Witam, co sądzicie o tym aucie?
Być może ktoś ktoś je zna, albo ma coś do powiedzenia na jego temat?
http://allegro.pl/bmw-750il-unikat-i...3.html#gallery
Wersja do druku
Witam, co sądzicie o tym aucie?
Być może ktoś ktoś je zna, albo ma coś do powiedzenia na jego temat?
http://allegro.pl/bmw-750il-unikat-i...3.html#gallery
maksymalne wyposażenie a grzane kanapy tylne gdzie
Auta nie znam ale chętnie zobaczę tą deskę obszytą skórą :-) Poza tym jak na Mega zadbany Unikat to ten schowek pasażera totalnie psuje cały obraz auta :-(
Lodówki lub chociażby elektrycznie regulowanej kierownicy też jakoś nie widać :-) Z drugiej strony auto jest z początku produkcji więc może i jest to Full Wypas (z 1987 roku) ; -)
Auto jest u nas na forum. Właściciela niestety nie pamiętam, ale jak wielu innych świeżych posiadaczy 750 zarzekał się, że będzie ją pieścił i dbał o nią. Jak widać, codzienna eksploatacja szybko weryfikuje takie zauroczenia :)
Co prawda to prawda :-)
Być może właściciel się ujawni i powie nieco więcej o tej e32 ;>
W każdym bądź razie napisałem mu mail i czekam na odpowiedź.
Zobaczymy jak się sprawy potoczą ;]
Już gdy właściciel się zarejestrował na forum , wisiała dość długo ;)
Kolorek fajny ,ale środek mi nie podchodzi w tym kolorze ;)
Konglomerat nr rejestracyjnych też fajny. Nie bardzo wiadomo, które fotki są z jakiego okresu.
Jezeli auto stoi aktualnie w Gryfowie Slaskim to aktualne rejestracje to DLB, dolny slask - Luban.
Moja też z początku produkcji ale jest lepiej wyposażona :) Choć by nawet jak wspomniał Jakubmw,nawet moja m30 ma grzanie kanapy to gdzie jest w takiej full opcji :686:
A z tego co pamiętam to gość ma nick "LORD LUKASZ" i ma też czerwoną 550i V12 6gang...Na syndykacie opisał strasznie dużo planów z nią związanych ale jak widać dwie V12 to już za dużo:eyebrows:
Jak się pojawiła u nas na forum to pamiętam że od razu przykuła moją uwagę. Wizualnie bardzo mi się podoba. Skóry Buffalo o bardzo ciekawym kolorze. Ale te felgi mi się ani trochę nie podobają.
ciekawe skąd sprowadzona, bo jeżeli z niemiec to ten kolor dobrze nie wruży :)
Dzuda, LORD LUKASZ to ją miał, bo on nie pochodzi z Gryfowa a gdzieś z podkarpacia. I to by się zgadzało z tymi rejestracjami PK ;)
http://7er.pl/showthread.php/10262-e...ETRO-e32-750iL
w niemczech taki kolor oznacza taxi, a co za tym idzie mega przebieg :)
A ja pamiętam, że cena jakiś czas temu(1-2miesiące) wynosiła 10tyś pln.
Kolor taxi jest bardziej kremowy. Jednak w czasach oklejania samochodów folią, każde auto mogło jeździć jako taxi po DE.
to auto mail chwile "lordlukasz" i je sprzedal wiec pytania do niego jezeli ktos naprawde zainteresowany ;) ps kolor w realu i auto wygladalo bdb sam bylem zainteresowany;)
PK/RK - mój błąd...
Spoko :)
Kurde czekam, aż obecny właściciel odpisze mi na mail`a, ale jakoś niechętnie to robi :(
ps dodam ze to nie jest kolor taxi (majonez, budyn) tylko piaskowy, znajomy na postoju ma majoneza okulara i to jest zupelnie inny kolor;)
W środę jadę służbowo do Pyrlandii i zobaczę jak z czasem będę stał to może podjadę zobaczyć 750iL ;].
witam:) właściciel sie odezwał:) nie ze przeraza mnie tylko chce przesiąść sie na e34 bo lepiej sie prowadzi . Autko jak aukto zawsze cos tam do zrobienia jest. Blacha w bardzo dobrym stanie w środku to jak widać schowek , fotel pasażera sie łamie przy składaniu ogólnie pierdoły do dopieszczenia. Jak chcesz to moge Ci oddać za 5500 bez tych felg :) na ori 15'' talerzach alu :) jak coś dzwoń bo nie mam czasu wchodzic na kompa ostatnio . Pozdrawiam Max 695 381 954 dodam ze w auto sporo zainwestowałem bo było sporo rzeczy do zrobienia i teraz zostały tylko pierdółki wiadomo ze na 23 lata to nie bd igła ale jest na prawde ładna . Jak chcesz z tymi 17 to taniej niz 7000 nie oddam . Dzwoń to sie dogadamy
za 5500 bd na tych kołach co na Łukasza zdjęciach z linku który wcześniej Ci podali :)
Gdyby to nie bylo 750 to przyjechal bym jeszcze dzis ......
mówie jak jest nie bd to ideał ale za te pieniądze na prawde ładne auto dla kogoś kto chce :) trzeba bd troche rzeczy dopracować ale na pewno sie opłaci :) jak cos numer masz dzwoń :) dogadamy sie na pewno
No właśnie mnie też trochę przeraża v12...
