Co powiecie na spot techniczny w Katowicach - pasuje mi jak narazie każdy dzien tygodnia po 19 z wyjątkiem czwartku. Pare osób chyba chce coś technicznie porobić przy autkach a kolega Cursor zgodził sie pomóc :)
Co Wy na to ?!
Wersja do druku
Co powiecie na spot techniczny w Katowicach - pasuje mi jak narazie każdy dzien tygodnia po 19 z wyjątkiem czwartku. Pare osób chyba chce coś technicznie porobić przy autkach a kolega Cursor zgodził sie pomóc :)
Co Wy na to ?!
Jestem na tak.
Przyjadę z kolegą z e46 na ustawianie światełek dziennych. Ale z czasem u mnie krucho więc długo nie zabawie.
Aldik, ustal tylko miejsce i godzinę tak żeby Cursorowi pasowało.
Mnie też pasi, dostosuje się do daty i godziny :)
też byłbym zainteresowany, po ostatnim grzebaniu ze światłami, jakoś "blisko siebie" mi świecą :-);
jeżeli tylko termin pozwoli to również chciałbym podjechać.
Światła to raczej specjalnym przyżądem takim jak sprawdzają światła na przeglądach, ale wpaść oczywiście możesz.
Hmm to może środa - żeby jeszcze był czas na to aby ktoś się dopisał !? Godzina 19 w Katowicach pod Mc'Donalds przy autostradzie A4 (kierunek Kraków)
Poczekajmy co na to Cursor.
Jak już mówiłem, mnie pasuje każdy dzień wieczorem.
Do 17:00 pracuje, więc jak coś to mogę po prostu wsiąść w auto po pracy i podjechać.
Tak więc jak wam pasuje środa to jak mówił pan Wałęsa: "Jestem za a nawet przeciw" :P
Mi pasuje. Będę dzwonił jeszcze.
Środa 19.00, pasuje
przepraszam, ale dla pewności zapytam, rozmawiamy o tym Mc'Donalds, na wlocie do Katowic, od strony Krakowa po lewej, na jakichś "Trzech Stawach" obok Media Markt?
dzięki, więc planuje przyjazd i zakupy na dzień matki, pozdrawiam
Dokładnie tak :)
Jakby kogoś interesiło to będę mieć ze sobą też interfejsy PA Soft(zmiana numeru VIN w modułach, odblokowanie TV w czasie jazdy itp.) oraz Vag'a
Cursor a masz może jakiś fajny interfejs do sprzedania !?
szkooda :) Ale licze, że doradzisz co kupic :)
Ja już po ;D. Cursora drapnąłem jeszcze na A4. Dzięki za ustawienie światełek. Nie podjechałem do Katowic bo do roboty jeszcze jadę na nockę. Pozdrawiam.
Dziękuję za miłe spotkanie
No spotkanko bardzo miłe :) Ja również dziękuje :)
Oj tak był bardzo technicznie, a wiadomość o braku błędów w moijej taczce bardzo mnie ucieszyła, prawie tak bardzo jak pozytywna instalacja inpy na moim lapku, podziękowania dla Cursora :)
Tak na przyszłość, zamiast alko wolę słodycze :P
Czy jest jakaś szansa na powtórkę takiego spotu technicznego?
Jest, wkrótce liczba diagnostów nam wzrośnie i mam nadziej że dojdziemy do tego że na każdym spocie będzie osoba ze sprzętem do diagnostyki.
OK to fajnie czekam z niecierpliwością
W sobotę(4.06) jestem w gliwicach(konkretnie to Pilchowicach, wieś za Gliwicami w kierunku Rybnika) na tzw. "Gliwickiej Wiośnie", takie spotkanie miłośników dobrego grania w samochodzie.
Jak coś to mogę zabrać ze sobą laptopa
Techniczny się udał :] Bravo !
Cursor- jak zwykle - :medit: