witam!
co myslicie o aucie z linku, czy warto..? moze ktos cos wie o nim? moze cos sie dopatrzycie ze zdjec..? dziekuje za kazda odpowiedz! pozdrawiam!
http://otomoto.pl/bmw-745-ideal-limu...C19810232.html
Wersja do druku
witam!
co myslicie o aucie z linku, czy warto..? moze ktos cos wie o nim? moze cos sie dopatrzycie ze zdjec..? dziekuje za kazda odpowiedz! pozdrawiam!
http://otomoto.pl/bmw-745-ideal-limu...C19810232.html
Masaży z przodu to nie ma...a pisze że są :/
Felgi jak dla mnie to brzydkie,kolor auta też.
Poczekaj na opinię innych.
Na pewno komputerem trzeba wszystko przeskanować.
tutaj jest omawiana http://7er.pl/showthread.php/18754-E...do-oceny/page3, wisi juz dlugo podobno
pisza ze wisi juz dwa lata... dzieki wielkie za info!
wstawilem linki do kolejnych dwoch ogloszen. co myslicie o autach ponizej?
http://moto.allegro.pl/bmw-745i-e65-...838238871.html
http://otomoto.pl/bmw-745-top-model-C20935124.html
1.
Jestes Tupac :) felgi oblesne , wyposazenie OK miernika lakieru i ASO
2
Jakosc zdjec ! co my mamy Tobie odpowiedziec po takich zdieciach ?
w 2 zdjęcia robione 0,2 megowym aparatem wbudowanym w czajnik. nie podejmuję się oceny tego auta po zdjęciach. Co do 1 wydaje się dość dobra, fotele komfort. Felgi oczywiście od razu do kosza, kolor tapicerki mi się nie podoba.
OCENY AUT;
AUTO NR 1)
PLUSY:
- słuszny motor czyli 4,5l
- sportowa kierownica
- 3 przyciski na panelu srodkowym (masaż,wentylacja,grzanie)
- białe kierunkowskazy
- felgi - wg mnie są OK - kolego tygrysek2002 - jesli wg Ciebie te felgi to styl ala Tupac to wybacz - nie skomentuje tego bo szkoda mi klawiatury
- LOGIC7
- tv
- rolety w dzrwiach tył i boki
- ładne połysk drewno
MINUSY :
- kolor auta - jakis taki nijaki
- tapicerka szara jest wg mnie mało elegancka
- auto z 2001r czyli przed poprawieniem elektroniki - moga byc z nia kłopoty
- brak grzanej kierownicy
- przebieg - wg mnie bardzo mało prawdopodobny
OCENA KOŃCOWA;
auto w skali od 1-10 zasługuje wg mnie na ocene 5 ze wzgledu na jak na poczatek produkcji niezłe wyposażenie,minusem jest rok produkcji, brak grzanej kierownicy,kolorystyka auta i tapicerki,podejrzanie niski przebieg
ZALECANE - przeczytac poradnik w dziale e65 nt zakupu,przy zakupie sprawdzić czujnikiem grubosci lakieru i podpiąc pod komputer
AUTO NR 2)
PLUSY:
- dobra wersja silnikowa 745i
- 2003 r produkcji czyli po upgrade elektroniki - zdecydowany plus
- grzana kierownica
- przebieg - mozliwy do zaakceptowania i moze byc realny
- 4 pokretła od klimatyzacji
- kolor auta
- kolor i połysk drewna
MINUSY:
- kolor tapicerki - znów ta szarość - no dla mnie najbrzydszy z mozliwych połączeń
- zielone autko na komputerze?? u mnie jest albo żółte ałbo czerwone nie ma zielonego wiec nie wiem skad taki kolor - możę kwestia zdjecia - warto sprawdzić
- jak na TOP WERSJE to raczej wersja podstawowa bo nie ma nawet wentylacji siedzeń a przy czarnej budzie gorąc w lato bedzie ostry
- błedy ortograficzne w ogłoszeniu - to tez o czymś świadczy
OCENA KOŃCOWA:
W skali od 1-10 auto zasługuje wg mnie na 4 - ze wzgledu na ta TOP WERSJE - do której jej naprawde daleko, na kolor tapicerki, na auto na komputerze ( nizeależnie od koloru mówi nam to o tym że cos jest nie tak )
Jak o mnie idzie jesli miał bym wybierać z tych 2 pojazdów chyba wolał bym jednak auto nr 1 - ale to moja subiektywna ocena
pozdrawiam
akurat dla mnie sportowa kierownica to nie jest zaleta.
