http://moto.allegro.pl/bmw-730i-v8-zobacz-ten-lakier-super-stan-wejdz-i1954429423.html
Kaczego marzenie, bardzo kontrowersyjna e32 :D
Wersja do druku
http://moto.allegro.pl/bmw-730i-v8-zobacz-ten-lakier-super-stan-wejdz-i1954429423.html
Kaczego marzenie, bardzo kontrowersyjna e32 :D
Ze stanu baardzo ładna, z wyglądu taka sobie, napewno ciekawie wygląda taka jaskrawa e32 :).
marzenie to za dużo powiedziane podoba mi sie tylko kolor i sportsitzy nic wiecej.
Za tą cene u nas nie pójdzie mało ludzi jest co mogli by dać za nią.
Beme z marzeń już mam ale teraz brakuje pieniędzy żeby zrobić igłe.
a mi sie podoba taka inna jest :)
Piekna... :)
I wlasnie ze wzgledu na taki kolor UNIKATOWA
W Białymstoku widać, że czerwony jest popularny :)
To drugie o którym myślisz Wojtku podobno właśnie zmienia kolor na Alpina Blau II ;-)
ciekawe czy bedzie malowac ta alpine u tego samego lakiernika:-)
Mi brakuje longa i silnika 3.5 lub 4.0 i tyle no i jak wspomniałeś fajnego kółka blacharsko widać będzie dobra napewno.
Ale wydaje mi się że lakiernik w tym pomagał bo czemu by ktoś listwy malował w kolor?
O gustach sie nie dyskutuje ale jak dla mnie kolor całkowicie nie pasujacy do 7er a poza tym jak widzę te pomalowane chromy,które...notabene,powinny być raczej czarne bo to chyba shadowline jest,albo podróbka shadow...to od razu zajezdża mi cepelią.Generalnie nie dał bym za nią 8 tysiaków a co dopiero 15 tysięcy.Własciwie to nic bym za nia nie dał bo nawet nie chciało by mi sie oglądać tego auta...porażka totalna i zastanawiam sie ManiacDrifting co Ci sie w niej podoba,chyba faktycznie tylko te fotele bo jeśli chodzi o stan blacharki to malowana przedwczoraj:D i nie wiadomo co będzie po zimie.Pozdrawiam.
Ehhh, znawcy...
Shadow-Line rzeczywiście jest dokładany, ale wywnioskować to można tylko i wyłącznie po VIN i po wewnętrznych "listewkach" szyb. Reszta jest jak najbardziej prawidłowo skompletowana i pomalowana, więc patrzcie się i uczcie zamiast pisać farmazony!
ona blacharsko kolego artur jest naprawde super zdrowe drzwi progi itp.
Nie wiem jak u ciebie ale u nas w polsce ciężko o taką jedynie z tego co wiem a sprzedawca nie pokazał to tylne prawe drzwi jak i kawałek karoseri są otarte i wgniecione choćby ztego względu nikt nie da 15k za sam kolor mało popularny kolor nikt tego nie da bo i tak większości się nie podoba.
A tak pozatym to ładna zdrowa bemeczka :)
Nietuzinkowa e32, bardzo ładnie się prezentuje. Z zewnątrz nic nie trzeba dodawać bo i tak rzuca się w oczy :)
Galeria tej E32 jest na bmw-sport. Ogólnie autko b. zadbane i przykuwa oko ;) Kolor jak dla mnie ok rzadko spotykany...
Niestety nie...przy shadow listwy na zderzakach powinny byc jak w kazdym shadow czyli czarne...jesli nie shadow to listwy powinny być w chromie a nie pomalowane w kolor auta.Powinno być tak jak np w tym przypadku http://www.finn.no/finn/car/used/obj...nkode=31638414
Czegoś tu nie rozumiem arturo193. Wydaje mi sie że jesteś w błędzie gdyż przy shadow listwy są właśnie w kolorze nadwozia i to jest fakt. No chyba że źle Cię zrozumiałem?
Nie wiem jak mnie zrozumialeś ale te listwy,które są na zderzakach przy shadow sa w tym samym kolorze co listwy przy szybach a one nie są w kolorze nadwozia...sa tak jakby oksydowane na czarno...wiem bo mam shadow...oryginalną...od ponad 7miu lat.Jeżeli jast shadow np srebrna lub inna to przecież listwy przy szybach sa tez czarne tak samo jak listwa na zderzaku...generalnie to wszystko co w zwyklej wersji jest chrom to w shadow jest czarne.Pozdrawiam.
