co wy na to?
http://otomoto.pl/bmw-735-biala-perla-C22120386.html
jak sie sprawuja silniki 3.5 badz 3.6 (jest w ogole taki?)
Zdrowych Wesołych Swiąt zycze wszystkim forumowiczom
Wersja do druku
co wy na to?
http://otomoto.pl/bmw-735-biala-perla-C22120386.html
jak sie sprawuja silniki 3.5 badz 3.6 (jest w ogole taki?)
Zdrowych Wesołych Swiąt zycze wszystkim forumowiczom
Nie pasuje mi ten przebieg i wyjechana kierka. Ale takie auta ciężko oceniać na podstawie zdjęć z aukcji.
moja ocena
PLUSY;
- słuszny model
- kolorek ( biały i czarny dach)
- felgi dla mnie ładnie AC Schnitzer
MINUSY;
- motor - 3,5 wg mnie zły wybór
- brak otworów na napoje na środkowym panelu
- brak masażu
- brak zestawu do głosnomówiącego wybieraniam
- gaz - wwwwrrrrr odpada zdecydowanie
- Rok 2002 - kłopoty mogą być z elektroniką
OCENA KOŃCOWA:
auto z 2002 r przed upgrade elektroniki ,motor mały,słabe wyposażenie
ocena w skali od 1 do 10 oceniam na 3 za kolor felgi i całokształt
Bardzo ładnie sie prezentuje w tym kolorze.
Po fotach trudno mówić o stanie technicznym .
Gdybym miał kupować e65 to chyba właśnie białe z czarnym dachem ,super zestawienie :)
Za tą kasę wolałbym np tą http://moto.allegro.pl/bmw-e65-745i-...005100314.html
Ma mega wymęczony fotel kierowcy :)
Popierwsze... 735? WHY? Jak dla mnie bez sensu, ale dobra.
Auto średnie... kiepskie wyposażenie
Auto nr2
Śmierdzi mi dużym przebiegiem i wyposażenie też można mieć lepsze.
Szukaj dalej ;)
AUTO pokazane przez Dzude bardzo ładne ale ma jak dla mnie pare minusów:
- fotel kierowcy faktycznie mega umeczony w porównaniu do reszty auta
- brak wentylacji foteli
- auto (zółte) na BC czyli cos niewymienione albo sygnalizacja wymiany
- kolor tapicerki wg mnie poprostu brzydki
- rok produkcji 2001 czyli przed upgrade elektroniki
poza tymi mankamentami auto mi się bardzo podoba i na pewno w lepszym wyposażeniu niz ta biała
Szukaj a znajdziesz ;) Do silnika 3.6 nie mam zastrzeżeń , nie rozumiem tylko jednego... że wypowiadają się o różnicach przeważnie Ci którzy nie mieli w ogóle styczności z tym silnikiem. Autko jest dynamiczne i nigdy mi mocy nie zabrakło ;) Szukaj zdrowego egzemplarza a się nie zawiedziesz.
ta biała jest piękna :cool: to że nie ma kilku dupereli można wybaczyć,po co Ci masaże ważniejszy zdrowy silnik,skrzynia,zawieszenie ,itp
motor 4.4 i diesel odpada zdecydowanie. Nie zalezy mi na mocy ponad 300 koni ani na pseudo masazach (mialem w a8 i zadna rewelacja zeby sie o to zabijac) ani na dziurach na kubki, wole za to miec grzane taborety i motor ktory nie ma np wad konstrukcyjnych
dlaczego 4,4 odpada ,przecież to najlepsza opcja
właśnie dlaczego uważasz że motor 4,5 odpada?? ciekawy jestem argumentacji.
co do masaży i pojemników na kubki itd - teraz masz to za nic a przy sprzedaży bedziesz zgrzytał zębami jak za 3 lata podjedzie koleś i powie:
- ''eeee panie lipa, nie masz pan ani masażu, a moja niunia lubi mieć pupke pomasowana,ani browara nie ma gdzie wstawić i jeszcze pare innych bajerów" cena w dół
i wtedy docenisz te niby nic nie znaczace masaże,a druga rzecz to jak juz kupować 7 to na wypasie a nie golasa bo w e65 nie dołozysz już jak w e38 paru bajerów - nie ta skala tu koszty są masakryczne
więc twojej argumentacji kompletnie nie rozumiem
Adasio tylko że szukając teraz auto z niższej półki cenowej e65 nie można wymagać żeby miało bdb wyposażenie.Raczej za taką kwotę bym się kierował stanem rzeczywistym auta.Za 45t zl niestety taka jest prawda.
Masz racje za 45t zł cudów nie bedzie :smile:
Wszyscy uparli się na max wypasy ale jeśli przyjedzie rozsądny kupiec to i tak na 1 miejscu postawi stan techniczny..(a cena adekwatna jest właśnie do tego).Dla mnie to jest oczywiste no chyba że można masować sobie dupkę jak auto będzie holowane na lawecie bądź czekając na nią w upalne dni i mieć wentylacje foteli na max ;)Paulo nie zapominaj że silnik 3.6 to też n62 więc nie jest on wolny od wad konstrukcyjnych..
taka biała z czarnym dachem to tu u nas w Irlandii bardzo długo stała, kilka miesięcy w ogłoszeniach, aż poszła za małe pieniądze,
745i lepiej szukaj,
tak jak pisałem wcześniej ta biała jest po prostu piękna gdybym nie miał swojej to już bym jechał oglądać . nawet jak masz pełne wyposażenie i stan igła a kolor np, granatowy to e65 jest gówniane
[QUOTE= kolor np, granatowy to e65 jest gówniane[/QUOTE]
odważnie stwierdzenie zwłaszcza że na forum nie ma białej e65/66 a granatowych czy czarnych jest kilkanaście- zatem radze pohamować takie opinie
Jeśli np. wnętrze jest w kolorze niebieskim to mi to tez nie pasuje, choć widziałem raz takie zestawienie kolorów wnętrza + niebieska tapicera że nawet nie było źle. Co do kolorów nadwozia to już indywidualne podejście każdego z nas...
ADASIO czarny to nie granatowy sam mam czarną e65 a granatowa e65 jakoś nie za bardzo atrakcyjna sam przyznaj
Przyznaje że CZARNA e65 jest mega, granatowa mniej, ale może nie oceniaj że ta to g... a tamta cukierek bo prawda jest taka że o kolorach to możemy gadac do rana a jak sie trafi w dobrym stanie auto to i bahame yellow kupimy :)
wątpie jednak abyś w zamian za full opcje chciał granatowy kolor
kwestia gustu ja mam czarną i od razu zamienił bym na białą
Dokładnie,z e60 jest identycznie-tylko czarne
może i masz racje:cool:tylko wkur....a mnie to że jeszcze z myjni nie wyjade to już jest brudna
Za to w pogodne dni jak się nawoskuje porządnie jaki jest efekt :D
racja:D:D:D