Witam Pytanie do ogólnie zgomadzonych fanów 7. Co sądzicie o Ringach w E32. Jakieś zdjęcia opinie na ten temat. Gdyż zastanawiam się czy wkładać CCFL do siebie. Pozdrawiam Kamil
Wersja do druku
Witam Pytanie do ogólnie zgomadzonych fanów 7. Co sądzicie o Ringach w E32. Jakieś zdjęcia opinie na ten temat. Gdyż zastanawiam się czy wkładać CCFL do siebie. Pozdrawiam Kamil
Jak przyjedzie na warsztat klient E34 to wrzucę fotkę jak to wygląda w mniejszym bracie
Mam u siebie bursztynowe ringi LED założone jeszcze przez poprzedniego właściciela i... chętnie bym się ich pozbył :/
Osobiście uważam, że ringi (LED, CCFL, SMD) kompletnie nie pasują do aut takich jak E32, E34, E36. Wyglądają na nich jak kwiatek na kożuchu.
Jestem na NIE
http://img227.imageshack.us/img227/8...5304889ta3.jpg
znalazłem takie coś i szczerze powiem przemawia do mnie jednak ,że mogły by te ringi byc nieco cieńsze.
Tuczi a mógłbyś zrobić fotkę jak wygląda Twoje e32 z tymi bursztynowymi ringami??
Kolor nie ma znaczenia.Wyglądają beznadziejnie
podzielam zdanie Dzudy i tucziego, ringi w e32 to jakaś pomyłka
Proszę bardzo. Wybaczcie jakość ale telefon to jedyna rzecz do robienia zdjęć jaką miałem pod ręką.
~wysłane poprzez Tapatalk
ogólnie ringi w jakimkolwiek BMW wyglądają dziwnie, mi przywodzą na myśl takie oczy "śniętej ryby"... szczególnie żałośnie wygląda to w X6 ;) - taki wieloryb z podbitymi oczami...
a w e32 to rzeczywiście, masakra...
No tuczi przyczyniłeś się do odejscia mojego pomysłu do włożenia ringów :)
Oj Maciek masz racje....
Moim zdaniem nie pasują :) załóż BH i xenona :laseczka:
Rzeczywiście tragedia ;)
Ja chce BH plus zółta selektywna ;)
Dla mnie ringi w przednich lampach w E32 to to samo co by jeszcze założył brewki, rynnę zamiast końcówki wydechu czy też zakleił przednią szybę do połowy :-) Że o aluminiowych wykładzinkach nie wspomnę. Jestem na NIE!!!
jak BH i żółta selektywna?? to albo BH albo YH
BH i zaróki OSRAM zółte selektywne z fioletowym refleksem( http://e-lunar.pl//index.php?product...4bade65368c4bf ) zakladalem teamt na forum ale dowiedziałem sie tylko ze moge dowód stracic. Ale za xenon tez mozna stracic dowód.
Ja wywaliłem xenon i jest tak jak niemiec w latach 90' wymyślił-bh i normalne żarówki i jest oldschool pełną gębą:D
Ps.i tak śmigam na halogenach:)
Sent from my Desire HD using Tapatalk
nie no ja wiem, ale jak to by wyglądało, BH i żarówki yellow? Jakoś nie widzę tego. Co do straty dowodu to faktycznie i za to i za to można stracić. Ja swój ksenon wywalam i wkładam ori (nawiasem mówiąc właśnie żółtą selektywną bo mam YH)
Mi sie podobają ringi.
tak czy siak większość użytkowników mówi ringom NIE ;)!! Ja sobie nie wyobrażam swojej na ringach http://imageshack.us/photo/my-images/98/dsc04207y.jpg/
Ringi może i są fajne ale nie do e32!
P.S te krzyże coś krzywo masz ;)
wiem jak wzjąłem ją od Aurela tak juz było,muszę to poprawić . Jak narazie jakies granie modze i cos z przodem musze zrobić bo wysoko stoi :)
Mi się za to podobają. Ale raczej jasne, żółte lub białe odpowiednio dobrane do auta.
Tutaj fajny wątek o tych z DEPO: http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=818994
Generalnie kwestia gustu :) Wg mnie krzyże to obciach :P
Sławek,zamordowałeś mnie tym linkiem :suicide: Auto widać że piękne ale te lampy....no masakra :612: Na 100% wolę swoje ,tak jak to napisałeś "obciachowe" krzyże :sarcastic:
dla mnie tak samo ringi są spoko i przynajmniej jeden się znalazł co ma też własne zdanie :P
ps. Podobają mi sie lecz montował nie bede :D
lampy z linku to jakas pomylka ktorej na majowce bylo az za duzo...
co do ringow tomialem w e32 i z tego tylko powodu zalozylem w e38 i efekt miazga:)
Dzuda, jak to po co poprawiać fabrykę? po to żeby było jeszcze lepiej :D ty fabryki nie poprawiasz? (felgi, zawiecha) Problem w tym żeby nie przesadzić i nie zrobić choinki, jak dla mnie ringi to festyn :d (w e32 oczywiście, w innych modelach się nie wypowiadam)
Dawid poprawiam to co konieczne i uważam że robię to z głową :P
też tak uważam :D
Dla mnie ringi to symbol BMW :) Założę się, że 1/3 albo 1/2 ludzi z tego forum zakłada elementy z nowszych modeli do swojego starszego BMW - żeby nie szukać daleko, choćby felgi. Tak samo ringi - to nowsze lampy w starszym BMW. A ringi nie weszły do BMW od ery Bangla i E65, tylko weszły w klasycznym E39.
Opinia o ringach jest jak dupa, każdy ma swoją. Ja u siebie w E32 ringów nie planuję, ale naprawdę uważam, że jest 100 gorszych rzeczy psujących wygląd E32, a ringi to rzecz po prostu dyskusyjna, gdzieś na poziomie "ten kolor auta nie jest fajny".
Podzielam pogląd Sławka - dodam że dodanie ringów moim zdaniem unowocześnia e32- czy to potrzebne? To zależy od właściciela, a krzyże kojarzą mi się z VW :pco nie oznacza że mi sie nie podobają - pasują bardziej bo są z epoki e32 i cały czas mozemy rozmawiać o gustach i guścikach np. felgi z rantem czy bez, 17" czy 18" itd.
kyky7er, jak widzisz to kwestia gustu, ja wychodzę z założenia że skoro e32 ma okrągłe lampy to po co je jeszcze obrysowywać? z daleka widać że są okrągłe :D ale jak miałbym wydać 150zł na ringi to bym wolał se wachy za to zalać i pojeździć dookoła ronda :D
Bardzo podobaj mi się taka róznica zdań :) Widziałem w lublinie jedno E32 chyba apineweiss z ringami i wygladało zacnie.
kyky jak sie zdecydujesz to prawdopodobnie bede miał endzel ajsy z ringami w sobotę to ci mogę opchnąć :D