http://www.wykop.pl/ramka/42748/jak-...c-w-mc-donalds
Wersja do druku
Niezle - kto probuje pierwszy ?
Jest w Zabrzu jakiś McDonald? ;D
Sebek pojedziesz za mną???? :hah: :hah: :hah: :hah:
No dobre :D , a w Zabrzu jest Mac dla głodnych... :hah:
no to dobra koncepcja :) sprawdzę jakoś na dniach :)
oj dobre ale moja zona już krzyczy że ze mna tego nie zrobi, bo sie ze...ra w gacie
może sie unas uda
http://img136.imageshack.us/img136/1...ykbeti1xj1.jpg
OK - siedze z boku i krece to wszystko na kamerke ....Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
we wroclawiu to by w sumie przeszlo ... czsto daja inne zamowienia niz powinni bo daja o jedno do przodu :D :P
Gorzej jak ze 20 aut podjedzie i wszyscy będą chcieli być w środku i ostatni musi zrobić kozak zamówienie ,oby nie od nas :evil:
jutro jedziemy?Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
być może się mylę (nie chadzam do fast foodów) ale chyba z pierwszego okienka dostaje się jakiś paragonik, który zdaje się w 2)
hehe raczej nic nie dostajesz przynajmniej jak byłem w drive in to nic nie dostałem
Trzeba będzie przetestować ;D
dobry myk :D :D :D
Kolego paragony dają ale nikt ich nie sprawdza w 2 okienku... ;)Cytat:
Zamieszczone przez positiv
dokladnie- niekt nie sprawdza tymbardziej ze ja zawsze mowie ze nie chce paragonu :) niezle, trol testujemy???? haha bedzie jazda, pozniej wkleimy filmik na VIP :D
ok czekamy na filmik chyba , że się umówimy i dla zmyłki dwoma E38 pojedziemy czarnymi (ja paragon będę mieć Wy nie) :D
:D hehe dobre
Ja mam tylko taki problem że jak stoje busem w McDonaldzie i czekam przed jakimś autem które odbiera jedzenie to ten za mną nie zmwói nic bo nie podjedzie pod okienko :D
no u nas fakt- maluchem trzeba podjechac zeby sie zmiescic, ale sprobowac warto hehe
szwedu to moze przejsc ..
Tylko zastanawia mnie jedno bo z tego co wiem we wroclawiu na legnickiej maja sprawny monitoring :D
A druga sprawa cwaniaki jedno okienko zamkneli i tylko drzesz ryja do mikrofonu co oznacza ze placisz w 2 okienku . Wiec ten adres odpada , chyba ze na tym przy wyjezdzie na A4 ale znowu tam nie zmieszcza sie dwa auta ..
Gdzie jeszcze jest jakis wiekszy ? :D :D
na 100% na witolda i koło słynnej myjni na BP są 2 okienka :D
:D
musimy uderzyc wlasnie tam :) sprobujemy, albo jeszcze na gaju kolo bp, tam zawsze tlok lub na bielanach kolo ikei
Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
Sebek za a nie ze buahahahahahah :hah: :hah: :hah:
Najlepiej z tymi okienkami jest w Rzeszowie i Dębicy - są totalnie od tyłu i nie ma możliwości żeby panie się widziały hehehe tylko trzeba poczekać jak się kolejka robi to na pewno nie będzie problemów :cool:
za malolata to by przeszlo teraz juz mi sie nie chce robic sobie przypalu przez takie glupoty. ale pomysl niezly. ;)
we wrocku nie przejdzie miedzy okienkami jest komunikacja przez sluchawki z mikrofonem i przekazuja zlecenia :( :D :D :D