Witam Czy ktoś fachowym okiem może zerknąć i napisać parę cennych uwag czy jest coś niepokojącego w tym egzemplarzu ? http://moto.allegro.pl/niezwykle-bmw...000680938.html
Wersja do druku
Witam Czy ktoś fachowym okiem może zerknąć i napisać parę cennych uwag czy jest coś niepokojącego w tym egzemplarzu ? http://moto.allegro.pl/niezwykle-bmw...000680938.html
Poproś o zdjęcia ze środka i VIN :) i potem można rozmawiać. Z zewnątrz wygląda w miarę ok tylko ten powód sprzedaży żałosny jak dla mnie.
najlepiej jechać i obejrzeć, ze zdjęć ładny,silnik fajny ,instalacja gazowa duży plus
ciakwa sztuka:) ogladaj:)
jak ja wjeżdżam do garażu to na posadzce mam belkę o którą się opierm kołami, z tyłu jest tyle miejsca żeby drzwi zamknąć a z przodu nie da się przejść :p
jak bym miał longa to muisałbym biurko z narzędziami wywalić :D
co do autka, to wygląda z zewnątrz ok, wg mnie warta oglądniecia
twarda sztuka... znajomy kładzie kase, ale on nie sprzeda
1. znajomy nie potrafi jeździć i nie chce mu sprzedawać takiego auta ?
2. z autem jest coś nie tak i nie chce psuć znajomości ?
parkowałem dużymi samochodami w różnych dziwnych miejscach i tak jak kolega wyżej pisze - robisz ogranicznik pod kołami z tyłu i się mieścisz :) bo do mnie nie przemawiają argumenty - sprzedaje wyśmienite auto z 2 miesięcznym LPG za parę tys. na allegro bo...
zdjęcia ładne (jak zawsze), ale podchodziłbym z dystansem
Autko Sprzedane ...
Wiec muszę szukać dalej ... co sadzicie o tej sztuce
http://moto.allegro.pl/bmw-740i-indy...024689316.html
Sczerze to kolor tej tapicerki wyglada jak rzadka kupa :sarcastic:, te rury w zderzaku,dzieciaków jak psów więc stan skóry zwłaszcza z tyłu masakra,gaz - nawet bym nie jechał oglądać
auto mocno wymeczone ale za 14-16 tys cudów nie ma się co spodziewać wg mnie
Auto jest juz dość długo na allegro..., ale za te pieniądze cudów nie ma. Skóry ciekawe choć wymęczone trochę, ale w/g koloru lakieru mało to chyba pasuje - rzecz gustu. Największym plusem tego auta jest bardzo bogate wyposażenie! Jeśli masz nie daleko to leć oglądać!
Ja to bym zamienił moje czarne skóry na te brązowe. Są kontury i kanapa prąd, czyli idealnie do mnie:D
Skórka Super !!! Adasio ''dzieci jak psów''...? dziwne argumenty.. Dobrze wiedzieć że jak się ma 1-2 to już...'jak psów'
Adasio znamy się nie od dziś i nie chodzi mi o jakieś docinki.. Uwierz mi że jak bym chciał to posty wyglądały by inaczej. Odpowiedź w -2- postach : faktycznie we wszystkich ;)
Ha ha ha znamy sie znamy a zdania nie zmienie skóra jest ochydna :suicide:
luzik Jakub jest OK - trzymaj sie:hug::
Było jechać ogladać to pierwsze a nie zbierales sie jak szpak do ............. jak auto jest ładne i godne uwagi długo nie bedzie czekać na nowego pana szczegolnie w takiej cenie
Drugie auto troche juz zmeczone jak kazdy widzi... skóry kolor na zywo wyglada ciekawiej o ile sie nie mylę to kolega Young mial taki albo bardzo podobny kolorek foteli
Leon, Young chyba miał jaśniejsze ale też mi się podobało. Jak rozglądałem się za poprzednią e38 to próbowałem coś takiego znaleźć ale akurat nic nie było ;(
Kolor skóry bardzo mi się podoba
kolor skóry.....rewelacja jak dla mnie :) chętnie bym wymienił na taka :)