Arturo NA PEWNO jesteś w błędzie! Auto z ogłoszenia jest pomalowane prawidłowo! I choćbyś nie wiem jak zaklinał rzeczywistość to jej nie zmienisz.
Jakiś stary trup z ogłoszenia ma być dowodem na prawdziwość Twojej tezy??? Zlituj się i się nie ośmieszaj już więcej, bo znowu będziesz musiał kogoś przepraszać.
Poza tym jak można porównywać E32 z E38... Gleba... :faint:
EDIT:
Tak się składa, że też mam oryginalny SL. Kliknij więc zdjęcie poniżej i popatrz sobie w moim temacie powitalnym.
Czyli jednak dobrze Cię zrozumiałem. Jesteś w błędzie gdyż faktycznie listwy na drzwiach są czarne w wersji Satin Chrom czyli tzw Shadow Line ale na zderzakach są na bank w kolorze nadwozia. Wiem to bo miałem 740iL Białą z Shadow i listwy na zderzakach były białe. Znowu gdy miałem w czarnej Shadow to owe listwy były również czarne takie same jak kolor nadwozia.
Spoko nic się nie stało :-) Jesteśmy tu po to żeby sobie pomagać i odkrywać wciąż nowe rzeczy. Mam do Ciebie sprawę ale to już na PW.
[/QUOTE]
A co takiego masz na myśli,że przeprosiłem Forumowiczów za swoją pomyłkę...przeszkadza Ci to?Tuczi...ludzie sie mylą i czasem przepraszaja za to...czasem...bo Ty pewnie nie musisz tego robić,nigdy sie nie mylisz przecież.Zasugerowałeś sie awatarem?...Tam jest napisane jakie auta posiadam i E32 jest przed E38 a poza tym napisałem,że mam swoją shadowline od 7 lat a e38 jest przecież chrom.Powinieneś czytać posty ze zrozumieniem.Pozdrawiam.
Nie odbiegliście zbytnio od tematu ??
Pewnie masz rację, ale czasem ręce mi opadają ja czytam Twoje "rewelacje" odnośnie tych samochodów. Doskonale wiesz, że to nie jest pierwszy (i niestety zapewne nie ostatni) raz kiedy zaciekle bronisz własnego zdania tylko dlatego że jest ono Twoje własne. Opcje w BMW to nie jest fizyka, biologia czy chemia gdzie większość odkryć jest udziałem osób Twojego pokroju, które nie wierzą "w system". Tutaj niestety nie ma miejsca na freestyle i swobodne podejście do tematu "z innej strony". Tu jest system cyfrowy: jest 0 albo 1 i koniec.
"I kto to mówi 5"
A jednak potrafię... ;-)
Wykasowałem poprzedni tekst bo i tak dyskusja nie ma sensu...Pozdrawiam.
Za chwilę zamknę temat !!! Tuczi nie odpowiadaj - proszę :(
Mi tam sie podoba, pomimo troche rzucajacego sie w oczy koloru ;)
Mi również bardzo się podoba :)
PANOWIE DAJCIE NA LUZ NIKT NIKOGO NIE OBRAŻA koniec OT
mi autko tez sie podoba właśnie ze wzgleu na ten niecodzienny lakier i konfiguracje go z shadow ale o gustach się nie dyskutuje auto bardzo wyróżniające się od reszty ii tyle w temacie
Auto bardzo ładne , a po zdjęciach w bdb stanie.
Nie wiem z czego sie Dzuda śmiejesz :)
Napisałem "kontrowersyjna" nie wiem z którego postu wywnioskowałeś że się śmieje.... :zywiec:
Auto forumowicza z bmw-sport. Temat + fotki http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.ph...41549#p1241549
wiekszość shadow w e32 widzi sie wlasnie w diamant schwarz z tąd może być możliwa nieznajomość że jednak listewki na zderzaku są w kolorze nadwozia a przyjęło się że są czarne stąd możliwe sprzecznosci sam myślałem że bez względu na kolor nadwozia są poprostu czarne.