Tak jak rozmawialiśmy przy ostatnim piwku :686: Znowu proponuję sobotę :icon_wink:
Miejsce mi obojętne (też blisko metra proponuję) ,kto dopisze tym razem ?
1.Dzuda + Edyta
2. ...
dopisywać się tu proszę :707:
Wersja do druku
Tak jak rozmawialiśmy przy ostatnim piwku :686: Znowu proponuję sobotę :icon_wink:
Miejsce mi obojętne (też blisko metra proponuję) ,kto dopisze tym razem ?
1.Dzuda + Edyta
2. ...
dopisywać się tu proszę :707:
miejsce blisko metra? nie wiem. moze jeszcze z kebabem najlepiej? :D
1.Dzuda + Edyta
2.hugoslawek 88%
3. ...
No to nawet mi przez myśl nie przeszło żeby kebaba blisko nie było :707: Ty mi tu nie procentuj tylko masz być na 100% :D
a może 40% ?????
40 to najwyżej browarów możemy spożyć :686:
co taka cisza???????????
proponowac miejsce i tworzyć listę!!!!! RAZ!!!!
Proponuję "Ramę" - jakieś 50 m od poprzedniego miejsca ;D
a czy jest tam i piwo i jakaś strawa treściwa dla strudzonych wędrowców z Muranowa i Sandomierza???? :D
Zapytam :) Ale na pewno można jarać w środku ;D
to pewnie straszna siekiera w srodku :P
Jeśli nic nie wypadnie to będę, tym razem zapewne dłużej niż ostatnio ;)
Kurde same spoty bez siódemek :D chętnie bym popatrzył na inne lalki;)
jak zrobiłem auto to wy organizujecie spota bez aut :D
PNB88 dla Ciebie moze być z autem!!!
będzie nas miał kto porozwozić :D:D:D:D
A może coś bliżej centrum? Jednak wrócić z ursynowa na bemowo o 23 to mały problem ;) Edyta jeszcze jakieś dwie koleżanki zwerbowała i też mają dość daleko na ursynów
18 pasuje ;)
Cholera ja tym razem chyba odpadam ale za to dzisiaj baluje :D moze ktos jest chetny opijam urodziny :D
to NAJLEPSZEGO Leon :) Ja postaram się
Jak bym był w waw to namawiać byś mnie nie musiał :D Paweł,dawaj nie marudź :p
Łukasz jakie koleżanki ? chyba muszę sie tam zjawić przecież hugo sam nie da sobie z nimi rady :D:d
jak by bylo mozna to w koncu moze mi by sie udalo zjawic na spocie, akurat mam zjazd na uczelni i zajecia w sobote koncze o 18 takze jakby cos bylo w centrum to bardzo chetnie bym sie zjawil i jakiegos bro wciagnal po zajeciach.
Jarek,musisz sam to ocenić :D
Tom,wpadaj :cool:
Hugo chyba nie muszę Ci mówić że ma być też jakiś żarcie ;)!!
http://mapy.google.pl/maps?saddr=Mar...sz=17&t=m&z=16
ludziska sa takież oto opcje:
opcja 1: SPOTYKAMY SIE NA KEBABIE pkt "B" i po konsumpcji idziemy na browar :peace:do pierwszej lepszej knajpy.
opcja 2: Spotykamy sie na innym kebabie nieco gorszym niż sahara ale za to odrazu z BROWAREM:peace: pkt "D"
opcja 3: spotykamy się W dominium pkt "C" (nie wiem czy jest tam browar:peace:) i dalej opcja 1 lub 2
opcja 4: spotykamy sie tam gdzie zaproponował Wojtek pkt "xxx" przy metrze Służew
** uwaga opcje 1,2,3 nie przewiduja miejsc parkingowych dla zmotoryzowanych:D
Mi wszystko jedno ale metro służew to trochę daleko :P
ja jestem za opcja a bo bede mial najblizej :), ale dopasuje sie do reszty gdyz nieco sie spoznie bo do 18 mam zajecia
a więc
opcja 1 - zbiórka 18.00 KEBAB SAHARA pkt "B" (POCZEKAMY NA RESZTĘ DO 19.00)
W RAZIE JAKBY już nas nie było, czy nie można sie było zgrać - to mój nr 500 047 077
Frekwencja jest,nie ma co
http://mapy.google.pl/maps?saddr=Marszałkowska&daddr=Krucza+to:Zgoda+5,+ Warszawa+to:Przeskok&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.23165,21. 016095&spn=0.007583,0.01929&sll=52.230638,21.01238 3&sspn=0.003792,0.009645&geocode=FWL4HAMdWZ1AAQ%3B FQ_9HAMdGK5AAQ%3BFSwCHQMdcaNAASmV18eN9MweRzHbAwfTw em0qQ%3BFQYEHQMdO6JAAQ&vpsrc=6&dirflg=w&mra=dme&mr sp=0&sz=17&t=m&z=16
zmiana planów!!!!
opcja nr3 - pizza dominium ul. zgoda 5 (pkt "c") godz 18.00
to jakies 200 m od poprzedniej propozycji i jakies 8minut na piechotkę od metra CENTRUM.
zapraszamy jakby co dzwonić!!!! tel w postach wyzej
Lista wg konsultacji:
1. dżuda & girls
2. hugo & nadwaga
3. TOM
4. Wojtek 95%
5. przemo
6. ?????
Brabus ?????
Anatol ?????
PawelM. ????
Ostatnim razem każdy mówił że będzie a tu lipa :/
No to będę na 100% - ruszam ;D
Atmosfera jak zawsze miała :D Mimo słabej frekwencji (Hugo,Tom,Wojtek,Edyta i ja)) było bardzo sympatycznie.Do następnego :zywiec:
Gratki po spocie. Jakieś kompromitujące fotki mile widziane ;D.
Nie wiem jak to jest ale gdy mam spot tak blisko to zawsze coś wypada i nie mam szans spotkać się z wami. Natomiast jak wypada jakiś spot gdzieś dalej to i czas jakoś się inaczej układa. Czekam na zdjęcia i liczę że następnym razem mi również uda się dołaczyć :-)
Jak zwykle super było się z Wami spotkać i pogadać :)
Tym razem jest duża szansa że wpadnę na tego spota :-) Będę śledził temat na bieżąco.
Wielkie dzieki za mile przyjecie nowego osobnika oraz mile spedzone sobotnie popoludnie w zacnie milym gronie.
Jezeli nic specjalnego sie nie wydarzy to na nastepnego spota chetnie wpadne.