http://www.youtube.com/watch?v=U2y27...eature=related
Wersja do druku
:D :D
Greg - to już było 743 razy :faint:
relikt ....
Widziałem to już jakiś czas temu. Dobre. Cała ameryka.
Tutaj przykład:
http://youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
...no dobra...dla odswierzenia :D :DCytat:
Zamieszczone przez wojtekd
;D :cool:
Kultowe... ale zawsze się śmieję przy tym... ;D
Lol ;D ;D Berlin Wall in Israel ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Sensei
To ze amerykanie nie są mądrzy wiedzą producenci aut, w każdym jakie myje a jest z USA zawsze wszystko jest wszędzie opisane, co i jak nalezy robić...
Tak tak... Na pęczki słyszę takie przykłady, opowieści, dowcipy, itp. odkąd pamiętam. Tylko że:Cytat:
Zamieszczone przez Sensei
1. ciekaw jestem ile osób odpowiedziało prawidłowo a ich nie pokazano. Na każdej ulicy świata znajdzie się paru gamoni.
2. ciekawe ilu Polaków ma dogłębną (albo nawet podstawową) znajomość geografii i polityki - dajmy na to - Makau
3. zastanawiam się co o człowieku mówi fakt że słabo zna geografię (a to zawsze koronny przykład w tego typu historyjkach). Chyba tylko tyle, że... słabo zna geografię :hah:
4. tak się składa że to te "nieuki" stworzyły najpotężniejszą gospodarkę XX wieku. A także zbudowali i masowo zastosowali automatyczne skrzynie biegów. I jako pierwsi polecieli na Księżyc. I można tak wymieniać godzinami. No ale... blondwłosy grubas nie wiedział jaka waluta obowiązuje w UK ;D
Jak dla mnie to jest akurat proste i logiczne! Po co tworzyć jakieś niezrozumiałe piktogramy jak w autach europejskich - jeżeli można po prostu napisać po angielsku?? :cool:Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Ja twierdze ze stworzyli potega ale przy pomocy.. emigrantów :D i nie mówie tu o emigrantach z mexyku :D ale np. jednym z wybitniejszych jakim jest A. Einstain ;)
Mam przyjaciela w Chicago i twierdziz e bardziej tempej populacji nie widział nigdy ;) jestem mu skłonny uwierzyc ;)
MiBhell - zauważ że w tym kraju trudno o nie-imigranta! :> Ok, za wyjątkiem Native Americans - czyli po polsku Indian - których jest w populacji może ze 2% (i faktycznie, ci akurat wielkich sukcesów cywilizacyjnych nie odnotowali)Cytat:
Zamieszczone przez MiBhell
Dokładnie. Ameryka to najwiekszy zlepek kulturowy na świcie ...a znaleść rdzennego amerykańca to faktycznie duzy problem. Ale niestety ( stety ) świat idzie w tym kierunku że coraz bardziej kultury sie mieszają i poszczególne jkraje staja się wielokulturowe. Czasem jest to prowokowane - np Turcy w Niemczech, którzy zostali "sprowadzeni" z p[owodu braku taniej siły roboczej........ tylko przyrost ludności tureckiej przeszedł najśmielsze oczekiwania Niemców i teraz maja problem ;)