Witam jak w temacie któregoś z klubowiczów a moze ktos zna te autko?
http://moto.allegro.pl/bmw-740i-99r-...602446215.html
Wersja do druku
Witam jak w temacie któregoś z klubowiczów a moze ktos zna te autko?
http://moto.allegro.pl/bmw-740i-99r-...602446215.html
To autko jest z miejscowości Długosiodło,30 kilometrów od mojego miasta (Wyszków) domyślam się kogo to jest autko
Tomku- czekam na konkrety :]
Hmm...cóż ja mogę o nim powiedzieć więcej,nie chce was wprowadzać w błąd bo mogę się mylić ale jeśli to te autko należące do chłopaka o ksywce (Paput) "kolega mojego kolegi" to autko jest naprawdę super,zero rdzy,nie ma żadnej ryski i zawieszenie jest w bardzo dobrym stanie.
dzisiaj ogladalem..... tylko zmarnowanie pieniadze na paliwo...
a wiec tak, auto zarejestrowane na niewiadomo kogo, umowa niby jest wypelniona i podpisana ale faceta niema,
PDC niedziala
swieci sie abs i trakcja (bo podobno trzeba zakodowac.... tak bo samo sie odkodowalo)
cale auto malowane!! nawet slady po szpachli na progach
chinskie lampy tylnie, chinskie nerki z przodu (odpada sreberko od plastiku)
teraz najlepsze , niema tych fleg aluminowych 20 co na zdjeciu!!! tz podobno są ale 3 szt bo jedna rozwalona, i podono takie juz kupil choc na zdjeciach widac ze sa 4 szt, wiec jak chcialem auto kupic bez tych 20 bo po kiego mi 3 szt to cena auta 18500!!!! a te co są zimowe to absolutnie nienadaja sie do jazdy, przez telefon wszystko pieknie wyglada, dogadana cena jade a tu nagle inaczej. nawet chcialem kupic z 3 szt tymi 20" i aby spuscila ta baba z 1tys na felge i opone to oczywiscie sie nieda, masz brac na lysych 16" za 18.5 a jakios tam typek chodzi i mowi ze to auto jego kolegi i za felgi doplata 6 tys bo sa tyle warte!!! poprostu nieda sie tego samochodu kupic bo strasznie ludzie sa nieuczciwi i głupi bo zamiast powiedziec prawde to klamią i jeszcze podnoszą cena, aha cena jaka byla wyjsciowa jak przyjechalem to 19.800 !!! a jak powiedzialem ze na allegro jest 18.800 to kobieta mowi ze niemozliwe...... wariatkowo. a jak pytam ze dlaczego pani niepowiedziala ze auto ma tylko 3 kola to ona "ze niepytalem".
aha jak chcialem sie przejechac to bylo paliwa na 3km....
o ludzie. Szkoda słów na debilizm większości sprzedających! 6 tyś za 3 felgi :suicide2: co za kretyn.
Jak już wspominałem że nie będę rozpisywał się na temat tego auta bo nie chcę was wprowadzać w błąd.a więc dzwoniłem przed chwilą i odebrała jakaś kobitka od razu powiedziała że są tylko 3 felgi bo 4 jest uszkodzona i została wysłana do naprawy,mąż jest za granicą i ona zajmuje się sprzedażą ble ble ble i takie tam,zapytałem więc czy ten samochód jest tego paputa to powiedziała że nie.
ps.szkoda bo autko na zdjęciach wygląda super :(
dzwonilem z innego numeru, teraz cene za auto na zdjeciu na 4 felgach gdzie mialo kosztowac 18800 podniosla do 20tys oraz poinformowala za jedego kola! nie felgi a kola niema, spoko, ogladasz na allegro kosztuje 18, dzwonisz jest niekompletne i kosztuje 20, zajezdzasz i kosztuje 22. ha ha
Kurde,ludzi chyba pogieło,masakra że sie nie boją ze za tekie cos ktos im moze kiedys miche przeklepać.
chyba ja cycki pieka. jak mozna tak ludzi w konia robic. powiadom allegro ze auto jest nie zgodne z opisem i ze babka ceny sufitu bierze.
niestety niemam konta na allegro i niemam jak tego zrobic...... a chetnie bym to zrobil,
Może ktoś z forumowiczów powiadomi serwis bo to jakaś parodia co ta baba wyprawia. Na oddanie koła do naprawy ją stać a na zalanie benzyny by klient mógł odbyć jazdę próbną już nie. szukają pewnie jakiegoś napalonego młodziaka który przyjedzie od razu da kasę i pojedzie rowerem po bankę paliwa i odjedzie bez sprawdzania samochodu.
normalnie bym sie niezdenerwowal ale niemam samochodu, a potrzebuje do pracy, wsiadam w kolegi auto, biore zone w 7 miesiacy ciazy i jade a na miejscu okazuje sie to wałek, mniejsza z tym ze stracilem prawie caly dzien i 150zl na paliwo, wystarczylo powiedziec jak jest naprawde a nie miec nadzieje ze znajdzie sie idiota....
Właśnie chciałem zgłosic do Allegro ale juz nieaktualne ogłoszenie ktoś ją niby kupił:)
powiedzcie kto kupil. ech te tajemnice :-(
no tak myslalem, ale chcialem sie upewnic. to gratulacje Krzywy.
Więc za jaką cene wyrwałeś to cudo Krzywy i na jakich wkoncu kołach?
pierd... tą babe, niebede sie kłocil czy sadzil, niech odda tylko kase za moj dojazd, a po zlosci kupilem sobie wczoraj 750iL
no i masz rację!!!!!!!!! dawaj foty no i gratuluje zakupu. hmm ciekawe kto kupił tamtą? może bolo88pl?
http://7er.pl/showthread.php/16476-p...-po-kupnie-e38
o kurde, faktycznie z postów to moze byc te auto......... abs, pdc itp ale numer.....
a foty zrobiei pokaze bo fajna konfiguracja i jeszcze individual
Krzywy191,
zawiodlem sie :smile: myslalem, ze walczyles do konca z Pania :D
opatrznosc nad Toba czuwa, widocznie nie byla Ci pisana ta 740, pogratulowac 5.0 i czekamy na jakies fotografie
EDIT:
i wyjasnilo sie, Rodzina, miales nosa :dance3:
teraz jak czytam posty kolegi..... bryyy dobrze ze niekupilem.
a fotek niemam jak zrobic, baterie w aparacie na wyczerpaniu, telefon tez, (mam jakas starą motorole) ale postaram sie juro..