Samochód wygląda w miarę żywo sprzedający bardzo niemiły robi wielki problem żeby podesłać na maila szczegółowe zdjęcia! Może coś ukrywa
http://otomoto.pl/bmw-730-skora-supe...C18672361.html
Wersja do druku
Samochód wygląda w miarę żywo sprzedający bardzo niemiły robi wielki problem żeby podesłać na maila szczegółowe zdjęcia! Może coś ukrywa
http://otomoto.pl/bmw-730-skora-supe...C18672361.html
Auto sprzedaje komis i pewnie dlatego jest problem ze zdjęciami. Cena ok,ale auto "nietrzyma linii"
jakby ktoś był w zamosciu i luknął na niego a konkretnie na felgi, to bylbym dozgonnie wdzięczny.
bo nie wiem czy to 17' czy 18' i jaka jest szerokość przednich i tylnych felg
bo mnie interesują akurat te felacze.
oczywiscie niechcialbym wchodzić w drogę zainteresowanym całym autem forumowiczom!
pzdr
aa juz widze... 17" - nieaktualne, dziekuje, przepraszam
To nie lepiej zakupić od razu 18``?
czarek mam 18" i szukam 18" ino z większym rantem :D a najlepiej wogóle szerszych niż 9,5j tylko ciekawe czy są wogóle... bo 18" jesli chodzi o srednice to największy rozmiar niestety...
:focus: Auto faktycznie nie źle wygląda jak za te pieniądze
Auto jakiegoś handlarza, bardzo niemiły człowiek nic konkretnego nie szło się dowiedzieć wielki problem żeby dosłać dokładniejsze zdjęcia. Chyba oczywista sprawa że nie pojadę 800km po w ciemno
Karol, RC wychodziły tylko w trzech szerokościach 7,5", 8" i 9". Większych nie znajdziesz.
Zrób zdjęcie pod dekielkami, bo inaczej nie uwierzę. Chyba, że Twoje felgi pochodzą z innego niż BMW auta. Wtedy mógłbym uwierzyć w te 8,5" i 9,5".
Sprawdź zresztą tutaj: http://felgenkatalog.auto-treff.com/ W nomenklaturze BMW, BBS RC to Styling 5 Kreuzspeichen Verbundrad.
Btw, moje też są 8" i 9" ;)
zrobie fotkę. ale na 100% 8,5 i 9,5
zresztą kolega w e30 ma RC 17" i tez ma 8.5 i 9.5!!!
a w tych saMYCH szerokościach BBS'ów wystepują dwie szerokości rantów.. i ja mam kur... te węższe.
Karol, ja będę obstawał przy swoim, ale zdjęcia to wyjaśnią ;)
Ja podobnie jak Irek w to nie wierzę :686: Ale ogólnie temat zeszedł na bok,proponuję założyć nowy temat w konkretnym dziale żeby nie ciągnąć OT ;)
:bow:
PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
PRZEPRASZAM!!!!!!
PRZEPRASZAM!
i jeszcze raz: nie miałem racji! Irek ty ja miałeś!
8j i 9j !
nie wiem skąd mie się we łbie zagnieździło to stwierdzenie!!! chyba ostatnio za duzo o tych i innych felaczach gadam i mie sie popier....
SORRY
Aczkolwiek różne szerokości rantów przy tym samym j wystepują. to akurat sprawdzone organoleptycznie.
z wiadomych przyczyn fotek spod dekla nie bedzie bo sie komuś pod deklem...:D:D:D:D
HEH,Hugo nie pękaj ;) RC-eka nie ma szerszego niż 9J i dlatego jeszcze nie jestem ich posiadaczem ;P
Niedawno pojechaliśmy z kolegą po polo, wcześniej nie słyszałem ich rozmowy przez tel ale jak dojechaliśmy na miejsce to sprzedający był tak nie miły że nie chciało mi się z nim nawet rozmawiać.. łaskę robił wielką że w ogóle pokazuje nam samochód, jak wyciągnęliśmy miernik lakieru to zaczął rzucać kur*ami że to nie jest normalne, że we Francji to jest nie do pomyślenia coś tam coś.. auto ogólnie nie było najtańsze ( w porównaniu do innych), miała być igła a miała więcej rys i jakiś odprysków niż wszystkie moje dotychczasowe auta razem wzięte.
Tak więc jeżeli miałbym taką sytuację jak Ty, to nie chciałbym z tym kimś ubić nawet muchy w kiblu :)
Odpuściłem ją od razu po rozmowie i się rozłączyłem, nie będę nawet rozmawiał z taką osobą.
Ps. Panowie znalazłem za ciekawe pieniądze kolejną e38 kierownicą się nie przejmuje bo obszyć to nie problem ale te zgrzewy między kielichem a fartuchem pod maską jakieś dziwne mi się wydają . http://otomoto.pl/bmw-740-sekwencja-...C18717384.html
Ale do dup..... zrobiona bita na 100% nie ma takich zgrzewów ori.
Po 2 za taką cene e38 to będziesz tylko wkładał siano. za 11tys to e32 można przyzwoite kupić ale nie e38>:)
Lepiej szukaj dalej.
Przynajmniej w opisie auta nie ma napisu "Bezwypadkowy" :-)
Panowie....czego oczekujecie od e38 za tak śmieszne pieniądze? Tak jak napisał kolega wyżej,za takie pieniądze to lepiej się rozglądać za e32.
Szukają E38 z najniższej póki cenowej nie powinno się mieć kompletnie żadnych wymagań... Bita-OK,malowana-OK,przebieg 700t km-OK... Taka jest prawda i nie ma co się czarować.Moim zdaniem takie E38 to pochłaniacz pieniędzy a nie auto do jazdy...
Tak czy inaczej życzę koledze udanego zakupu i zadowolenia z jazdy :smile:
pozdr
Ta pierwsza nie wyglądała tak najgorzej bynajmniej w stosunku do ceny... Ale prawdą jest ze poniżej 15~16 tys nie da się kupić E38 w przyzwoitym stanie choć cuda się zdarzają;) Kolego poluj może coś upolujesz ale te druga sobie daruj ;)