witam
wczoraj na forum przedstawialem moja 728 i ale tylko z zewnatrz dzis chce pokazac kilka fotek wnetrza bo wczoraj byly glosy bym pokazal co i jak zatem wysylam pozdrawiam i jak zawsze prosze o opinie
Wersja do druku
witam
wczoraj na forum przedstawialem moja 728 i ale tylko z zewnatrz dzis chce pokazac kilka fotek wnetrza bo wczoraj byly glosy bym pokazal co i jak zatem wysylam pozdrawiam i jak zawsze prosze o opinie
Heh, no widać że FUUULL WYPASIK jest konkretny... :cool: :cool: ;)
no wczoraj sie tu koledzy smiali ze mnie ze mam male wyposazenie ale niech tam im bedzie tak naprawde brakuje tylko navi a jak u ciebie z wyposazeniem jakie masz wogole autko masz jakies fotki
jestem w szoku :x jak powiedzialem mega wypas...
powiem szczerze!! galka biegow najbardziej mi sie podoba... serio!!
a reszta to powiem ze zadko spotykana wersja... to chyba nawet yndywyual ...
:hah: no milo slyszec 7ka dziekuje:)
hmm nie dziękuj :) ale ja nadal czekam na fotki wyposażenia :P
Neuf no już były musisz dobrze pozaglądać powinieneś coś znaleźć tylko dobrze poszukaj... ;DCytat:
Zamieszczone przez Neuf
Nie nabijajcie si e z chłopaka, wiem ze wielu denerwuje opis "mega wypas" a potem sie okazuje że nawet klimatronica nie ma, ale w koncu patrząc na konkurencje to i tak wypas niezły :)
To chyba jakas prowokacja :/
co chcecie... przeciez do full opcji brakuje navi... :cool:
Chyba do wersji full podstawowej :DCytat:
Zamieszczone przez 7ka
Evan, a ty masz latarkę BMW bo tu kolega ma i to ori... a ja nawet nie wiem gdzie jej szukać u siebie :PCytat:
Zamieszczone przez EVAN
normalnie "loża szyderców" :D :D :D
Mam Pablo i to nawet 4 sztuki. popatrz na zdjęci poniżej-te czerwone lampki. Minus ich jest taki że działają tylko przy otwartych drzwiach ;) :D
Kurde Evan dzięki właśnie wracam z parkingu u mnie też są te czerwone... Tylko kurde jest mały problem bo jak się zamknie drzwi to nie widać czy świecą... hmmm 8/Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
w porownaniu do calibry.......full
ojjj panowie ze ten temat kto ma wiecej bajeru mozecie walkowac ciagle no jak tak chcecie to do woli mozecie pozdrawiam :)
spoko wozik.mi sie podoba ""błazeria"" ;D
http://img127.imageshack.us/img127/6894/2peryxa5.jpg
dziekuje cezary ty tez masz fajna :)
kurde jestem w szoku :shock: to ja mam nawet 5 latarek. 1 w schowku i 4 w drzwiach 8/
A to już jest wypass konkretny. 8/
hahaha jak dobrze policzycie to sa jeszcze w bagazniku hahahaah
dali byście spokój człowiekowi. Może to jego pierwsze auto lub wcześniej miał (za przeproszeniem) Lanosa. I teraz jest wypas. Ważne, że mu się podoba i jest z tym szczęśliwy. Każda 7mka to wypas przy innych, częstospotykanych autach na naszych drogach.
Pozdrawiam i witam
@positiv - nie przesadzajmy ze wszystkie inne auta to golasy a jedne BMW oplywa w luksusy. Chyba ze mowimy o modelach naprawde z najnizszej polki - bo juz taki Focus potrafi miec sporo na pokladzie, niejeden z nas moglby byc zdziwiony.
Ponadto - jak ktos cos mowi to ponosi za to odpowiedzialnosc, tak to juz jest :)
Ok ale jak porównamy np E38 z 95r z innym z tego rocznika to full, a jak ktoś woli inaczej, to można jeszcze porównać urzywane bmw za 30-40tyś i cos nowego w tej kwocie..Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
witam ponizej kilka fotek mojej bawarki
fotki z aparatu z komorki wiec wybaczcie jakosc ale cosik tam widac
pozdrawiam
Siemanko witaj fajne autko
Jaką używasz komórkę? :D
witaj .fotki całkiem ładne jak na komórke :D widze ze Wojtkowi tez sie podobaja :D :D
pozdrawiam :)
hihih no super...reniferki. :D a cos jeszcze?
hahah no nie wiem czy moge powiedziec ale firma pochodzi z kraju gdzie sa reniferki
A to jakiś tajny model z super aparatem?
tak serio to model 6300 i mowiac szczerze to robi ladne zdjecia tutaj bylo dosyc slonecznie zwlaszcza przy tej focie z daleka ale i tak cos tam widac
@ADASIO - spoko 7er, chociaż fot mógłbyś dać więcej
@reszta - nie przesadzajcie, te zdjęcia są dość podłe ;) Moja E51 robi nie gorsze, a nie nazwałbym ich dobrymi :hah: Ponoć N73 miała super aparat jak na komórkę (soczewki Carl Zeiss, i takie tam). Jednak trochę się nią interesowałem i okazało się, że to wciąż nie jest jakość nawet słabej cyfrówki-małpy.
kilka fotek
Bardzo ładnie się prezentuje... ;)
ładne auto
może coś wiećej na temat wyposażenia czy rocznika?
co do komórek to ja używam k800i i robi zdjęcia prawie jak normalna dobra cyfrówka :)
pozdr.
co do wyposazenia to juz sie nauczylem a wlasciwie forum mnie nauczylo ze nie nalezy pisac pelne bo zawsze cos sie znajdzie co nie ma wiec napisze ze nie full ale mi wystarcza
ma manuala to przede wszystkim pojemnosc 2,8 benzyna czarna skóra podgrzewane fotele klimatyzacja 4x el szyby xenon latarka w schowku tempomat zmieniarka na 6 plyt
apteczka gasnica :D felgi 18 model od x5 opony pirelli 245/50/
brakuje tylko jak dla mnie grzanej kierownicy
No ładnie się prezentuje, aczkolwiek jakiś rancik by sie przydał :]
Najlepsze zdjęcia teraz robią Nokie N82 i Samsungi G800 :>
ladne autko,powiedz co to jest obok radia?
ja mam k800i i ladne sa zdjecia :D
PHDREAM chodzi ci o ten monitorek?to wswietlacz od czyjnika cofania przod i tyl
ładnie sie prezentuje :)