Mam E-38 o pojemności 5,4 cm3 z 96 roku. Na razie nie zrobiłam zdjęć ale na pewno je zrobię i się pochwalę. Pozdrawiam!
Wersja do druku
Mam E-38 o pojemności 5,4 cm3 z 96 roku. Na razie nie zrobiłam zdjęć ale na pewno je zrobię i się pochwalę. Pozdrawiam!
Witam serdecznie ;)
witamy serdecznie :)
powiedz coś więcej o sobie i oczywiście wrzuć fotki auta ;)
Jestem fanką bmw!!!!!!!!!!!!!! Miałam kilka modeli. Nawet parę nietypowych. Nie wiem co się pisze na takich forach, dopiero muszę zobaczyć co piszą inni.
Zdjęcia muszę dopiero zrobić!
Witamy :)
Dzięki!
witaj. pozdrowienia z Gdanska.....milo ze kolejna kobieta i to z 750....cos w tym musi byc :D :D :D
Może zdjęcia nie najlepsze ale auto jest piękne.
Witam i pozdrawiam fajnie że tez kobiety kochaja tę marke, Auto Ładniusie ważne że Tobie sie podoba i dobrze sie w nim czujesz :papa:
Jest zadbana, na pełnym wyposażeniu, wersja, long,felgi act kute,skręcane. Co będę pisać wszyscy wiedza że bmw zazwyczaj ma pełne wyposażenie. A bmw lubię i umie jeździć , chyba jak tu wszyscy. Pozdrawiam!
witam :)
BMW nigdy nie ma pelnego wyposażenia ;D
No jasne ! Tylko co kupiłam to zawsze na folu!
witam
Witam serdecznie :)
Witaj :)
witamy...witamy!!!!
Nie wiedziałam że jest tylu fanów bmw i cieszę się ,że że jest z kim o tym poklikać. Pozdrawiam!
No czesc! Jestem pelen podziwu! :D
WITAM
i pozdrawiam
witam i pozdorwienia :cool: :cool:
Witam Panią ;)
Witam
Kobiety są zawsze mile widziane w naszym gronie :D
Szczególnie z taką pasją jaką jest bmw i z taką furką ;)
pozdrawiam
ello
Witam i pozdrawiam :)
Pozdrawiam
Witam serdecznie
Witam witam ;) Pierwszy raz witam klubowiczkę :D sam szukam takiego longa na wypasie
witam i ja :cool:
Witam, no no kobieta i 750, niezle
Pozdrawiam :]
Pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania naszego forum... ;)
Witam :)
Witam na pokładzie :)
Ciekawe felgi, mam nadzieję że będą do obejrzenia na jakimś spocie/zlocie.
Co do "pełnego wyposażenia" - wiesz, jesteśmy trochę drażliwi kiedy ktoś się tak przechwala. Full opcję można mieć w Hyundaiu, natomiast w naszych autach - jak napisał jeden z kolegów - coś takiego po prostu nie istniało. Gwarantuje Ci, że po zobaczeniu Twojej 750 od ręki wymienię z tuzin rzeczy którzych nie masz :D
Pozdrawiam :papa:
Siemka,
co do tego "fula" to myśle ze jest i w BMW coś takiego jesli przy zamawianiu postawi się krzyżyk przy każdym punkcie dodatkowego wyposazenia - efektem będzie tzw full
Z doświadczenia wiemy ze takie samochody są rzadko spotykane.
Witam i pozdrawiam
No właśnie nie. Po pierwsze przecież niektóre opcje się wykluczały - np. kierownica ///M i Lenkradheizung. Albo Kontoursitzen i Komfortsitzen... A po drugie jak masz nie 40 opcji, tylko dużo, dużo więcej - a wiadomo że w serii 7 było w czym przebierać - to bardzo maleje szansa że znajdzie się choć jedna osoba która będzie chciała mieć dokładnie taki właśnie zestaw.Cytat:
Zamieszczone przez tiger81
Dlatego powiedziałbym że graniczy z cudem znalezienie dwóch 7-series z IDENTYCZNYM wyposażeniem - nie wspominając o tzw. "pełnym" (nawet gdyby istniało).
To co piszę dotyczy E38 i pewnie w jakimś stopniu E32. Nie wiem jak jest w E65+
Witaj! :)
Nie napisałam"full" żeby się przechwalać ,i rozumię reakcje bo jeździcie siódemami i nie odczuwacie braku przynajmniej podstawowego wyposażenia. w porównaniu z większością innych marek to bmw jest zazwyczaj "wypasione" szczególnie siódema. Sorry, moja niema "full" bo nie ma w zagłówkach monitorów.
Ale dziękuję wszystkim za miłe powitanie, a felgami na pewno się pochwalę bo jestem z nich bardzo dumna.
Aneta - nie przejmuj się, oni tak zawsze (a na marginesie - masz podgrzewaną kierownice?) :D
Nie wiem muszę męża zapytać.Z wielu dodatków nie korzystam a niektóre nawet nie wiem jak włączyć, ale jestem kobietą i mam prawo nie wiedzieć.