http://otomoto.pl/bmw-740-ia-individ...C17438492.html
Czy naprawa będzie bardzo droga.
Warto się interesować tym egzemplarzem?
Może ktoś oglądał to auto?
Pozdrawiam.
Wersja do druku
http://otomoto.pl/bmw-740-ia-individ...C17438492.html
Czy naprawa będzie bardzo droga.
Warto się interesować tym egzemplarzem?
Może ktoś oglądał to auto?
Pozdrawiam.
kolego mialem tak samo rozwalone autko tylko z drugiej strony wymienilem blotnik, pas przedni, amor zderzaka, lampe i plasticzki ktore posypaly sie pod zderzakiem:> z malowaniem kosztowalo mnie to 1500zl:)
oscyluje koszt naprawy z malowaniem w okolicach 2500 zł na tip top.
Warto,wnętrze bardzo zadbane,możliwe nawet,że ma te 150 tyś km.
tez uwazam ze przebieg troche nagiety:)
oraZ uwazam ze 2500zl to juz lekkie przegiecie, chyba ze na nowkach czesciach:) samemu poskladac, oddac do malarza wychodzi 1500zl:)
Nie ma szans żeby fotele i kiera bez przetarć wyglądały tak jak na zdjęciach po przebiegu 350 tyś km,może mieć orginalny przebieg, wszystko jest możliwe zważywszy,że auto miało jednego właściciela za granicą.Znam osobiście wiele osób,którzy rocznie robią 8 czy 10 tyś km...
Jeszcze jedno pytanie. Czy jesteście wstanie po zdjęciach wywnioskować czy jest to 7er porządnie wyposażony? Dziękuję za dotychczasowe spostrzeżenia.
ładna sztuka, ale ten znaczek z tyłu mnie rozjebał :). Auto na 1 rzut oka wygląda naprawde fajnie, widać ze czysty itp. rozbicie, moim zdaniem jezeli robić dla siebie to trzeba włożyć min. 2 do 2,5k. jezeli na sprzedaż to z 1,5k byś się zamknął. Jeżeli auto nie było bite wcześniej to staraj się dobrać częsci w kolorze ;) zachowasz wtedy nie naganność ! :)
Jak dla mnie jest powiedzmy standard, z fajniejszych rzeczy ma podwójne szyby i fotele sporty.. reszta jak w prawie każdej e38. Ale pisze, że przebieg udokumentowany i to chyba największy plus :)
kupuj, napewno to dobry wybór.
Tia... naprawa 1500zl hah nie wiem jakim drutem... sam zderzak to koszt min 1000zl maska rowniez do tanich nie nalezy
Auto ciekawe i chyba warte tych pieniedzy
ps. ciekawe czy zawiecha nie dostala po tylku
koleszka chyba takich drutow nigdy na oczka nie widzial.....pisalem, ze 1500zl bez wymiany zderzaka i maski...ale widac nie umiemy wszyscy czytac:D
jesli trzeba bedzie zderzak wymieniac i maske to koszta spoooro wieksze....
ta maska nadaje sie tylko do wymiany??heh jesli nie jest przekoszona tylko ma zagiety naroznik to bez najmniejszego problemu idzie ja naprawic....heh druciarstwo....to ze mamy beemki tzn ze kazda naprawa musi kosztowac full kasy??heheheh prosze Cie:)
co do zderzaka nie mowie nie, ale niestety monitor cos mi sie spierdzielil i sciemnia mocno zdjecia wiec nie widze dokladnie zderzaka:P
Kolego moze najpierw zmien monitor a nastepnie dopiero pogadamy
akurat maske widze dokladnie, i nie wydaje sie do wymiany. no ale widze nie ma co sie rozpisywac.....heh
ahaha druciarstwo....heh dobry tekst:D
Maska jest wygięta jak XXXX w zwodzie ... co Ty tu chcesz naprawiać ?
nawet slaby szpachel mistrz by ogarnął temat tej maski ;) wiec nie wiem o co chodzi
Maska jest złamana i to ją dyskwalifikuje do naprawy. Oczywiście w warsztacie "u Zdzicha za stodołą" wyklepią i wyszpachluja to idealnie. Szkoda tylko, że mniej więcej w tym miejscu są odboje maski i po kilku klapnięciach "tynk" zacznie odpadać. Więc ja się pytam (abstra***ąc czy to seria 7 czy Dacia): czy tak naprawia się auta???
Ja wogole nie widze sensu w takiej naprawie bo ile sie zaoszczedzi w porownaniu do kupienia dobrej maski pod kolor... a szpachel to tak jak napisal Tuczi
a ciekawe czy dorzuci felunek który leży niedaleko auta :-P
Siódemka była naprawdę warta swojej ceny ale niestety już się sprzedała. Może ktoś z forum mnie wyprzedził? W każdym bądź razie dzięki za wszystkie wasze opinie a ja szukam dalej mojego pierwszego 7era.
Albo mi sie wydaje albo juz kiedys ją omawialismy, kojazy mi sie ten srodek ktory rewelacyjnie wygladal by w mojej 7 :) szukam takiego juz dlugo i nic...
Nie ta to bedzie inna :)
e38 wyprodukowano dokładnie 327560 egzemplarzy,więc tak jak kolega wyżej napisał, jak nie ta to inna :)
no tak kolego ale ta końcówkę 27560 to możesz odpuścić:P ostatni na landach widziałem tak poskładanego sibena ze hoho... :P