No jestem pod wrażeniem :-D
Gratulacje :!:
Wersja do druku
No jestem pod wrażeniem :-D
Gratulacje :!:
Gratulacje.
Opis brzmi dobrze. Będzie radość z jazdy.
Pozdrawiam i czekam na fotki.
no to czekamy tylko na fotki !!
No gartulacje Marcin!!!!!
Jeśli można to może zobacze to autko na żywo, co? ;-)
Mam nadzieję że już troche humor Ci sie polepszył :mrgreen:
Gratuluje jeszcze raz i czekam na fotki!!
Witam,
gratuluje udanego zakupu - zazdroszcze ci tych bocznych zaluzji :-x :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Czekamy na fotki !
Gdzie ja ustrzeliles ? W polsce czy w niemczech ?
Fiu Fiu, Gratulacje...b. ladne wyposazenie...
nie no fotki panie fotki..
gratulejszyn!!!
No no gratuluje brzmi naprawde groznie i Ciekawie :lol: :mrgreen: :mrgreen: 8-)
No no... się tu zmienia teraz kolej na mnie..
Obyś był zadowolony. 3,0d nie ma porównania z 4,0d.
Nie przejmuj się tak spalaniem 14 to i tak niewiele.. mi bierze znaczy brał :mrgreen: 11l.
gratulacje, wypasik jest niezly :-) z niecierpliwoscia czekam na foty 8-)
z opisy widac ze naprawde konkret i tylko brak tych fotek gratuluje zakupu
Nie martw się.
Może to tylko uszczelki pod deklem. Je niestety trzeba co jakiś czas wyminić.
Będzie dobrze.
a co to znaczy ..Cytat:
Zamieszczone przez Marcin978
Ze wygląda tak..
pełne srebro
o szajse alez piekna sztuka..zesz w morde kupiles pan furacza..
czysta, krystaliczna elegancjia - łoł
Zatyka dech :-> :-> :->
Piekny kolor - wyglada jak nowka ! Puscil cie niemiec na swoich blachach do polski ?
pokaz wnetrze....jeszcze raz powiem ze swietna...
jakie fele zakladasz..?Cytat:
pomozecie ..pomozemy..
łoooo gościu, ale zaszalałes ;-) landryna taka że się napatrzeć nie można, piękna sztuka Ci się trafiła 8-) policz dobrze zera na liczniku, bo wyglada jakby miala 20 tyś. ;-)
idealnie skwitowales wyjoles mi to z ust moge tylko takie oczy zrobic :shock: ze zdumienia jaka piekna i zrobilem :shock:Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
mam taki sam kolor felg..blyszczy sie jak niby polerka czy cos tam..
przed FL wychodzily z normalnym lakierem,po FL wlasnie takie...ja mam 18" wlasnie od wersji przed FL..czyli normalny lakier..
co do spalania..to wiesz..nie martw sie mi moja na tych felach pokazuje 11-12..a na 18" mialem 9-9,5..
na 16" 8,5..szok jak wzroslo spalanie..
elegancja francja ... "jakie ładne nowe halogeniki" haha
a nie swiatel??Cytat:
tak tak post wyzej napisalem ..jest to ori lakier na felach!Cytat:
milosc do 18" minie ci jak zobaczysz inne wieksze fele..przynajmniej ja tak "mialem" ;-)
a co do kloszy reflektorow to ja myslalem ze w kazdej sa plastiki..zobacz jakiej firmy masz plastiki ja np.nie mam nic zadnego napisu a kolega ma bosch..pewnie moje sa nie ori..
A u mnie są szklane (wyglądają jak szlane) i mają napis Bosch.
Myślałem, że zawsze są szklane.
No ładna ładna :mrgreen:
Tak jak Ci mówiłem , jak nie zrobisz tego wycieku we Wrocławiu to zapraszam do taty. Jedyny problem będzie jeśli to uszczelka między silnikiem i skrzynią. Troche roboty jest.
Ale trzeba być optymistą :mrgreen:
Co do 735 to - wiem że mam szczęście- jest idealna. Wymineiłem juz tarcze i olej i teraz tylko jeździć jeździć jeździć ;-)
Przed faceliftem sa szklane po face sa chyba plastikowe
Sam sie juz gubie ale chyba tak jest
Ale sztuka naprawde piekna ... Juz mamy na forum dwie sztuki jak z salonu ;-)
No to wszystko jasne na ten temat ...
Ja wciaz zastanawiam sie nad zaciskami od 750 i tarczami
Jak Ci sie to zatrzymuje ? duzo lepiej niz w 735i ?
tez sie podlaczam do pytania duza roznica :?:
To moze poprostu trzeba bedzie tylko inne tarcze wrzucic ...
Bo na miasto to fakt moze byc ciezko ...
zimermanny ale nacinane slyszalem ze pekaja
zimermanny zwykle nie wiem rozne opinie sa - evan kupil czekam na relacje
ATE szmelc
orginaly 390zl zz sztuke hmm ciezka sprawa bo za tyle mozna cos dobrego nacinanego kupic
czytalem gdzies ze pekaja nawiercane i dlatego najlepsze sa nacinane i sa polecane ale kto wie
Ale musicie się liczyć z tym że przy nacinanych lub wierconych o wiele szybciej zchodzi klocek.Cytat:
Zamieszczone przez marcin1069
Zdam relacje z Zimmermanów za pare dni ;-)
Witaj Marcin978!
Gratuluje wyboru!
Autko super, mysle ze bedzie Ci wiernie sluzyc.
Ale UWAGA - wyciek z "tylu silnika" nie musi oznaczac wycieku z silnika!!! Moze cieknac ATF ze skrzyni, a wtedy - jesli go nie uzupelnisz - to po auomacie!!! Koniecznie sprawdz poziom oleju!
Pozdrowionka.
PANIE MARCINIE ;-)
gdzie obiecane fotki.. :evil:
poszedles na latwizne widze..a gdzie zdjecia wnetrza,silnika,itp..nie badz taki daj popatrzec :mrgreen:
Witam
Posiadam BMW 740 d.Problem jest z autem taki ,że kilka razy poszła temp w górę nie dochodząc do czerwonego pola.Samochód traci wtedy moc,po czym znowu schodząc we właściwe pole jedzie jak trza.Sprawdzałem płyn w chłodnicy nie ubywa.Proszę o jakąś wskazówkę.Pozdrawiam
Wymień pompę wody, bo jak w końcu kiedyś temp. wejdzie na to czerwone pole to możesz mieć wielki problem.Cytat:
Zamieszczone przez zdzichu558
PS.
Od tej pory nie dostaniesz ani jednej informacji czy pomocy do póki nie spełnisz 5 pkt regulaminu.
Kolego,Cytat:
Zamieszczone przez zdzichu558
1. po pierwsze zaczynamy tu od przedstawienia siebie i samochodu w odpowiednim dziale (punkt 5. Regulaminu, który zaakceptowałeś przy rejestracji),
2. po drugie jak już to zrobisz - to nie pisz o problemie technicznym w czyimś wątku powitalnym (w dodatku sprzed kilku lat) - tylko załóż odpowiedni temat w również w przeznaczonym do tego dziale.
Ogólnie staramy się, żeby forum służyło łatwo dostępną wiedzą teraz i w przyszłości. Do tego potrzeba porządku...