Ostatni spot okazał się lekkim niewypałem także proponuję zorganizować coś jeszcze raz. Proponuję ustalić termin pasujący jak największej ilości forumowiczów :)
Żeby poprawić frekwencję postaram się wziąć laptopa z działającą inpą ;)
Wersja do druku
Ostatni spot okazał się lekkim niewypałem także proponuję zorganizować coś jeszcze raz. Proponuję ustalić termin pasujący jak największej ilości forumowiczów :)
Żeby poprawić frekwencję postaram się wziąć laptopa z działającą inpą ;)
22 sobota ?
Witam. Ja jak najbardziej. Sobota 22.10 pracuje od 18 wiec nie bardzo.
Każdy inny termin o każdej porze spasuje.
to moze niedziela 23 :)
Z wielką chęcią i ja dopisze sie do tej listy i zabieram z soba 3-4 koleżenskie e38 :D
Jeśli chodzi o mnie to niedziela w godz 12:00 start np C.H.ZAKOPIANKA .
No i taka mala ale istotna sprawa : Wiktor jako organizator :D zrobmy spocika przy kawce gdzieś,gdzie moja córeczka bedzie też mogła sie pobawić.Chyba w Bonarce było coś dla dzieci...
Może tym razem ktoś się zjawi , a nie tak jak ostatnio :/ .Też postaram się być .
Marek.
Ja rowniez z checia bym sie pojawil o ile nie zostane wygnany za obecny samochod ;D
1. Wiktor
2. k i v i
3. nico
4. tiron
5. marek-ogi
6. Olo
tiron z tym miejscem dla dzieci to zapytajmy może Marka albo kogoś kto lepiej ode mnie zna się na takich miejscach ;)
Olo nikt Cię nie wygna za samochód :D
p.s. pod warunkiem, że nie będzie zielony :D :D :D
ja bym wpadł również w sobotę wieczór lub w niedziele tylko gdzie bonarka by mogła być jak najbardziej.
No to na temat:
Niedziela godz 12:00 C.H.Zakopuanka a dalej polecimy ..////gdzieś :)
może obiadek wspolny ? http://www.skansensmakow.pl/galeria.php
w chacie jest kącik dla dzieci. : )
Przepraszam - czy można się załapac na spotkanie ewentualnie? może dajcie namiary na miejsce spotkania
Przecież ADASIO wiesz że zawsze jesteś mile widziany na spotach w Krakowie :P poza tym zapraszamy wszystkich nie robimy żadnej selekcji :D
Planowane czas i miejsce niedziela 23 października 2011 godzina 12:00 parking przy C.H. ZAKOPIANKA (część bliżej zakopianki).
Poglądowe mapki:
http://img811.imageshack.us/img811/8416/oddalenie.jpg
http://img851.imageshack.us/img851/6874/zblizenie1.jpg
aczkolwiek Ty ADASIO już tam byłeś i to chyba nie raz ;)
Potem możemy się udać do ciekawszego miejsca (BONARKA albo ten Skansen zależy co ustalimy). Wpisujcie się na listę żebyśmy wiedzieli na kogo jeszcze czekać ;)
Archiwalne foto miejsca zbiórki:
http://img805.imageshack.us/img805/56/1000478c.jpg ;)
Wiktor - jak zawsze profesjonalne wyjasnienie tamatu - brawo :p
owszem byłem tam już kilkakrotnie i zawsze było świetnie
więc i teraz postaram się zawitać
do zobaczenia
1. Wiktor
2. k i v i
3. nico
4. tiron
5. marek-ogi
6. Olo
7. ADASIO
ja niestety nie dam rady. Nie ma mnie w polsce i wróce dopiero ostatniego pazdziernika wiec chyba załapie sie dopiero na następny ...
koledzy i Ja chętnie bym przyjechał, ale w tą niedziele ma chrzciny syna o 12.15 :) a do tego nie ogarnąłem jeszcze tematu urwanych lusterek. Co prawda mam obecnie założone na sztukę żeby nie jeździć jak "kret" ale mógł bym zostać zlinczowany :) jak by ktoś dopatrzył że są to lusterka z E-34 ;) , tak że życzę udanego spota i do zobaczenia na następnym.
Przepraszam panowie ale padł mi silnik:(((
Ja niestety też tym razem odpadam - do nastepnego
Byłem, było zimno i wiało, ale zawsze dobrze zobaczyć znajome twarze po długiej przerwie.
Dzięki Marek!
1. Wiktor - obecny
2. k i v i - ?
3. nico - napisał, że nie da rady
4. tiron - obecny
5. marek-ogi - obecny
6. Olo - nadal cierpi na tyfusa pantoflusa
7. ADASIO - napisał, że nie da rady
k i v i czekamy na wyjaśnienia :>
sz4l0ny fajnie, że wpadłeś z zaskoczenia :D
O.... no i przegapiłem temat.
Ale i tak raczej bym nie dał rady dotrzeć bo nie mam 7er - odbieram z warsztatu dopiero we wtorek lub środę (a z mercem nie chciałem się narażać :D).
Chłopaki za tydzień spot na Śląsku. Może wpadnijcie do Nas trochę do Nas postrzelać bo idziemy na paintball?
A jakieś fotki robiliście ??
Ja też czekam na fotorelację :)
Powiem tak: następnym razem nie piszcie,że będziecie nie wiedząc do konca ok?Bo nagadalem koledze,że fajna ekipa na kilka wózków się zbierze a tu kur... gdyby nie ja,Wiktor i Marek to zobaczył by kolega (też zawitał e38) piękny zawalony szrotem parking pod marketem!Poczułem się jak jeleń,który mówi jedno a wychodzi coś innego!Wiktor co do Nas sprawa jest inna - tutaj nawet 15min na kawke w dobrym towarzystwie zawsze znajdzie sie czas więc...do następnego??:)
Ps.był tez w naszej ekipie forumowicz z mercedesa-wyśmiał nasz "spot" a raczej gniot.No cóż-ekipa Krakowska rozpadla sie-dobrze,że chociaż pozostała z niektórymi dobra znajomość a nawet przyjaźń.
Słabo to zabrzmiało. Zawsze mówię - trzeba brać odpowiedzialność za to co się mówi i pisze. Tu nie ma nagród za pisanie postów, ani za dobre chęci.
Tiron - rozumiem Twoje rozgoryczenia. :(