Szukasz w niskim pułapie finansowym... nie będzie łatwo... o ile w ogóle się uda...
racja. a zawsze po zakupie trzeba pare tysiaczków jeszcze włożyć
a taka z linku ponizej, moze ktos zna? warto jechac ogladac?
http://moto.allegro.pl/bmw-760-450km...892320463.html
760 za 50k ? ... jesteś tego pewny ?
no wlasnie... pewnie składany ostro z kilku. a przebieg za mały zdecydowanie. nie jedź tam
Sam jak bede się rozglądał za nową 7 to mam chrapke na 760 ale w cenach od 100 tys zł w zwyż bo za 50 tys zł to loteria z mniejszą szansą na sukces niz trafienie 6 w lotto :eyebrows:
I Ty się jeszcze pytasz??? Jak za tą cenę,to jedź śmiało i oglądaj a potem nam tu napisz co zobaczyłeś. Jeśli stać Cię na 760 to mniemam, że te kilka stówek wydanych na Pb żeby obejrzeć raczej Cię nie przeraża?
Kupując 760 trzeba liczyć się z awarią pomp paliwa która dopadała każde 7er bez wyjątku i to już z przebiegami niższymi niż ta w aukcji . Ja bym sobie podarował.
z tego co pamiętam to dość długo stoi
patrząc po wnętrzu to może mieć tyle nalatane
ja bym jechał zobaczył i dokładnie prześwietlił pod kątem bezwypadkowości, dobry mechanik od BMW weźmie ją na podnośnik i Ci wszystko powie
Jakub, a czemu skreślać tak fajne auto przez głupią pompę, może wymienił poprzedni właściciel, może on wymieni bo kupuje auto taniej i będzie mu długo służyło bezawaryjnie
I co kolego bmw? Byłeś? Widziałeś? Jak wrażenia? ;D
w rozmowie telefonicznej okazalo sie ze przednia szyba peknieta, na kompie jakies bledy, sprzedajacy nie wiedzial skad auto pochodzi i ogolnie jakis taki mi sie wydal "nie w temacie", chyba trzeci wlasciciel w kraju.
poczytalem o wymianie szyby i zniechecily mnie komentarze innych uzytkownikow. po takiej wymianie nie dziala zazwyczaj elektronika w szybie, nie wiadomo tez czy dobrze uszczelke zaloza. co fabryka to fabryka.
musialbym przejechac cala polske zeby sie cokolwiek rzeczowo dowiedziec, a nie moge sobie pozwolic na wycieczki i wrocic z niczym. taki wyjazd musialby byc z rodzina i ich starym autem bo swojego nie mam, musieliby wziasc urlop (w niedziele sie nic nie zalatwi) i ogolnie jak wspominam o takim wyjezdzie to mam wojne w domu :(
juz kiedys ogladalem auto ktore bylo daleko i nie kupilem bo byl rupiec i pozniej w domu byly awantury ze wycieczki, ze obecne auto sie rozsypie, a ile by na budowie w tym czasie zrobil a zamiast tego pojechal, i takie teksty... samemu nie pojade przeciez pociagiem na 3 dni :(
to mowicie ze jak dlugo to auto stoi na allegro? bo widze go pierwszy raz.
Bez przesady - wymiana szyby w aucie to nie budowa atomówki :D - jak zrobią to fachowcy nie partacze nie powinno byc problemów
jednak jak pisałem wyżej model 760 to auto specyficzne i jak ja miałbym taki kupowac to tylko w stanie ideał i nie za 49 tys zł :( :confused:
wycieczki na 2 koniec kraju po auto??? kiedys byłem młody, głupi i pojechałem właśnie do nowego tomysla po omege - powiem tak - nigdy więcej takich podróży max to 100 km od domu , nie warto, szkoda nerwów, czasu i pieniedzy na ogladanie szrotów
Panowie ile może kosztowac 8-mio letnie 6-litrowe v12 ???? Przecież potencjalny nabywca to amator lub koneser .To drugie raczej odpada ze względu na położenie geograficzne :D. Więc nie spodziewajmy się cen z kosmosy dla tych aut .Wystarczy pojechać ,prześwietlić i cieszyć się lub płakać :cool:
Głowa do góry .Parę lat temu tak samo pisano o e38 v12 .... przecież to trzeba zalewać i opłacać ... a kolejki przy sprzedaży jak za czasów PRL-u za poldki i fiaty napewno nie będzie :D:D:D
No dobra, ale porównaj sobie np. cenowo 745i z podobnego rocznika do tego. Nie chce zejść, bo jest awaryjne to obniżają cenę.