tak jak w temacie
http://www.joemonster.org/article.ph...&mode=&order=0 :hah:
Wersja do druku
tak jak w temacie
http://www.joemonster.org/article.ph...&mode=&order=0 :hah:
;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D Ciężko sobie wyobrazić co ona by zrobiła jak gościu by miał 7er :roll:
To chyba jakas ściema....
Az niemozliwe :shock:
No ja znam osobiście ze dwóch pacjentów godnych takiej gadki ;D.
nie godej synek - pewnie o tych samych myślimy ;DCytat:
Zamieszczone przez joe white
Akurat nie ;).
Wiadomo :D
hahahahahahhahahahhaha :D:D:D:D:D:D
buhahahaha . kiedys bratu pozyczyłem mr2 to wyrwał dziewczyne na to auto. sa juz ze sobą kilka lat :) no i oczywiscie tez na różowo i buałe kozaki
tamta rozmowa wydaje mi się lekko naciągana chyba jedna osoba to pisała - identyczne słownictwo obydwu stron.
Co do blacharek to jest ich od groma... Zwykle są to dziewczyny z biednieszych domów, bez perspektyw na przyszłość - jedyna ich szansa to dorwać bogatego frajera... aż trochę przykre.
Ty jej każesz spier..... a ona i tak idzie za tobą...
hahahaha, mam kumpla co tak robi na A8 stara bo z 1997 :D dojebał felgi 19 w chromie i jezdzi po puławach czy lublinie czy innych wiochach :D :mad: moze być lekko naciagana ta rozmowa, ale oddaje prawie 100 % realia jakie panuja wsrod nie których kobiet i facetów :D
Czytałem z rok temu na 5er.pl :) ktoś podobno twierdził ze w danej miejscowości ulice, i miejsca się zgadzają więc jest cień nadziei ze to prawda. Hmm ale jeżeli obie z osób były śmiertelnie poważne, i ta rozmowa była by nie "ustawiona" to co by robiła w necie....
"Master" by ją sam wrzucił aby pokazać światu jak się lachony wyrywa na 320 ;D.
Są też Bogdany co o tym wiedzą i bawią się takimi :)Cytat:
ich szansa to dorwać bogatego frajera... aż trochę przykre.
Ty jej każesz spier..... a ona i tak idzie za tobą...
NIE PATRZCIE NA MNIE ja mam wysokie wymagania, nawet na jeden raz :D :D
Niesamowity gosc, poziom inteligencji w rozmiarze tych podpier**** kołpaków, ortografia bohaterów na bardzo wysokim poziomie ;D
Jakby miał 7 to by jeszcze te dwie z bloku zaprosiła :D
ehhh, sam znam takich pajacykow co na auta wyrywaja, jeden z nich nawet korzysta z E38 :]
Pachnie mi tu prowokacją ale jeśli ta rozmowa jest prawdziwa....O zgrozo ! Aż ciężko uwierzyć że istnieją takie blachy i tak puści faceci. Jaką przyjemność sprawiałoby mi to, że jakaś głupia laska jara się na moje felgi, ksenony i stroboskopy? Nawet bym jej do środka nie wpuścił żeby mi skóry nie pobrudziła. Szacunek do auta a przede wszystkim do samego siebie stawiam na pierwszym miejscu. Gardzę tandetą, kiczem i tanim podrywem. Nie ma to jak toczyć fele u boku pięknej i jedynej w swoim rodzaju szanującej się kobiety :) To jest to ! A ja mam to szczęście sesesese :)))))
Nie widzę w tym nic złego. Złe jest kręcić z taką dziewczyną na dłużej.Cytat:
Zamieszczone przez BRABUS
true, true...Cytat:
Zamieszczone przez positiv
Polać mu,szybki numer nie jest zły :D
wiadome że od czego innego się nie nadaje :hihi:
Masakra gość i ta laska to normalnie poziomem inteligencji nie zachwycają i nie ma czym się chwalić a ta ortografia. ;D
no to chłopaki na czata śmigamy :) tylko kto ma kołpaki :P