-
Ankieta/pomocy
Witam wszystkich ,
proszę o pomoc w wypełnieniu Ankiety - potrzebuję do Pracy magisterskiej"wizerunek marki BMW"
Ilość osób badanych 300......:) Ankieta jest w pełni anonimowa .
Dziękuję za pomoc !
http://lab.marekbabik.com/bmw/ najlepiej w "chromie" otworzyć
Dziękuje i pozdrawiam Cyga
czas załadowania ankiety trochę musi trwać- bo idzie to przez system szkoły - sprawdzają mnie czy nie sam sobie klikam z jednego IP odpowiedzi i nie wysyłam....dlatego wszystko to takie ospałe ... pozdrawiam i dziękuje za pomoc jeszcze raz
-
Wszysko załadowało się szybko i sprawnie. Wypełniłem, fajna ankieta, czasu nie straciłem więc polecam też wypełnić sobie innym. Pozdrawiam
-
Jak masz licznik osób, które wypełniły to informuj na bieżąca. Ja też ci chętnie dopisze swoje 3 grosze.
-
Witam , zaangażowałem dużo osób w to:) dziś muszę skończyć IV rozdział i zredagować ankietę:) a we wto0rek do Nowego Sącza oddać promotorowi:) hehe:) próbę osób mam 200, póki co mam 85 :) jest ok ! :) dziękuję bardzo za pomoc:) ankieta taka a nie inna bo musi pasować tematycznie do mojej pracy magisterskiej " wizerunek marki BMW" :) dziękuję za pomoc :)
pozdrawiam
-
Cyga to powodzenia podczas kończenia pracy :) Wczoraj wypełniłem Twoją ankietę świetna sprawa :) Po obronie jak jest mozliwość można mieć wgląd w opracowane wyniki bo jestem ciekawy opini ogółu :D Jak co to zapodaj nimi :) Powodzenia na obronie :)
-
witam rowniez wypelnilem ankiete, widze ze nie tylko ja mecze sie z pisaniem pracy dyplomowej :) Powodzenia na obronie.
-
Cześć ja też wypełniłem życzę powodzenia:)
-
Ja też napisałem ankiete - powodzenia na obronie i tak jak pisze Dawid86 - wrzuc wyniki ankiety
-
oczywiście wyniki ankiety będą do wglądu - nie ma problemu najmniejszego . Ogarnę sprawę MGR do końca i wrzucę wyniki na forum :)
pozdrawiam i dziękuję
-
wypełniona, wysłana, powodzenia :D
-
Ja również się wypowiedziałem, powodzenia
-
Wypełniona :)
Powodzenia na obronie :)
-
wypełniłem:)
Powodzenia ^^
-
Jest tak :
Praca złożona
Ocena recenzenta 5
Ocena promotora 5
Data obrony 06.04.2011
:)
mam chłodzić %%%% - zapraszam oczywiście :)