http://allegro.pl/drewniana-kierowni...690995592.html
Wersja do druku
do poliftowych chyba nie podejdzie. ale nie jestem pewny
a mi wygląda na to że podejdzie do polifta, wiekoklin wygląda na ten sam
występowały takie kierownice w E32 tak, że moze to być z E32 ale najlepiej by było przymierzyć. Ciekawe za ile pójdzie?
no mi się strasznie podoba, chętnie bym kupił ale nie teraz :D
Mi też sie bardzo podoba, choruje na taką od kilku miesięcy, ale niestety brak funduszy.
I patrząc na ostatnie zdjęcie widać znak E36 wynika z tego, że to ori z E36 ciekawe z którego roku.
jesli podejdzie to tylko po lifcie, tylko czy napewno
Wystarczy poszukać - opisywałem wszystko bardzo szczegółowo ;-)
podejdzie po lifcie http://7er.pl/showthread.php/13628-z...ght=kierownica
trzeba odzalowac te pare stowek i licytowac, rzadki temat
no gratuluje zakupu, sam chcialem zalicytowac ale dzisiaj sie dowiedzialem ze kiera juz kupiona :( a pasowala by mi do galki.
Kolega Epul raczej tylko pokazuje że on już ma taką kierownicę u siebie, gdyż ta z aukcji jest nieco ciemniejsza :-)
na bank nie ta sama kierownica i nie Epula E32, ewentualnie podobna. Mimo to gratuje szczęśliwemu posiadaczowi owej kiery.
Panowie wkleiłem tylko zdjęcie kierownicy takiej jak w aledrogo umieszczonej w e32 że się da. Ja nic nie kupiłem !!
EPUL to zdj kiery tomahawka prawda?
a pasuje napewno daje sobie jaja uciąć wiem bo mam nabe z e36 zakupioną pod kiere nardi :D
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości informuję iż ta kierownica z Allegro jest już w moim posiadaniu :-) Pasuje ona jak ulał, tylko taśma musiała być zmieniona gdyż w E32 ma inną końcówkę to podłączenia z instalacją. Końcówka do poduszki jest już taka sama. Tak wiec do poliftowego E32 pasuje bez przeszkód. Wkrótce wrzucę zdjęcia jak prezentuje się w aucie. Póki co można powiedzieć że opcja S254A STEERING WHEEL WOOD jest już na liście wyposażenia mojego auta :-)
Chyba już nie da się wiecxej dopisać bo wszystko juz masz w tej E32 :D
Marcin zawsze można coś dołożyć ja wiem że Czarek nie ma np cd boxu :D
Cd box? Pomyślimy :-)
Witam mam maly problem otoz zakupilemtaka oto kiere : http://imageshack.us/g/143/zdjcie0166e.jpg/ i majac przed liftowa wersje kiera weszla bez problemu ale nie pasuje tasma ze starek kiery, i tu moje pytanie czy tasma od tej kiery drewnianej bedzie pasowwla do instalacji e32 tzn. klakson i airbag ?
Klakson pasuje natomiast taśma od Airbag musi być zmieniona na taką jak miałeś wcześniej ale to wystarczy tylko przełożyć i tyle.
no wlasnie nie mozna jej przelozyc bo nie pasuje, gdzie indziej ma otwory na te trzy srubki/szpilki wystajace. klakson tez jest inaczej rozwiazany bo w sroku po zdjeciu poduszki nie ma tego kabelka do podpoiecia wtyczki od trabnika.
Hmm w kierownicy po lifcie te problemy nie występują.
szczerze pwiem ze niewiem czym sie rozni po liftowa kierownica od przed liftowej skoro wielowypust jest ten sam. kiera z 91 r a z 97r jednak moze miec inna tasme.
Kiery z E32 E34 E38 maja te same wielokliny i pasują do E32. Wtyczki AirBag są te same natomiast wtyczki instalacji z innych modeli trzeba sztukować jak się nie da taśmy przełożyć. Kiery z E32 pasują do E32 a wtyczki już nie.