Szacun dla SammyMax'a, że ma jaja i nie obraża się na "krytykę" tylko wyjaśnia niejasności :victory:
Jakiś czas temu to auto było wystawione za dużo wyższą kwotę dzwoniłem do klienta i pytałem jak długo ją ma i czy np nie był robiony motor. Usłyszałem że nie wszystko oryginał itp. nie zbyt miły sprzedający. A pytałem bo kojarzyłem ją z allegro z przed jakiś 2-3 lat jak była wystawiona z padniętym motorem za kwotę ok 3 tyś złoty, auto dość posiada dość charakterystyczny kolor i zapamiętałem początek rejestracji a na dodatek teraz Tuczki wrzucił link. Sprzedający chyba nie wie gdzie co pisze i co komu mówi, pytałem go o zamianę mówił że ma inne auto i zamiana nie wchodzi w grę. Warto się zastanowić nad tym autem i wszystko dokładnie sprawdzić.
Pisał poprzedni właściciel że "uratował" auto, bo bardzo długo stało po jakiejś tam usterce.
Robiłem do niego przymiarki ileś tam sezonów temu, sprzedawca przed Łukaszem nie do końca wiedział co z tym robić, główną przyczyną bolączek był gaz na śrube.
przymierzałem się do tego autka już jakiś czas temu.. z tamtym właścielem (nie wiem czy tym samym) rozmawiałem mówił ,że kupił je i odratował bo było tego warte, ktoś instalował lpg i coś skopał gość wyrzucił lpg, zmienił wiązkę (?) silnika bodajże i auto jak nowe, zarzekał się ,że auto bezwypadkowe, porobił parę rzeczy, gość ogarniał temat, chciał zrobić ją i oddać aby ktoś mógł się nią cieszyć bo szkoda mu się jej zrobiło jak tak stała. taką historię usłyszałem i brzmiała przez telefon dobrze, gdybym miał lteraz odpowiednią rezerwę finansową już by stała pod domem w charakterze auta weekendowego. a potwierdzam ,że właściel ma e34 przedstawiał ją zresztą na innym forum wydaje się być osobą rzetelną.
Witam, napisze sprostowanie bo tak czytam i różne historie sie pojawiły, faktycznie auto było kiedyś moje, kupiłem je faktycznie z niedziałającym silnikiem, ktoś zaczął bawić sie w LPG i motor umarł, stała chyba ponad dwa lata więc niewykluczone że faktycznie kiedyś dawno była gdzieś wystawiona z niedziałającym motorem, w każdym razie ja ją kupiłem nie z ogłoszenia tylko poprostu zobaczyłem ją z drogi jak stała troche wrośnięta w ziemie więc pojechałem pooglądać, błagała o jeszcze jedną szanse więc ją wziąłem, zmieniłem instalacje el. silnika bo była porżnięta, przepływkim, wywaliłem wszystko co związane z lpg i motor sie obudził, nivo troche przeciekało bo wężyki korozja zaatakowała więc zmieniłem całą instalacje nivo łącznie z nowymi przewodami elastycznymi,
dzwonów to auto raczej nie miało, środek jest naprawde w bdb stanie, przynajmniej był, schowak wisi ale są to moje foty jeszcze, przyszłemu właścicielowi dałem wszystkie elementy potrzebne do poprawnego zamocowania schowka więc myśle że to ogarnął, fotel jak ja ją miałem to chyba działał, co ciekawe auto stało tyle czasu, nabiłem klime i odpaliła bezproblemowo, do dnia sprzedaży działała, ogólnie jeśli ktoś ma wizje na posiadanie nietypowej e32 to warto w to auto zainwestować kase, silnik i sprawy mechaniczne to szczegół, zawsze można to zmienić jak sie zepsuje, idealna dobrze wyposażona buda jak wszyscy wiedzą jest żadkością, pare detali zostało do ogarnięcia ale obecna cena wydaje mi sie ok chociaż cały czas pisze o aucie które je miałem, nie wiem w jakim stanie jest teraz ale właściciel pisze że zrobił pare drobiazgów
auto sprzedałem tylko dlatego że wpadła mi w ręce e34 v12 i posiadanie dwóch v12-tek + jeszcze jednego auta do jazdy na codzień przerastało moje możliwości