przednia boczna ważyła 78kg :) jakiś czas temu patrzyłem na mobile i autoscout24 to coś się pojawia ciągle
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/s...94&tabNumber=2
Oto przykład i nawet ładnie widać jak wyglądały schowki na broń w podsufitce :-)
Pierwsze opancerzone e32 odkupione w PL, zaprezentowane na forum stanie się ikoną.
Byłoby dobrze gdyby te które już odbyły krajową służbę, nie uległy rozkładowi zanim ich odkupienie stanie się możliwe.
Ktos zarty sobie robi z ta cena a my sie tym jaramy... No i co z tego, ze jest tam $50tys? Przeciez mogl napisac $200tys albo i nawet milion. Samochod ten jest warty gora $10tys... To jest zwykla e32 jakich wiele zostalo wyprodukowane wiec czym sie tu podniecac? Za te pieniadze kupi sie tutaj juz F01 z przebiegiem 15-20tys mil. A czym wyroznia sie zwykla e32? Samochod jakich wiele...
2011 BMW 740i z przebiegiem 17tys. mil, wydaje mi sie, ze lepszy zakup ;) Przynajmniej na gwarancji... http://www.autotrader.com/fyc/vdp.js...standard=false
matraks wyskoczyłeś z tym plastikowym puklotem :D nie stać mnie na takie auta ale gdybym miał do wyboru zadbane high security którym uskuteczniał bym sobie weekendowe pojeżdżawki albo f01 których na drogach pełno to sory....
Ciekawie mnie jak jest róznica wagi między nią a normalną wersją bo podwozi też pewnie wzmocnione
F01 idziesz, kupujesz, masz i wozisz cztery litery jak każdy nowobogacki. A ze znalezieniem e32 w stanie lepszym niż niejedna F-ka, to już nie taki prosty temat. Ja osobiście i tak z dwóch pokazanych wziąłbym bez zastanowienia e32, szkoda jedynie że to nie HL lub pancerka, no i kolor... ;)
162tyś za e32 to czysty kretynizm a wszyscy co piszą że gdyby mieli to by kupili to zapewne z takim myśleniem nigdy mieć nie będą ,ludzie po co wam wersja pancerna , obawiacie się kogoś ,chcecie mieć pojazd pancerny kupcie SKOTA za 15tyś i taką e32 rozjedzie jak zgnitego kartofla .hehehe zamiast f01 woleli by e32 ,litości
eh, szkoda gadać.... f01 nie jeździłem, ale użytkowałem jakiś czas a8 D3 z 2009r i dla mnie to auto nie ma żadnego charakteru i żaden to dla mnie rarytas, ot zwykły ale luksusowy dupowóz który dla mnie nigdy nie będzie obiektem westchnień takich jak e32 w wypasionej wersji
Przemol,każdy ma inne myślenie.Ja np nie miałem e38 i nigdy bym nie chciał mieć...a przed FL to już wogóle
nie podoba się to się nie odzywaj.Nikt Ci nie pisze że wybrałeś e65 co dla wielu ludzi np. też jest śmieszne i dziwne inikt Ci nie napisze że to kretynizm ale pewnie masz klapki na oczach i nie pojmiesz tego co koledzy chca ci przekazać.Wiele ludzi stąd do tematu starszych aut podchodzi inaczej niż Ci się wydaje i mając pieniądze za które mógłbyś kupić to swoje f01 czy "inne coś" z głowy zapełniło by kilka kartek autami które są starsze,ładniejsze,lepiej wykonane i pewnie których nawet na oczy nie widziałeś.Ale ludzie twojego pokroju po prostu tego nie ogarną "umysłem".
Maciek;piszesz takie bzdury aż Cię szkoda , e65 kupiłem bo mi się spodobała a chodzą w rozsądnej cenie na f01 myśle że stać mnie na nie jedną tylko przepłacac za osobówkę jest głupotą ,i gdybym miał naprawde obsesję na punkcie klasyków to napewno nie e32 , człowieku tych aut juz w h.j stoi na złomowiskach
Jędrek z całym szacunkiem - ale że TY nie kupiłbys czegoś ( w tym przypadku e32) nie znaczy że inni nie mogą prawda??
więc po co komus zarzucasz że piszą że by kupili za taka czy inną kwotę??
Skoro im się podoba niech zapłacą i 200 tys zł - ich kasa ich wola
Na pewno ta e32 to nie jest dla kogoś kto nawet ma dobrze prosperujacą firme i trochę pieniedzy.
To jest dla kogoś kogo będzie stać na F01 e66 m5 m3 a na koniec sobie kupi e32 bo w garażu ma jeszcze miejsce, takim kiedyś jeździł i mu się podoba-taka jest prawda.
Ja osobiście gdybym mial duuuuzo pieniedzy to na pewno rozważył bym zamysł kupna tej e32 chociażby dlatego ze za 15 lat ona będzie warta tyle samo a f01 no cóż- w cenie mojej e38 dzisiaj.
Przyznam, że na 100% gdybym mial te 200 000 i wybór miedzy f01 a e32 to wolal bym f01(jezeli byłaby za tyle). Ale ta oferta na pewno nie jest skierowana do takich ludzi jak ja czy wy;) I nie chcę tu nikomu ubliżyć...
Są gusta i gusciki. Mi podoba się e32 tylko koniecznie CZARNA:)