Jako że Wigilię mamy już za sobą i wiemy kto co dostał ;) pochwalmy się co dostała nasza 7er ;).Ja znalazłem w paczuszce kosmetyki a ode mnie dostała nowe uszczelniacze na zaworach itp. a jak to wygląda u Was?
Wersja do druku
Jako że Wigilię mamy już za sobą i wiemy kto co dostał ;) pochwalmy się co dostała nasza 7er ;).Ja znalazłem w paczuszce kosmetyki a ode mnie dostała nowe uszczelniacze na zaworach itp. a jak to wygląda u Was?
Moja dostała wieczysty przegląd i ori szczotke ze skrobaczka :)
Moja dostała drewno z wstawką jak na zdjęciu
http://www.meeknet.co.uk/E38/bmw_e318.jpg
co prawda tylko na drzwiach ale i tak cieszy strasznie
moja dostala kierunki przód clear, nowy regulator cisnienia paliwa, poduchy zawieszenia, laczniki tył i emblematy :P i nową linkę od ASC ;D
Moja dostała lampki w drewnie :smile:
Moja Beatka dostała już prezenty tydzień przed świętami bo nie wytrzymałem :D Deska w skórce , fotele komoforty , tylna kanapa elektryczyna, półka tył dsp + roleta, nowy podłokietnik w czarnej skórce.
To nie koniec :D Dziewczyna w tym roku już mi nie pozwala nic kupować do auta :D Ale nowy rok tuż tuż :D
zmień dziewczyne ;)
Moja zona tez juz ma dosc 7er . Ostatnio dostalem paczke z polski z prezentami . nie dosc ze wszystko kosztuje mase kasy to jeszcze siedze caly czas w garazu . A w tym roku ja dostalem od mikolaja piekny zestaw kluczy o jakim myslalem juz bardzo dlugo . Jak by nie bylo moje 7er tez na tym zyska :)
Co do dziewczyny to i tak jest wyrozumiała :D inna już by mnie dawno wyrzuciła z moim 7er :P
Widzę, że nie tylko moja kobita ma ciężkie życie z moją e38.
Oficjalny prezent dla buni :
a moja (pomijając prezenty ode mnie) takie dobrze znane cuś:
[img]http://img859.imageshack.us/img859/535/brelokbmw7.jpg[/img]
Moja dostała prezent w postaci przeglądu bezterminowego ,a w styczniu dodatkowo dostanie w prezencie młodszą siostrę :)
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/1733/imgp2847t.th.jpg[/IMG]
Moze nie 7er (ktora stoi teraz w garazu i dojrzewa) ale M5 dostalo nowe gwintowane zawieszenie.MASAKRA
:) :) :)
Moja Marta też już powiedziała że do buni na prezenty nic nie dostanę...Ale i tak mikołajki i gwiazdka o dziwo bardzo obfite ; chromline,ori sprężyny,jasne reflektory,pokrowiec:D,nówka wałek rozrządu,uszczelki,bbs styling 5,bavaia c buissnes,ori psopekty e32 i to tak na szybkiego ..
Ps.Wojtku dobry prezent:p
Moja Łaciata dostała sen zimowy...
~wysłane poprzez Tapatalk
Tuczi miał być "Łaciatek"
Heheh moja dostała rózgę :becky: Nie mam pomysłu już co do niej kupować :p Opony zimowe dostała :D:D
moze nie 7er ale 535i dostala kluczyk z centralnym na wzor tego DIAMONDA z nowszych wersji ;)
A u mnie w prezencie nowe zimówki i visco (stare się "zespawało").
A moja bestia dostała alarm z modułem odpalania (na pilota) szybę przednią (nówka sztuka),nowy olej,filtr,świeży płyn chłodniczy a w zamian nie chce oddać mi laptopa który jest w bagażniku :(
Moja Beata dostała nowe tarcze i klocki hamulcowe Ate
moja dostała czarny dywan (PERSKI) :D
A moja nic nie dostała - to się dziś sama upomniała o klocki hamulcowe na przód - no i jutro będzie miała komplecik Textarów na nowy rok :)
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________
edit:
dziś dostała nowe klocuszki Textara, uzupełnienie płynu w DD,wspomaganiu i czułe słowo ode mnie i jest zadowolona :cheer2:
moja dostała dzisiaj mowy komplet tarcz hamulcowych do bmw e60 m5 na wiosnę montaż .klocki i zaciski były na mikołaja.
To zmienia postać rzeczy...
EOT
moja dostala reczny w drewnie, poziom paliwa i predkosciomierz usa, dostała rowniez kpl. wlotów hamulcowych od v8. juz wszystko w autku. i jeszcze nowy(nowy nie uzywany) orginal przelacznik kierunkow bo ktos kiedys napisy rozpuscil jakims srodkiem.
A moja dostała breloczek serii 7 i nakrętki BMW na wentyle :)