http://motoallegro.pl/bmw-730i-bardz...010931261.html
Wersja do druku
Dzwoniłem tam, co prawda po samą kiere ale Pan nie chce się zamienić:) Lakier cały oryginalny, na tylnej klapie lekkie wgniecenie ale jest druga klapa, uszkodzenie polega na braku szyby kierowcy, bo ktoś cofał jakimś busem i wybił - tyle z rozmowy telefonicznej. Na wtorek jest umówionych 3 kupców :) Jak dla mnie cena bardzo dobra, skrzynia manual, boczki i tunel w skórze, rolety no i ta kierownica :)
Nom,ciekawe auto
Z tego co pamiętam, to auto było już kiedyś opisywane. Marecki, może i cena dobra, ale do v8 za taką kwotę podchodziłbym z rezerwą. Zależy jaki jest powód sprzedaży.
Ze zdjęć wygląda na zadbany egzemplarz, chociaż nie są one aktualne. Nie ma udziwnień i zbędnych dodatków. Widać, że właściel(e) dba o auto, ale ze zdjęć ciężko wywnioskować kondycję silnika i mechaniki.
Wg mnie warto obejrzeć ale bez napalania się.
@CICHY, jeżeli chcesz i wspomniani przez Mareckiego 3 kupcy wtorkowi nie zakupią to mogę podjechać i Ci ją obejrzeć w przyszłym tygodniu.
Całkiem fajna sztuka z wyposażenia no i oczywiście auto posiada również atermiczne szyby a to oznacza że ktoś musiał bardzo mocno w to auto uderzyć że właśnie taką szybę wybił :-)
yaz by był wdzięczny jeśli bys ooblookał owe auto.
Sprzedać ją na "graty",skrzynie,silnik i kasa się zwraca a kilka fantów jeszcze zostaje.Sam o tym pomyślę
Update:
na razie przyblokowana do jutra, podobno zaliczkowana, ale nie wiadomo na 100% czy pójdzie.
Auto sprzedane, nie wiadomo jakie będą jego losy.. na pewno będzie uboższe o skrzynię biegów, kierownicę, telefon. Co dalej zobaczymy. Samochód jest w perfekcyjnym stanie. Uszkodzenia to wgnieciona tylna klapa, zbita szyba kierowcy i uszkodzone lusterko kierowcy. Po 400km trasie mogę stwierdzić że prowadzi się jak marzenie. Przebieg 266tyś książka potwierdza to do końca, ostatni wpis chyba rok temu. Fotel pasażera wygląda jak nowy, też nieznane są jego losy :) Generalnie szkoda auta na żyletki, bo wszystkie części kupowane był w ASO - są faktury.
Z początku był to golas, jednak poprzedni właściciel (nie ten co teraz ją sprzedawał) sukcesywnie ją doposażał.
Niektórzy mogą nie wierzyć że takie auto za taką cenę, zapraszam wszystkich którzy chcą zobaczyć :)
a jednak .. :)
To co - wreszcie wrzucasz manuala ? :D
Niestety skrzynia już nie była moja zanim zdążyłem kupić auto :) Ale chyba powoli zaczynam doceniać mechaniczną skrzynię.. całkiem inaczej (lepiej) czuć auto, wydaje się mocniejsze i w ogóle jakoś przyjemniej :D