WITAM PRZEDSTAWIAM MOJE BMW 728 I MANUAL BENZYNA ROK PRODUKCJI 1996 POZDRAWIAM I PROSZE O KOMENTARZE TE POZYTYWNE I TE NEGATYWNE ROWNIEZ
Wersja do druku
WITAM PRZEDSTAWIAM MOJE BMW 728 I MANUAL BENZYNA ROK PRODUKCJI 1996 POZDRAWIAM I PROSZE O KOMENTARZE TE POZYTYWNE I TE NEGATYWNE ROWNIEZ
Witam Witam:)
NO WITAM KOLEGE :)
witam, ladniutka twoja siodemeczka ;) moze jakies fotki wnetrza?
witak kimkolwiek jestes... :hah: :what:
powiedz mi jak dawno robiles te zdjecia? :>
NO FOTEK WNETRZA NIE MAM ALE ZROBIE I DOSLE NAPISZE TYLKO ZE CZARNA SKORA PELNE WYPOSAZENIE OPROCZ NAVI A POZA TYM FULL
Ogólnie ładnie się prezentuje w tym kolorze. jakie masz kolego fele 17 czy 18???
O szczegółach niech się wypowie zarząd :D
Na forum nie krzyczymy ....
Witam
HEY 7KA OJ DAWNO I NIE JA TYLKO KOMIS Z KTOREGO JA KUPILEM NA TYCH FOTKACH JEST NA INNYCH BLASZKACH A TERAZ JEST JUZ NA INNYCH MAM JA PONAD 1,5 ROKU
sorka za krzyki haha
felgi to 18 od x5 na allegro do kupienia za okolo 3000 pln same felgi
wylacz sobie caps lock
ciekawe,ciekawe... pamietam ja dokladnie.... czekamy na wiecej info ze zdjeciami...
Ogólnie ładnie się prezentuje w tym kolorze. jakie masz kolego fele 17 czy 18???
O szczegółach niech się wypowie zarząd :D
sorki za taki 2 sam post
komp mi szaleje :hah:
o fajne sa...powiedz czy bez problemu wejda do e38 jakie ET i szerokosc?Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
7ka kojarzysz moje bmw/milusio ponoc z polowy kraju po nia jechali ale jakos mi sie udalo i powiem tak nie zaluje ze ja wziolem oprocz wysprzeglika zaraz na poczatku nic nie nawalilo oststnio zrobillem jej duza wymiane tzn filtry oleje klima swiece i smiga jak zloto no i zalozylem xenon bo tylko miala soczewki
odnosnie felg to wejda spoko tylko z wysokoscia opony trzeba uwazac i nie przesadzic bo szerokosc ok mi czasem przy wiekszym skrecie trze o nadkola ale poza tym ok
tylko jak to przy takiej szerokosci nosi na koleinach ale jak dolozysz na asfalcie zostawia ladne slady zreszta jak kazde rasowe bmw :)
no zajebista jest..!! ale te fele mnie interesia..
siema :) ...to mi się podoba... "założyłem jej xenon bo miała soczewki..." :D dobre :P Pozdro!
korzystajac ze juz zajmuje czas szanownych klubowiczow to powiedzcie tylko czy tarcze brembo i klocki textar to dobre polaczenie? mowa o tyle i przodzie choc to chyba nie ma znaczenia?
18 ładnie się prezentują w serii 7. Jednak polskie drogi sa jakie sa. Miałem już kiedys przyjemność pokrzywić ładne 17. Stąd moje uprzedzenie :( Trafiłem na big dziure :D
haha GRABER no wybacz ale wiecie o co chodzi miala soczewki wiec zalozylem w te same klosze zarniki przetwornice well done 6000 k i swieca super polecam tylko nie mam spryskiwaczy w zderzaku i samopoziomowania ale ponoc to sie strasznie psuje
kozak fura... mega
:D :D :D :D :D :D :D
Co się psuje ???? :roll:
7ka podzielam twoje zdanie też mam (chrapke) :D na takie fele. A jaki kolego masz profil opony>> 45 czy 50??
no tragedia...co tydzien musze to robic...lepiej nie miec samopoziomowania..Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
7ka dzieki za pochwale milo mi
wszystkim dziekuje za pochlebstwa
fele maja opony 245/50
psuje sie ponoc samopoziomowanie xenonow ANATOL
wiem ze takie fele sa na allegro zreszta juz moj kolega tez je chce kupic ale nie sprzedam hahah za bardzo mi sie podobaja
nie no az 245...kurde mega szerokie..chcialbym miec takie lacze...wyglada bombowo..
Witaj :)
tu macie moja bunie z xenonem zalozonym
Witak!
opony nie chwalac sie sa kozackie zawsze jak jezdze na zmiane opon na zimowe lub na odwrot to kazdy sie smieje ze gosc dla mnie ma specjalny podnosnik bo jak wiecie bmw jest niskie i nie kazdy tam podejdzie a kola musze wlozyc jedno do bagaznika a 3 na tyl bo inaczej nie moge sie zabrac no ale tu podziwiam kolege tego co ma do sprzedania 20 ki
bomba...a zdjecia wnetrza,no i jak ten lacz sie prezentuje z tylu...jakies foteczki..
7ka a ty jakie masz kapcie w tym swoim cacuszku? pochwalcie sie zreszta jak chcecie wszyscy na czym wozicie nasze e 38 i nie tylko
ja mam za male :D
7ka no postaram sie wam zrobic przyjemnosc i zrobic ale teraz to mam 16 zimowe na tych zabudowanych seryjnych co sa do... wiecie czego ale musze na nich jezdzic choc tak poza wszystkim to chyba niedlugo zmienie na letnie bo szkoda tych opon jak nie ma zimy i sie nie zapowiada
kolego a jaki masz model opon???? 245 są wypas. Ale pomysl przy 275 jaki masz styk z asfaltem:)
mam PIRELLI p zero nie wiem czemu chyba w niemcach te opony latwo kupic a moze sa dobre poprostu ja osobiscie nie narzekam na nie sa super i dobrze czymaja sie drogi zreszta jak jade to jak tir hahaha powiecie mi cos o tych tarczach brembo i klockach textar bo ponoc to dobre polaczenie a nikt nic nie mowi :( zapraszam do wyrazenia opini
RYMAR kolego czym ty handlujesz jesli mozna zapytac bo ja tez pracuje w twoim fachu tyle ze ja w budowlanej
textar to firma ktora produkuje klocki do bmw...
a brembo wiele o niej slyszalem ale nigdy nie mialem wiec nie wiem...
łożyska i kilka inny rzeczy ;)
www.wamet.com
7ka no ja wiem bo czytalem tu gdzies na forum o textarze ale o brembo wiem z rajdow i fur tuningowych ale w bmw nie slyszalem ale mam firme ktora ma ponoc cos takiego chce wymienic bo ostatnio cos mi sie tlucze jak jade i taracza zatrzymuje sie nie kreci tylko hamuje wiec moze przed sezonem wymienie