..
Wersja do druku
..
09.02.2008 spotykamy sie w Zabrzu na jednodniowym Spocie - wiecej szczegolow w dziale - planowane spotkania i zloty ! ZAPRASZAM !
oki....postaram sie dojechac...
Cześć!
Nie opowiadaj, piękny 7er... :cool: :)
Blaszki jak widzę z Racibórza... hehe, urodziłem się tam i mieszkałem przez pierwsze 3 lata życia - na ul. Polnej zdaje się...
blachy juz nie aktualne zrobilem fotki zaraz po zakupnie teraz SW ..........
witam ladny nabytek :)
dzieki
Witam, witam ładna sztunia... ;) No to do zobaczenia na zlociku 9 lutego... :cool:
Fakt, jakoś nie zwróciłem uwagi, i nie przeszło mi przez myśl że auto można kupić również w Polsce... :hah:Cytat:
Zamieszczone przez Sebol
Tak czy owak bardzo ładny nabytek. Co masz z ciekawszych opcji?
ciekawsze opcje hmmm sam nie wiem najwieksza frajde mam z tylnej rolety elektrycznej stoi zamną policja wpatrują sie a tu pstryk i roleta do gory zrobilem tak ze cztery razy hihi a dwa razy mnie za minutke zatrzymali do kontroli glupota naszych panow nie zna granic.... :hah: ale tak serio to system naglosnienia DSC jestem pod wrazeniem...
Ja praktycznie nigdy nie opuszczam, nawet w nocy... :) A masz może grzaną/elektrycznie regulowaną kierę, albo hydrauliczną klapę bagażnika, albo grzane/elektrycznie regulowane fotele z tyłu? To kilka takich rzadszych opcji.
...klapa bagarznika jest hydrauliczna sama sie domyka itp fotele podrzewane ale tylko zaglowki z tylu są elektryczne co do kierownicy jest elektryczna ale bez ogrzewanial i to co widac....
Witam i gratuluję zakupu. Jak pisałeś będziesz na lato miał inne felgi, może te co są na zdjęciach chciałbyś sprzedać? Zawsze mi się podobał ten wzór. W razie czego napisz email lub porozmawiamy w Zabrzu za tydzień.
niezła niezła :) witam i pozdrawiam
calkiem ladna :)
witam
panowie takie pytanko gdybym chcial zmienic monitor na wiekszy to musze cos oprucz tego zakupic jakies kable itp?
Jaki monitor ??? Jeżeli mówisz o wymianie na 16:9 to wszystko już tu zostało powiedziane na ten temat szukaj szkoda od nowa zaczynać... :DCytat:
Zamieszczone przez Sebol
tak wlasnie o ten mi chodzi wlasnie znalazlem posta na forum...
W sprawach tego typu pisz do moderatora tego działu Grega on sprawdzi co masz i co będzie potrzebne aby zrobić taką podmiankę...Cytat:
Zamieszczone przez Sebol
ok dzieki...
http://img527.imageshack.us/img527/9...0208197fu8.jpg
a tu malenstwo przy wymianie oleju filtrow itp...:)
..
Witaj :]
Witam!! :)
witam.pozdr :cool:
Witam V12 bardzo ładna furka.
Cześć!
Witam!
witam witam mam nadziej ze w niedlugiej przyszlosci przynajmniej wiekszosc z was poznam:)))
Witam
piekna sztuka ;)
Witam
Siema :)
witka. ogolnie to bardzo fajna bunia. podoba mi sie ten tel. masz moze pomysl jak przerobic ta swoja na takie cus??
chcialbym ta swoja wyposazyc w telefonik :D
a jak spalanie?? pb :cool:
pozdrawiam :)
.....hmmm z tym telefonem to nie mam pojecia jak by ci doradzic nie moja dzialka:))))ale moze bede sprzedawal swoje e38 to zapraszam telefon dostaniesz gratis:))))))a spalanie 4,5l hihi zartuje w miescie spokojnie 18,19literkow polknie trasa ostatnio jechalem do wroclawia i na kompie pokazalo sie 9,9...10 literkow przy sredniej predkosci 120/130 wiec nie jest tragicznie przy tym silniku ale wrazenia z jazdy bezcenne.....Cytat:
Zamieszczone przez tomasz87z
..
Nie działajetku :D
Halo halo nie widać fotek :(
Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000