http://otomoto.pl/bmw-740-C20225552.html
Byc może bardziej nadaje się to do działu "humor". Ktoś chyba naprawdę ma dosyc tego auta:)
Wersja do druku
http://otomoto.pl/bmw-740-C20225552.html
Byc może bardziej nadaje się to do działu "humor". Ktoś chyba naprawdę ma dosyc tego auta:)
Przynajmniej jest chłop szczery :-)
Świetne:D
Ma mega "+" za szczerość w sumie pewnie 99,9 aut w tej cenie jest w takim stanie a tu chociaż opis auta od razu porządny:) bez robienia 400km na darmo...
Po takim opisie, auto może zaskoczyc jedynie na "+" :)
Na pewno nikt się nie rozczaruje po przyjeździe na miejsce:) Chociaż czy ja wiem? Nic nie pisał w jakim stanie są opony.
A to nie auto kolegi Piotr_R ?? :D
może żona kazała mu sprzedać?
Jeśli motor OK to reszta do ogarniecia... tym bardziej za te pieniadze!
Nie oszukujmy się auta za 14k nie sa idealne tylko nikt tego nie opisuje w ogłoszeniach...
Zajefajny opis :) szkoda, że takich sprzedających jest tak mało
szczerze:)
No szczery chłop :D Nie ma się co czarować bo kupując e38 za takie pieniądze trzeba się liczyć że będzie w takim stanie.
Ludzie i tak się oszukują kiedy chcą kupić 7er za takie pieniądze kiedy sprzedający im wciska kity, że auto jest w bardzo dobrym stanie
Przecież powinno się mówić prawdę a nie wciskać kit.
Znam właściciela - to jego auto to straszny złom.
Nadaje się jedynie do filmu z 007 w roli głównej. Ale nie do uciekania przed mafią ale jako obiekt, do którego można strzelać, wysadzić w powietrze, spalić, lub zjedzie z drogi i spadnie w przepaść. Ewentualnie na dawca wyposażenia - jeśli żadna powyższa opcja nie wchodzi w grę to zepchnąć z molo w Sopocie.
nowy sacz po lifcie bez termostatu 99 rok 4.0 opis sie zgadza i jeszcze imie takie samo :-)
Biedne e38 wymagające reanimacji, opis super bo większość ludzi napisałaby tylko że uszkodzona skrzynia :) Lepiej kupić taką, niż "igłę" za 17tyś i potem się rozczarować.
Szczurek, to tylko przypadek.
pisze z telefonu i nie wiem jak kopiowac linki. nie wmówisz mi ze to bmw z ogloszenia ma takie same mankamenty jak twoje. w dziale kupie jest lista rzeczy ktore bys chcial miec. jakos wszystko to jest opisane w twoim ogloszeniu. a zapomnialem dodac jedna rzecz sie nie zgadza . w ogloszeniu pisze ze nie ma termostatu a w twoim jest używany popsuty
Nawet linka do holowania gratis ;D
No widzisz i wszystko jasne - termostat wyraźnie wskazuje na to, że to nie ja.
Ale chyba chodzi o to, że ktoś ma dystans do siebie i do tego co posiada, wiedząc, że i tak na tym raczej straci (dosłownie) niż zyska - nie chcąc komuś wcisnąć używanego kondona - a nie o to kto jest właścicielem tego sprzętu. Jak chcesz go poznać, to zadzwoń, umów się, weź kierowcę i liter wódki - wtedy można być weselej.
To teraz już wiem dlaczego wcześniej była do sprzedania (gdzieś na początku roku) bo skrzynia padała, ale wtedy była przedstawiana jako super zadbana i jedyna w swoim rodzaju. Pojawiła się parę razy na allegro i znikła
tak to czytając to ponizej 20tyś. nie ma co kupować e32 a myśląc o e38 to można marzyć jeżdżąc na co dzień ciekawe ile wytrzymają
http://7er.pl/showthread.php/18445-Skrzynia-5HP30-zamiast-5HP24-jak-po%C5%82%C4%85czy%C4%87
Coraz większy ten zbieg okoliczności..
Właśnie dla tego się droczę, że to aż tak oczywiste kto jest właścicielem. Gdyby ktoś chciał kupić to zapraszam ;)
trzeba założyć biuro detektywistyczne 7er widzę :)
Samochodu może bym nie kupił ale z czysta to bym przyjechał za ten opis ;)
Jak uda ci sie go sprzedać to na pewno mój kolega cie poprosi zebyś mu wystawił jego xD
Tylko jak masz być szczery to musisz dopisać "kilka" szczegółów:)
Prawda jest taka, że i tak w tej cenie lepszy egzemplarz po lifcie z gazem i takim wyposażeniem ciężko kupić. Każdego coś boli mniej lub bardziej, ja przynajmniej o tym mówię na dzień dobry. Nie chce kogoś naciągać na paliwo tracić swój i jego czas na tłumaczenie i długie rozmowy przez tel na temat auta. Szanujmy się. Cena nie jest super okazyjna ale nie jest też kosmiczna - taka w sam raz, do 4k ktoś powinien się zmieścić z naprawami. Ciągle tylko do mnie dzwonią jakieś ruskie albo ukraińcy o to auto, robi się to denerwujące i podejrzane. Co do pisania ogłoszeń - nie ma problemu ale moja twórczość wymaga kilku srebrników ;)
Termostat już działa - haha. Muszę zmienić w ogłoszeniu. Od razu wart kupienia.
bo dobra cena to ukraincy dzwonią tak samo że rocznik kiedyś busa sprzedawałem to tak miałem przynajmniej nie narzekali z ceną jak polacy na miejscu :P