Siemanko wszystkim,najlepsze życzenia w Nowym Roku!:crazy_pilot:
Wersja do druku
Siemanko wszystkim,najlepsze życzenia w Nowym Roku!:crazy_pilot:
Żeby Wam fury zawsze latały, a kobiety niczego nie odmawiały(oczywiście w ramach przyzwoitości;) )
Żeby zdrowia Was nie opuszczało
no i żeby było bogato i na bogato
tego Wam wszystkim życzę z całego serca drodzy forumowi koledzy
W Dwa Tysiące Dwunastym Roku
:D:D:D:D:D:D:D:D
Ja również życzę całej załodze 7er Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku oraz szalonej nocy Sylwestrowej
najlepszego. szampańskiej zabawy. ja juz jestem przygotowany i za 20 minut wyjazd do zoba za rok
Razem z Żona życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oraz udanej i spokojnej zabawy :) do następnego za rok :)
SZCZĘSLIWSZEGO,
BOGATSZEGO,
LEPSZEGO,
ZDROWSZEGO,
ROKU 2012
SALUT :koktajl:
Ja również życzę wszystkim userom wszystkiego najlepszego na nowy 2012 rok. Taniego paliwa, szerokich dróg i jak najmniej awarii ;D.
Razem z żoną, dwójką dzieci czyli Rodzinabmw życzymy Wszystkim pasjonatom BMW Wszystkiego Dobrego w 2012 roku, spełnienia marzeń, zdrowia, sukcesów zawodowych, jak najmniej zmartwień, taniego paliwa i jak Joe white szerokich dróg satysfakcji z posiadania BMW. Pozdrawiamy
Wszystkiego Dobrego w Nowym 2012 roku życzy Jakub i Iwka
Wszystkiego dobrego w Nowym 2012 Roku . Zdrowia i spełnienia marzeń życzy Thomsen 1 z żoną Moniką !
Wszystkiego dobrego w 2012 roku.Bez awaryjności i spełnienia marzeń oraz szerokich dróg na zloty i spoty:D
:564: :564:
Ja niestety rok zakanczam na dyzurze w pogotowiu... Niedlugo sie zacznie, a dopiero co zjechalem z wezwania.. i tak do rana.. Mimo wszystko najlepszego... I uwazajcie na siebie bo jest cholernie slisko!
Wysłane z mojego Desire HD za pomocą Tapatalk
szczęśliwego 2012 !!!!!dla całej załogi 7er!!!
Alleluja i do przodu Panie i Panowie!!! :]
Wszystkim spełnienia planów i marzeń na rok 2012 oraz przede wszystkim zdrowia życzę !
Najlepszego w Nowym Roku
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich maniaków serii 7 :D
Niech w 2012 spełnią się wszystkie Wasze marzenia i marzenia waszych królewskich limuzyn :)
NAJLEPSZEGO!!!
miliona bezawaryjnych i fascynujących km w wymarzonych maszynach oraz benzyny po 1PLN/l :D
I ja dołączam soę do życzeń :D,SZczęśliwego Nowego Roku 2012Spełnienia marzeń ,pogody ducha ,optymizmu ,zdróweczka humoru i pociechy z swoich buniek :D :D
Na marginesie marzenia się spełniają w jakim kolwiek procencie :D :D Pozostaje się zawsze cieszyć nawet z tych cząstkowych spełnionych marzeń :D :D
Szczęśliwego dla całej ekipy:) pozdrawiam
31622400 sekund pomyślności i przybliżenia realizacji marzeń....
I ja życzę wszystkim
Szczęśliwego Nowego Roku :)
wszystkiego co najlepsze w zaczynającym się 2012 roku
Wszystkiego DOBREGO w nowym 2014 roku ;). PS. nasze autka o rok starsze ;( ;)
Lepszego niż 2013!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk.
Pozdrawiam Andrzej.
No to i ja się dołączę,Wszystkiego Najlepszego dla całej ekipy :)
wszystkiego dobrego w Nowym 2014 roku , przede wszystkim zdrowia i kupę kasy a resztę to sobie kupicie ;) i oczywiście jak najmniej utrapienia z 7-erami i samych bezawaryjnych kilometrów!