pozdrawiam wszytskich fanów 7 jest królem :)
Wersja do druku
pozdrawiam wszytskich fanów 7 jest królem :)
witamyyyyy , zaprezentuj nam swoje autko
Witamy. Pokaż jakies fotki 7era ;)
Witamy i czekamy na zdjęcia
Siemanko,niezła sztuka.
Mi też się podoba . Daj foty wnętrza.
kolejne zdjecia
mam tylko ta fotke bo sesja byla robiona jakis czas temu. nic nadzwyczajnego proste ładne wnętrze
http://img406.imageshack.us/img406/8464/dsc0061sy.jpg
teraz przymierzam sie do wstawienia turbo albo kompresora ,narazie zbieram informacje dotyczące tej modyfikacji , dlatego szukanie na forum to podstawa jak na początek
MOD: Staraj się nie pisać posta pod postem, w takich małych odstępach czasu. Można użyć opcji edytowania.
Ładne wnętrze. Zmiana obicia boczków chyba była robiona a przy okazji oklejona również deska od połowy tak?
nie wiem kolego czy jest oryginalne ale wygloda nawet spoko :P
to Twje te e65? kurde to jest dopiero pieknosc mmm :D
Kiedyś miałem e28 i jakoś ciągnie mnie do okrągłych lamp a co za tym idzie do e32 ale to jeszcze kiedyś mam nadzieję do zrealizowania ;)
wiem wiem to jest klasyk sam w sobie dlatego ja kupilem to jest moj pierwszy samochod i juz sie zakochalem nie zamienie na zaden inny :D
jaki rozmiar styling 32?? wygląda na zadbaną tylko dołożyć resztę do skóry :)
kolego tu siedzi 17, przod 225 45 tyl 235 45 >. tak jest zadbana tylko troche w srodku skóry odnowic i za silnik musze brac sie, skrzynia bo juz 300 tys przebiegu , zawieszenie . Wiec troche pracy przede mna
byc moze i bylo dokladanie fotele nie wiem tego kolego
Obstawiam również tą tezę, że fotele w skórze zostały dołożone. Najprościej jest poprosić kolegę Tucziego o szybkie rozkodowanie Vin-u auta i wszystko stanie się jasne :-)
Witam ja również jestem za tezą którą pisali wyżej sz4IOny i avecezarave że miała środek w welurze bo najprościej jest wymienić fotele na skórzane
ładna sztuka ładna:D